Evangelos Anagnostou Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Η κακομοιριά να νομίζεις ο μπατίρης ότι έχεις οποιοδήποτε κοινό συμφέρον με τον δισεκατομμυριούχο, γιατί δεν χωνεύετε και οι δύο τους γκει. 😑 1 2
manolis940 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Evangelos Anagnostou είπε Η κακομοιριά να νομίζεις ο μπατίρης ότι έχεις οποιοδήποτε κοινό συμφέρον με τον δισεκατομμυριούχο, γιατί δεν χωνεύετε και οι δύο τους γκει. 😑 Ωραίο σχόλια, αλλά μου έφαγαν τα likes. Βγαίνει και σε μοντέλα με γενοκτονίες ή πνιγμούς μουσουλμάτων και entepreneurs υποστηρικτές της Ελεύθερης αγοράς 1
stevenfins Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Προσπαθήστε ρε παιδιά να αποδεχτείτε την διαφορετικότητα. Το να φοβόμαστε κάθε φορά το ξένο είτε αυτό πρόκειται για σεξουαλικό προσανατολισμό, για αυτοπροσδιορισμό, για χρώμα του δέρματος, για χώρα προέλευσης, θρησκεία κλπ μόνο κακό μας κάνει. Χωρίζει τους ανθρώπους σε εμάς και εκείνους και μας αποπροσανατολίζει από σημαντικότερα προβλήματα. Ο ένας είναι τρανς, ο άλλος θέλει να μην έχει κανένα φύλλο κλπ. Και; Τι έγινε; Πως ενοχλεί αυτό εσένα και εμένα; Έφτασε κάνεις από εσάς στην εφηβεία και είπε "Α ωραία θα μου αρέσουν οι γυναίκες" ή το αντίστροφο, επειδή είδε τους γονείς του ή τα έργα στην τηλεόραση; Πρόκειται για κάτι που βγαίνει στον καθένα φυσικά. Από την άλλη, να μην αποδεχόμαστε σαν φυσιολογικούς εκείνους που κάνουν μόνο κακό είτε στους συνανθρώπους μας, είτε στη φύση. Δυστυχώς όσον αφορά το παρών θέμα, ο Μασκ είναι ένας τέτοιος. 1 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, stevenfins είπε Προσπαθήστε ρε παιδιά να αποδεχτείτε την διαφορετικότητα. Το να φοβόμαστε κάθε φορά το ξένο είτε αυτό πρόκειται για σεξουαλικό προσανατολισμό, για αυτοπροσδιορισμό, για χρώμα του δέρματος, για χώρα προέλευσης, θρησκεία κλπ μόνο κακό μας κάνει. Χωρίζει τους ανθρώπους σε εμάς και εκείνους και μας αποπροσανατολίζει από σημαντικότερα προβλήματα. Ο ένας είναι τρανς, ο άλλος θέλει να μην έχει κανένα φύλλο κλπ. Και; Τι έγινε; Πως ενοχλεί αυτό εσένα και εμένα; Έφτασε κάνεις από εσάς στην εφηβεία και είπε "Α ωραία θα μου αρέσουν οι γυναίκες" ή το αντίστροφο, επειδή είδε τους γονείς του ή τα έργα στην τηλεόραση; Πρόκειται για κάτι που βγαίνει στον καθένα φυσικά. Από την άλλη, να μην αποδεχόμαστε σαν φυσιολογικούς εκείνους που κάνουν μόνο κακό είτε στους συνανθρώπους μας, είτε στη φύση. Δυστυχώς όσον αφορά το παρών θέμα, ο Μασκ είναι ένας τέτοιος. Η απλουστευμένη απάντηση μπορεί να κολλήσει ότι έχει τον γιο της οικογένειας και να χαθεί και να ρεζιλευτεί το σόι.
panther_512 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, PrettyNose said: Αν θες να πιστεύεις ότι υπάρχουν 72 φύλα είναι δικιά σου φαντασία και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει μέρος. Να σου εξηγήσω τι έκανες με όσο πιο επιστημονικό τρόπο γίνεται. Πήρες την μπάλα και έβαλες αυτογκόλ. Τώρα βάλε να κάνει έρευνα για το αν ΛΟΑΤΚ+ χαρακτήρες σε παιδικά θα μετατρέψουν τα παιδιά σε ΛΟΑΤΚ+, για να καταφέρεις 2 στα 2. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από panther_512
23trew Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Αν εμένα μου αρέσει να τρώω κοπριά και θέλω να το κάνω δημοσίως γιατί είμαι υπερηφανος κοπροφαγος γιατί αυτό να ενοχλεί κάποιους. Είναι κακοί και φασίστες αυτοί που αηδιάζουν όταν με βλέπουν. Έχω δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι κι εγώ. Τι; Όχι; Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από 23trew
panther_512 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 minutes ago, 23trew said: Αν εμένα μου αρέσει να τρώω κοπριά και θέλω να το κάνω δημοσίως γιατί είμαι υπερηφανος κοπροφαγος γιατί αυτό να ενοχλεί κάποιους. Είναι κακοί και φασίστες αυτοί που αηδιάζουν όταν με βλέπουν. Έχω δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι κι εγώ. Τι; Όχι; Για τους ΛΟΑΤΚ+ η επιστήμη έχει δώσει τις απαντήσεις εδώ και καιρό. Για την δική σου περίπτωση πιθανώς να χρειαστεί περαιτέρω μελέτη. 1
23trew Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 λεπτά πριν, panther_512 είπε Για τους ΛΟΑΤΚ+ η επιστήμη έχει δώσει τις απαντήσεις εδώ και καιρό. Για την δική σου περίπτωση πιθανώς να χρειαστεί περαιτέρω μελέτη. Εσύ θα αηδιάζες αμα με έβλεπες να τρώω κοπριά;
corr8 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 λεπτά πριν, 23trew είπε Αν εμένα μου αρέσει να τρώω κοπριά και θέλω να το κάνω δημοσίως γιατί είμαι υπερηφανος κοπροφαγος γιατί αυτό να ενοχλεί κάποιους. Είναι κακοί και φασίστες αυτοί που αηδιάζουν όταν με βλέπουν. Έχω δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι κι εγώ. Τι; Όχι; Αν εσυ σου αρεσει να τρως σκατα στο σπιτι σου και σε δημοσιο χωρο, τοτε χρειαζεσαι ενα καλο ψυχιατρο και ενα πουκαμισο με πολυ μακρια μανικια που δενουν πισω. Ο λογος? Στην θεωρια μπορει να σου αρεσει να τρως σκατα. ΟΜΩΣ αυτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την υγεια σου αλλα ΚΑΙ για την δημοσια υγεια, σε δημοσιους χωρους θα εισαι ΚΙΝΔΥΝΟΣ για τους αλλους. Ο λογος? Γιατι πολυ απλα ειναι ανθυγειινο οσο δεν παει, τα βακτηρια, τα μικροβια, οι πολλαπλοι κινδυνοι σε αυτη....την δραστηριοτητα βαζουν σε κινδυνο και τη δικη σου ζωη αλλα και των γυρω. Οποτε οχι. Δεν εχεις δικαιωμα ουτε να χεζεις ουτε να κατουρας μπροστα σε κοσμο. Θα πας στις δημοσιες τουαλετες η στο σπιτι σου να χεσεις οσο θελεις στην λεκανη που ειναι για αυτη τη δουλεια. Οι λοατκι+ ουτε κινδυνος στην υγεια ειναι, ουτε κινδυνος για τους ανθρωπους γυρω τους, ουτε κινδυνος για τα παιδια. Και μην ακουσω για τις περιπτωσεις λοατκι που κανουν εγκληματα, γιατι πολυ απλα θα σου πω για ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις στρειτ και υποτιθεμενων "φυσιολογικων" ανθρωπων που κανουν μυριαδες εγκληματα ΚΑΙ αυτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις