darkmatinee Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 minutes ago, billdanos said: Α οκ, άρα μένουμε στο «φούσκωμα». Cool! Το θέμα είναι τα παιδιά που τυχαίνει να είναι κάπως διαφορετικά από τα υπόλοιπα (σε οποιοδήποτε τομέα) και αναγκάζονται να βασανίζονται και να καταπιέζονται μέσα σε κοινωνίες ή ακόμη και οικογένειες γεμάτες με άξεστους καφρους… Σωστά, όπως βλέπουμε και στο ποστ του @panther_512, υπάρχουν τουλάχιστον 14 άτομα εδώ μέσα που θα φούσκωναν από περηφάνια αν το παιδί τους τραμπούκιζε ένα άλλο παιδί. 2
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Α οκ, άρα μένουμε στο «φούσκωμα». Cool! Ενας αντρας με δυο γυναικες ειναι Cool?
AtiX Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Ενας αντρας με δυο γυναικες ειναι Cool? Trans ή cis? 3
SeaLion Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε Ενας αντρας με δυο γυναικες ειναι Cool? Το παιχνίδι παίζεται με ενήλικες και συναίνεση. Δυνατότητα συμμετοχής πολλαπλών παικτών.
cpc464 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 minutes ago, ScorpioX777 said: Ενας αντρας με δυο γυναικες ειναι Cool? Δες το και απο την άλλη μεριά, και μία γυναίκα που κουμαντάρει 2 η και παραπάνω άντρες στον κύκλο της είναι cool, αλλά αν είσαι παντρεμένος μαζί της εσένα τι σε κάνει;.
manolis940 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, magictoboggan είπε Για ποιο λόγο δουλευόμαστε μεταξύ μας; Δεν βγάζω συμπεράσματα με βάση το συναίσθημα που μπορεί να προκαλεί μια φωτογραφία. Στις εταιρίες του δουλεύουν άτομα από όλες τις εθνικότητες (ακόμη και τρανς άτομα δούλευαν στη neuralink) και ο τύπος ήθελε να εισάγει εκατοντάδες Ινδούς για να δουλέψουν στην εταιρία του. Αυτό σίγουρα δε θα το έκανε κάποιος "φασίστας", "ναζί" η "ακροδεξιός" Γιατί έχει βιώσει την κατάσταση το να κάνει το παιδί του αλλαγή φύλου που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί στο παρόν θέμα με βάση την εμπειρία του και όχι τις θεωρίες του καθενός. Το έχω και σε video άμα θες. 1
corr8 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Παντως αυτο που λενε καποιοι "Ε δεν εχουμε προβλημα με τους τρανς, ας ειναι τρανς στα σπιτια τους, να μη μας καταπιεζουν, να μη προβαλουν τετοιο περιεχομενο σε μικρα παιδακια στις σειρες νετφλιξ, ταινιες, κτλπ κτλπ" ειναι ακριβως το ιδιο πραμα που ελεγε ο κοσμος και για τους ομοφυλοφιλους επι δεκαετιες πολυ πριν γινει επιτελους αποδεκτο στην κοινωνια να ζουν ελευθερα και να τους δεχεται και η κοινωνια χωρις φοβο στη ζωη τους. Λεγανε ακριβως τα ιδια "Ε δεν εχουμε προβλημα με τους γκει και τις λεσβιες, ας ειναι γκει, μπι και λεσβιες στα σπιτια τους ομως, να μην μας καταπιεζουν με την ομοφιλοφιλια τους, δεν θελουμε να βλεπουμε γκει και λεσβιες χαρακτηρες στις ταινιες και σειρες να μην επηρεαζονται τα παιδακια μας, να μην προσπαθουν να μας βαλουν με το ζορι στο λαιμο μας το οτι υπαρχουν και αυτοι καλα? καλα!" Αλλα δυστυχως οταν εχουμε μια κοινωνια τοσο μα τοσο προβληματικη και κομπλεξικη οσο δεν παει, σε πολλους ανθρωπους που εχουν συνηθισει το δικο τους προτυπο με το τι θεωρουν "φυσιολογικο", ξαφνικα οταν τους παρουσιαζεις μπροστα τους τι ειναι η ισοτητα και δικαιο για ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους με λογικα επιχειρηματα, δεν θα το δουν ως ισοτητα αλλα ως καταπιεση γιατι ηδη ειναι "καλομαθημενοι" στα δικα τους πιστευω και αποκτουν και.... συνδρομο της καταδιωξης. 🤣 "Με κυνηγανε με κυνηγανε! Προσπαθουν να μου τα βαλουν ολα στο λαιμο μου με το ζορι!" 🤣 Τραγικο επισης που καποιοι πιστευουν οτι τα παιδακια καπως θα "κολλησουν" ομοφυλοφιλια, τρανς, και δεν ξερω και γω τι. Καλοι μου ανθρωποι, δεν ειναι καποια ιωση που χρειαζεται εμβολιασμο βρε παιδια. 💀 Τα παιδακια δεν ξυπνανε μια ομορφη μερα με λιακαδα και λενε "τι θα κανω σημερα? Α! Θα γινω γκει! Θα γινω μπι! Θα γινω λεσβια!" 💀 Απο τη φυση τους θα εκδηλωθουν και θα εχουν απο μονα τους κατευθυνση οσο μεγαλωνουν ως προς την ελξη τους στα απεναντι φυλα. Αυτο δεν ειναι κατι που η τηλεοραση, τα κινουμενα σχεδια και η οποιαδηποτε "γουοκ ατζεντα" υπαρχει στη σφαιρα της φαντασιας σας θα κανει καπως τα παιδακια γκει,τρανς,μπι,λεσβιες. Μην ειστε τοσο κλειστομυαλοι. Αυτο που ισως ειναι καλο να αναρωτηθει κανεις ειναι εαν προτιματε ο κοσμος να στεκεται αμετακινητος στα κομπλεξ τους, στον εγωισμο τους με τις παρωπιδες για το τι ειναι "φυσιολογικο", ή εαν ειναι ισως πιο υγειες και καλυτερο να ανοιγουν τα μυαλα τους, να δεχονται την διαφορετικοτητα στην κοινωνια ως κατι που εχει το ιδιο δικαιωμα υπαρξης με τους στρειτ και "φυσιολογικους" και να μαθαινουν στα παιδια να σεβονται ολους τους ανθρωπους οτι και αν ειναι αυτοι οι ανθρωποι. Να σεβονται ανθρωπους που ειναι καλοι ανθρωποι και δεν κανουν κακο σε κανεναν. Να κατακρινουν και να καταδικαζουν μονο τους ανθρωπους που κανουν κακο σε αλλους ανθρωπους. Να καταδικαζουν καθε μορφη βιας, μπουλινγκ, να δινουν χερι βοηθειας σε ανθρωπους που ειναι αδυναμοι και αβοηθητοι. Να εχουν ενσυναισθηση. 4 1
PrettyNose Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 43 minutes ago, AtiX said: Trans ή cis? Ορολογίες και παπαριές... είπε γυναίκες όχι transformer ούτε άλλα φύλα τις φαντασίας σας. 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, Mythoplastis1981 είπε Έχεις δει εσύ γονέα να λέει στο παιδί του πάρε ένα πολυβολο παιδι μου και σφάξε ότι βρεις? 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι ολα αυτα που γραφεις για το σκοτωσε βιασε καψε ειναι υπερβολες και δεν συμβαινει... Έρευνες σε εγκεφαλικά ανάπηρους χιμπατζήδες θα είχαν στεφθεί με περισσότερη επιτυχία σε ικανότητες κατανόησης κειμένου. Δεν μπορώ καν να απλοποιήσω την σύγκριση στο post μου -σταματήστε να αναζητάτε τις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά των άλλων και αναζητήστε την ευθύνη στους γονείς σας για την αποτυχία που στοιχειώνει το forum μας. 2 ώρες πριν, Lucifer είπε Οι ίδιοι γονείς δεν έχουν θέμα με πυροβολισμούς, δολοφονίες, συμμορίες, ξύλο, γιατί αυτά είναι μέσα στη ζωή, μέρος της πραγματικότητας και δεν εκλαμβάνονται ως νουθεσία "τράβα σκότωσε, βίασε, κάψε". Αν όμως δούμε δυο μουσάτους να φιλιούνται καταρρέουν οι αξίες της οικογένειας γιατί μας επιβάλλουν να φιλάμε μουσάτους. Τόσο στιβαρές είναι οι αξίες της οικογένειας των θλιβερών ανθρώπων που μεγάλωσαν θλιβερούς ανθρώπους. 5
Sheogorath Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 ώρες πριν, kavouras είπε Ρε παιδιά έχετε γεμίσει 9 σελίδες με εκτός θέματος πράγματα, επειδή κάποιοι μισούν τον τύπο και κάποιοι άλλοι τον γουστάρουν. Έλεος… Μια ερώτηση προς γονείς. Επειδή όντως το netflix το έχει ξεφτιλίσει με το να προβάλλει σε όλες τις παιδικές σειρές σεξουαλικού τύπου θέματα, και επειδή έχω μια κορούλα 3 ετών και δεν μου αρέσει να τα βλέπει, υπάρχει κάποια πλατφόρμα (πχ disney?) που να μην το κάνει αυτό; Ή όλες κάνουν το ίδιο; Disney κλασικά να βλέπει. Τότε ήταν για παιδιά. Το πολύ πολύ να περιμένει τον πρίγκηπα στο άλογο. Σιγα το πράγμα. Και εγώ δυο ετών έχω και την μεγαλώνω με παιδικά 30ετιας. Ένα τελευταίο πράγμα θα πω. Το ζήτημα της καταπίεσης το προκαλούν κυρίως αυτοί. Τυπικη κουβέντα με φίλο γκει πχ: «Αντρέα, να ξέρεις παίζω για την «αντίπαλη ομάδα/ειμαι γκει» «Κατι είχα φανταστεί Γιώργο, όσο δεν μου την πέφτεις μια χαρά» (πάμε παρακάτω) Το πρόβλημα ξεκινάει στο «ξερεις είναι πολύ ωραίο να το δοκιμάσεις και εσυ» και στο «αν δεν μου κάτσεις είσαι ομοφοβικός». Κανε ότι θες ρε …κα, σε δεχόμαστε, απλά μην μας τα πρήζεις ή να το φοράς σαν το μοναδικό στοιχείο της προσωπικότητας σου». Αυτό ενοχλεί. Μόνο αυτό. 1 2
somt Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Το πρόβλημα ξεκινάει στο «ξερεις είναι πολύ ωραίο να το δοκιμάσεις και εσυ» και στο «αν δεν μου κάτσεις είσαι ομοφοβικός». γιατί το αλλο... που μπορει να σου ριξουν τιποτα μεσα στο ποτό σου και να σε κάνουν ομοφυλόφιλο 3
AtiX Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 12 λεπτά πριν, PrettyNose είπε Ορολογίες και παπαριές... είπε γυναίκες όχι transformer ούτε άλλα φύλα τις φαντασίας σας. Το να είσαι αρνητής το καταλαβαίνω, το να αποκαλείς όμως transformers νομίζοντας ότι με φτηνή σάτιρα επιπέδου Σεφερλή θα καταφέρεις να περιορίσεις τα δικαιώματα αρκετών συνανθρώπων μας στο να αυτοπροσδιορίζονται είναι και αντικοινωνικό και δείχνει βαθύτερα προβλήματα κοινωνικοποίησης… 3
Sheogorath Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, somt είπε γιατί το αλλο... που μπορει να σου ριξουν τιποτα μεσα στο ποτό σου και να σε κάνουν ομοφυλόφιλο Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω τι εννοείς;
somt Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω τι εννοείς; που προσπαθούν να σε κανουν ομοφυλόφιλο λεω 1
AtiX Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Disney κλασικά να βλέπει. Τότε ήταν για παιδιά. Το πολύ πολύ να περιμένει τον πρίγκηπα στο άλογο. Σιγα το πράγμα. Και εγώ δυο ετών έχω και την μεγαλώνω με παιδικά 30ετιας. Ένα τελευταίο πράγμα θα πω. Το ζήτημα της καταπίεσης το προκαλούν κυρίως αυτοί. Τυπικη κουβέντα με φίλο γκει πχ: «Αντρέα, να ξέρεις παίζω για την «αντίπαλη ομάδα/ειμαι γκει» «Κατι είχα φανταστεί Γιώργο, όσο δεν μου την πέφτεις μια χαρά» (πάμε παρακάτω) Το πρόβλημα ξεκινάει στο «ξερεις είναι πολύ ωραίο να το δοκιμάσεις και εσυ» και στο «αν δεν μου κάτσεις είσαι ομοφοβικός». Κανε ότι θες ρε …κα, σε δεχόμαστε, απλά μην μας τα πρήζεις ή να το φοράς σαν το μοναδικό στοιχείο της προσωπικότητας σου». Αυτό ενοχλεί. Μόνο αυτό. Βρε κοίτα κάτι κατά φαντασίαν προβλήματα που έχει ο κόσμος… Ξέρω ξέρω σε έναν φίλο σου συνέβη… 2 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις