Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tutuyo είπε

δεν μπορω να καταλαβω πως με μια τοσο απλοποιημενη διαδικασια αγορας/πωλησης μπορεις και τα μπλεκεις τοσο, προκειται για μεγαλη επιτυχια

Δλδ οκ ασχετος οπως λες, αλλα ουτε ενα βασικο ψαξιμο?Τοσο στα παπακια σου?

εχεις υπερπροσφορα πηγων ενημερωσης, ενα απλο γκουγκλαρισμα, chatgtp, ακομη και εδω να ρωτησει υπαρχουν 500 θεματα αγορας/πωλησης

Κυριολεκτικά όσο χρόνο του πήρε να ανεβάσει το θέμα και να απαντήσει θα είχε διαβάσει τον σωστό τρόπο μεταβίβασης και θα γλίτωνε όλο το άγχος 

• Like 3
Δημοσ.

Φαντάσου ts να κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο στο όνομα σου ανασφάλιστο τι μπορεί να σου συμβεί. 

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η υπεύθυνη δήλωση στο ΚΕΠ που μάλλον δεν σε καλύπτει 

Αν βέβαια έχεις αντίγραφο που φοβάμαι ότι δεν έχεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexandrosser είπε

τι μπορώ να κανω ?γιατι ειμαι ασχετος τελειως με τετοια θεματα

Πας αστυνομία και το δηλώνεις και θα σου πουν αυτοί τι άλλο πρέπει να κάνεις,μήνυση; .Αυτή την στιγμή εισαι εκτεθειμένος όσο δεν πάει,κυκλοφορεί ανασφάλιστο όχημα στο όνομα σου και δεν ξέρεις σε τι μπορεί να έχει εμπλακεί.

Δεν είχες 50€ για το κτέο να το περάσεις να γίνει η μεταβίβαση;Κάπου έλεος με την επιπολαιότητα σου.Βγάλε του μια ασφάλεια έστω και για ένα μήνα μην σκοτώσει κανέναν άνθρωπο .

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Φαντάσου ts να κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο στο όνομα σου ανασφάλιστο τι μπορεί να σου συμβεί. 

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η υπεύθυνη δήλωση στο ΚΕΠ που μάλλον δεν σε καλύπτει 

Αν βέβαια έχεις αντίγραφο που φοβάμαι ότι δεν έχεις. 

Άντε πες και τον καλύπτει γιατί να μπει σε διαδικασία να αποδείξει τι και πώς, να χάσει το χρόνο του και να συζητάνε το όνομα του για λάθος λόγους;

Φαντάζομαι ότι και η συναλλαγή έγινε στο χέρι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Morosana είπε

Άντε πες και τον καλύπτει γιατί να μπει σε διαδικασία να αποδείξει τι και πώς, να χάσει το χρόνο του και να συζητάνε το όνομα του για λάθος λόγους;

Φαντάζομαι ότι και η συναλλαγή έγινε στο χέρι 

Ετσι ακριβως 

Στα 39 χρονια που εχω αυτοκινητο εχω κανει πανω απο 10 μεταβιβασεις χωρις κανενα προβλημα αλλα προσεχα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexandrosser είπε

δεν το ξερω το υπολογιζω.αλλιως γιατι να εξαφανιστει.εξουσιοδοτηση του εκανα στα κεπ για να το περασει στο ονομα του.στο my car το βγαζει στο ονομα μου.η ασφαλεια ετσι κι αλλιως εληξε.ειναι επειγον το ζητημα.

Δεν έχει περάσει μια βδομάδα που έκανα μεταβίβαση με τα νέα ηλεκτρονικά κόλπα.

Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα και είναι όλα εντάξει, δηλαδή ΚΤΕΟ, τέλη, ασφάλιση όλα κομπλέ, σε 20 λεπτά έχει γίνει η διαδικασία. Πληρώνεσαι, υπογράφεις στην άδεια πως το έδωσες με το όνομα του αγοραστή, φτιάχνετε δηλώσεις στο gov, το κλειδάκι και γεια σας.

Ούτε ΚΕΠ, ούτε εξουσιοδοτήσεις ούτε τίποτα.

• Like 3
Δημοσ.

Ο τυπος  αγορασε για εμπορικη εκμεταλευση.  Δεν πουλαμε ποτε, μα ποτε οχημα με εξουσιοδοτηση,
ποσο μαλλον τωρα που υπαρχει το ιντερνετ και η δουλεια τελειωνει αμεσως
χωρις να βγεις απο το σπιτι.

• Like 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Το αγορασε με Συμφωνια οτι θα το περασει κτεο μου εδωσε τα χρηματα του εκανα εξουσιοδοτηση για να το κανει στο ονομα του και εξαφανιστηκε
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Δεν έχει περάσει μια βδομάδα που έκανα μεταβίβαση με τα νέα ηλεκτρονικά κόλπα.

Ούτε ΚΕΠ, ούτε εξουσιοδοτήσεις ούτε τίποτα.

Το έκανα κι εγώ πριν 6 μέρες αλλά για την νέα άδεια ο αγοραστής πρέπει να πάει να την πάρει από τη διεύθυνση συγκοινωνιών που ανήκε το αμάξι. 

Στο my auto δεν έχει φανεί ακόμα η αλλαγή. 

Μάλιστα επειδή ήρθε από άλλη πόλη πρέπει να κάνει ταξιδάκι ή να κάνει εξουσιοδότηση σε κάποιον να πάει με :

Την προτότυπη άδεια μεταβίβασης υπογεγραμμένη και από μένα και φυσικά από αυτόν 

Το παράβολο μεταβίβασης εκτυπώμενο καθώς και το χαρτί της ηλεκτρονικής μεταβίβασης 

Στο ΚΕΠ είναι πιο εύκολο απλά θέλει ενα μήνα για να πάρει ο αγοραστής τη νέα άδεια κυκλοφορίας από το ΚΕΠ 

Όλα αυτά που λέω πολύ πρόσφατα. πρόσφατα 

1 ώρα πριν, ringboy είπε

χωρις να βγεις απο το σπιτι.

Οχι ακριβώς για τον αγοραστή 

Πρέπει εντός μηνός να πάει να πάρει τη νέα άδεια από διεύθυνση συγκοινωνιών. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πρέπει εντός μηνός να πάει να πάρει τη νέα άδεια από διεύθυνση συγκοινωνιών

Αυτό ισχύει, ναι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πως το αγόρασε χωρίς να έχει περάσει ΚΤΕΟ; 

Δεν γίνεται 

ετσι μου ειπαν και στα κεπ.και οτι κτεο μπορω να το περασω μονο εγω.εν ελλαδι την πληρωνεις καλα την απροσεξια.λοιπον πηγα στο κεπ για ανακληση της εξουσιοδοτησης μου λενε δεν μπορει να κανει τιποτα ο κυριος αφου το κτεο το πληρώνω εγω για να γινει μετα η μεταβιβαση.φευγω παω στην αστυνομια μου λενε πρεπει να βαλω δικηγορο.φευγω παω στο τμημα συγκοινωνιων μου λενε οτι σας ειπαν στην αστυνομια ισχυει.δεν πειραζει οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.ευχαριστω πολυ και για την πολυτιμη βοηθεια μερικων ανθρωπων εδω.το θεμα εκλεισε και αναλαμβανει ο δικηγορος μου.ευχαριστω!

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πας αστυνομία και το δηλώνεις και θα σου πουν αυτοί τι άλλο πρέπει να κάνεις,μήνυση; .Αυτή την στιγμή εισαι εκτεθειμένος όσο δεν πάει,κυκλοφορεί ανασφάλιστο όχημα στο όνομα σου και δεν ξέρεις σε τι μπορεί να έχει εμπλακεί.

Δεν είχες 50€ για το κτέο να το περάσεις να γίνει η μεταβίβαση;Κάπου έλεος με την επιπολαιότητα σου.Βγάλε του μια ασφάλεια έστω και για ένα μήνα μην σκοτώσει κανέναν άνθρωπο .

ξεκολα λιγο εσυ.εγω ειμαι ο εκτεθειμενος εσυ κι αλλος ενας βγηκατε απ τα ρουχα σας,ελα τωρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Morosana είπε

Στειλτου ένα μήνυμα ότι θα δηλώσεις κλοπή αν δεν μεταβιβαστεί μεχρι Πέμπτη Παρασκευή 

αυτό.👆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...