Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε δύο περιπτώσεις ,αγορά απο μαντρά φάνηκε την επόμενη μέρα της μεταβίβασης στο όνομα μου.Οταν το μεταβίβασα στην σύζυγο αφαιρέθηκε απο την καρτέλα μου την επόμενη μέρα. Έγραψα ότι πούλησα αυτοκίνητο πριν 6 μέρες μέσω gov όλα κανονικά, έχω όλα τα χαρτιά και ακόμα στο mycar φαίνεται στο όνομα μου. Ήταν αυτοκίνητο της οικογένειας αλλά στο όνομα μου. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Γιάννης Platano 1
phanispal Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, kalmik είπε Aπλά γιατί έχει λεφτά και δεν τον νοιάζει να μπει σε διαδικασία κλοπής. ΟΚ, δε μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του καθενός και δη, ενός λαμόγιου, αλλά στο δικό μου μυαλό η κλοπή μπροστά στην παρανομία που θα σχεδιάζει είναι το λιγότερο.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Έγραψα ότι πούλησα αυτοκίνητο πριν 6 μέρες μέσω gov όλα κανονικά, έχω όλα τα χαρτιά και ακόμα στο mycar φαίνεται στο όνομα μου. Και εγώ έγραψα την δικιά μου εμπειρία (η πρώτη ήταν Γενάρη του 2023 και η δευτερη πέρυσι ),στην αγορά απο τον μαντρά έβαλε δικό του άνθρωπο να τρέξει την μεταβίβαση.Οταν το μεταβίβασα εγώ έβαλα διεκπεραιωτή να το κάνει.Money well spent. 1
jimmy213 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 minutes ago, phanispal said: ΟΚ, δε μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του καθενός και δη, ενός λαμόγιου, αλλά στο δικό μου μυαλό η κλοπή μπροστά στην παρανομία που θα σχεδιάζει είναι το λιγότερο. Μα δεν έχει νόημα μια κλοπή αν το θέλει για περίεργα πράγματα. Την κλοπή θα πάει να τη δηλώσει την ίδια μέρα ο ιδιοκτήτης και το αμάξι (οι πινακίδες) θα φαίνεται κλεμμένο. Ενώ τώρα, είναι απλώς ένα ανασφάλιστο όχημα που κινείται στο δρόμο.
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και εγώ έγραψα την δικιά μου εμπειρία (η πρώτη ήταν Γενάρη του 2023 και η δευτερη πέρυσι ),στην αγορά απο τον μαντρά έβαλε δικό του άνθρωπο να τρέξει την μεταβίβαση.Οταν το μεταβίβασα εγώ έβαλα διεκπεραιωτή να το κάνει.Money well spent. Δεν σε αμφισβήτησα αλλά μάλλον το my auto σως έχει πρόβλημα στη δική μου περίπτωση που μάλιστα όλα έγιναν on line και τα σχετικά συστήματα θα έπρεπε να έχουν άμεση ενημέρωση. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Γιάννης Platano 1
afentiko Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Αν εκεί που μένεις υπάρχει ξεχωριστό τμήμα/διεύθυνση τροχαίας (δεν εννοώ απαραίτητα στην ίδια πόλη, μπορεί να είναι και 100χλμ μακριά αλλά να έχει αρμοδιότητα και εκεί που μένεις) θα πας εκεί και θα πεις στον αξιωματικό υπηρεσίας ότι θες να κάνεις δήλωση μη ολοκλήρωσης μεταβίβασης και να έχεις μαζί σου όλα τα χαρτιά και τις υπεύθυνες δηλώσεις που είχατε κάνει. Αν δεν υπάρχει τροχαία με τοπική αρμοδιότητα στην περιοχή που μένεις θα πας στο αστυνομικό τμήμα και θα πεις το ίδιο. Είναι πολύ πιθανό ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος να μη γνωρίζει τη διαδικασία γιατί είναι θέμα τροχαίας αλλά αν δεν υπάρχει τροχαία εκεί είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει να ενημερωθεί και να στο κάνει. Από κει και πέρα με το δικηγόρο σου μπορείς να το κυνηγήσεις αστικά, γιατί δεν τήρησε την συμφωνία μεταξύ σας (που αποδεικνύεται από τις υπεύθυνες δηλώσεις και τα λεφτά που πήρες εφόσον στα έβαλε σε λογαριασμό και όχι χέρι) Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από afentiko
Exorgistis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες αντι να ρωτάς στα forums, βρες τον σωστό ΕΥΚΟΛΟ τρόπο μεταβίβασης οχημάτων εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ellenes-tou-exoterikou/metabibase-okhematos-idiotikes-khreses-ikh
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, Exorgistis είπε αντι να ρωτάς στα forums, βρες τον σωστό ΕΥΚΟΛΟ τρόπο μεταβίβασης οχημάτων εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ellenes-tou-exoterikou/metabibase-okhematos-idiotikes-khreses-ikh Σε αυτό τον τρόπο πρέπει να θέλουν και οι δύο και να έχουν ότι χρειάζεται όπως κωδικούς taxis δυνατότητα για email κλπ. Σίγουρα είναι πιο σίγουρος απλά απαιτεί όπως έγραψα ο αγοραστής να πάει να πάρει τη νέα άδεια κυκλοφορίας από τη διεύθυνση συγκοινωνιών που ανήκει το αυτοκίνητο άσχετα που μένει.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 λεπτά πριν, Exorgistis είπε αντι να ρωτάς στα forums, βρες τον σωστό ΕΥΚΟΛΟ τρόπο μεταβίβασης οχημάτων εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ellenes-tou-exoterikou/metabibase-okhematos-idiotikes-khreses-ikh Δεν έχει κτέο,οποτε δεν μπορεί να κάνει μεταβίβαση. 1
Morosana Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Έχεις έτοιμα τα χαρτιά, τα δίνεις σε έναν διεκπεραιωτή μαζί με ένα 50αρικο και σε μισή ώρα όσο πίνεις τον καφέ σου έχεις τελειωσεί με την άδεια στο όνομα του νέου κατόχου. Πολύ μικρό κόστος για την ευκολία που προσφέρει 1
Exorgistis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 minutes ago, Γιάννης Platano said: Σε αυτό τον τρόπο πρέπει να θέλουν και οι δύο και να έχουν ότι χρειάζεται όπως κωδικούς taxis δυνατότητα για email κλπ. Σίγουρα είναι πιο σίγουρος απλά απαιτεί όπως έγραψα ο αγοραστής να πάει να πάρει τη νέα άδεια κυκλοφορίας από τη διεύθυνση συγκοινωνιών που ανήκει το αυτοκίνητο άσχετα που μένει. Άρα συζητάμε τόση ώρα για το πώς θα κάνει παράνομη μεταβίβαση??? 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Δεν έχει κτέο,οποτε δεν μπορεί να κάνει μεταβίβαση. Άρα τι συμβουλές ψάχνει? Πως θα παραμείνει παράνομος?
zlave Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Θα πιαστεί στα σύνορα για διακίνηση παράτυπων μεταναστών, αν το αυτοκίνητο δεν είναι δηλωμένο κλεμμένο, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κατηγορηθεί για απλή συνέργεια παρέα με τον διακινητή οδηγό. Για εμένα κάνε οπωσδήποτε αναφορά σε αστυνομική αρχή και ζήτα εγγραφή στο βιβλίο συμβάντων, αν δεν τον μηνήσεις για απάτη.
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 σελίδες για κατι που γινετε καθημερινα απο ολους σχεδον τους μαντραδες... ουτε κτεο θα περασει προς το παρον ουτε τιποτα. θα το πουλήσει οπως ειναι σε καποιον αλλον για κερδος και θα του χρεώσει και το κτεο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε 4 σελίδες για κατι που γινετε καθημερινα απο ολους σχεδον τους μαντραδες... ουτε κτεο θα περασει προς το παρον ουτε τιποτα. θα το πουλήσει οπως ειναι σε καποιον αλλον για κερδος και θα του χρεώσει και το κτεο. Στον μαντρά ξέρεις που είναι και θα σου έχει κόψει και κάποιο δελτίο παραλαβής κάτι για να βάλει το αμάξι στον χώρο του.Ο τύπος εδώ έχει εξαφανιστεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Exorgistis είπε Άρα συζητάμε τόση ώρα για το πώς θα κάνει παράνομη μεταβίβαση??? Δεν είπα κάτι τέτοιο απλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για ασφαλή μεταβίβαση εκτός από το gov που δεν μπορούν όλοι για τους λόγους που ανέφερα πιο πριν. 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στον μαντρά ξέρεις που είναι και θα σου έχει κόψει και κάποιο δελτίο παραλαβής κάτι για να βάλει το αμάξι στον χώρο του.Ο τύπος εδώ έχει εξαφανιστεί. Μην είσαι απόλυτος για τους μαντραδες ότι κόβουν κάποιο χαρτί ότι έχουν κάποιο αυτοκίνητο. Φίλος απλά άφησε σε μάντρα στην Ελευσίνα αυτοκίνητο να πουληθεί με εξουσιοδοτηση προς την μάντρα και πληρώθηκε αμέσως. 3 μήνες ήταν απούλητο το αυτοκίνητο και ήταν στο όνομα του με ότι μπορεί να σήμαινε αυτό. Ήταν ένα Aygo εισαγωγής και ο μαντάρας το πούλαγε για ελληνικό. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα