Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 minutes ago, Therempant said:

μιση γραμμη, αστο αστο... :D

Όλες οι εταιρίες?  Σχεδόν όλες δίνουν 9μηνα με 13 απεριόριστα. Μετα όπως είπαν και άλλοι κοίτας starlink. Μονο σε τέτοιες περιπτώσεις συμφέρει, ποιο αυξημένο κόστος αλλα εχεις ταχύτητα. Αν βρεις και 1-2 γείτονές να μοιράζεστε την ταχύτητα και το κόστος θα σου βγει φθηνότερα και απ τις προηγούμενες λύσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Therempant είπε

Μενω σε χωριο (15000 κατοικοι). Κατεβαζω με 8mpbs σε 50αρι. Ελπιζω να σε καλυψα. 

Χωριό με 15000 κατοίκους; 

Στην Ελλάδα; 

Μου θύμισες μια γνωστή μου, την Ελευθερία, με καταγωγή απο Νέα Αγχίαλο...

Με ρώτησε κάποτε απο πιο Χωριό κατάγομαι και πόσους κατοίκους έχει...

Της λέω το όνομα του χωριού μου και οτι εχει 700 κατοίκους...

Την ρώτησα και εγω το ίδιο... μου απαντά Νέα Αγχίαλο,  πέντε εκατομμύρια κατοίκους...!

Βρε καλη μου κοπέλα της λέω 5.000.000 εχει η Αθήνα...

Και μου απαντά: Α! Εχει τον ίδιο πληθυσμό με το χωριό μου και η Αθήνα;!!!!!

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreas1gr είπε

Στην Ελλάδα; 

Χαχα αυτο το σχολιο περιμενα οταν το εγραψα. Κωμοπολη ειναι βασικα αλλα οταν το λες σε καποιον και κανεις δεν το ξερει ε το λες και χωριο.. :D

Δημοσ.

Όπως στα περισσότερα και το κόστος των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα πετάει και πετάει ψηλά. Φτάνει να κάνει κανείς μια βόλτα στις γειτονιές του διαδικτύου και ψάξει προγράμματα / κόστος σε άλλες χώρες, θα καταλάβει. Όποιο "περιτύλιγμα" και να χρησιμοποιούν οι εταιρίες, δε δικαιολογούνται οι πολύ υψηλές χρεώσεις.

Δημοσ.
10 minutes ago, andreas1gr said:

Στην Ελλάδα; 

Μου θύμισες μια γνωστή μου, την Ελευθερία, με καταγωγή απο Νέα Αγχίαλο...

Με ρώτησε κάποτε απο πιο Χωριό κατάγομαι και πόσους κατοίκους έχει...

Της λέω το όνομα του χωριού μου και οτι εχει 700 κατοίκους...

Την ρώτησα και εγω το ίδιο... μου απαντά Νέα Αγχίαλο,  πέντε εκατομμύρια κατοίκους...!

Βρε καλη μου κοπέλα της λέω 5.000.000 εχει η Αθήνα...

Και μου απαντά: Α! Εχει τον ίδιο πληθυσμό με το χωριό μου και η Αθήνα;!!!!!

Super troll η φίλη σου.

Δημοσ.

Αυτοι οι τυποι εκει μεσα εχουν παρει μια εταιρια μαγαζι γωνια και την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους, τετοιες επιτυχιες μονο η Microsoft.
Μαθαινω οτι καναν τσισακια με την ΔΕΗ η οποια θα τους λιανισει με το απειρος ανωτερο δικτυο που στηνει.
Κατα τα λοιπα αντι να ασχοληθουν με το να διορθωσουν τα στραβα (πανε παρα πολλα διαφορετικα συνεργεια μεχρι να ενεργοποιηθει η ινα, εαν ειναι τυχερος ο πελατης και δεν προκυψει καποια βλαβη) μονο βρεβευσεις κανουν μεταξυ τους και πραγματα ασχετα με την κυρια δραστηριοτητα (πχ αποτυχημενο box, payzy, ασφαλειες, ρευματα)
Να πουλανε και ταπερ οι τεχνικοι προτεινω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, CyanBlue είπε

Όπως στα περισσότερα και το κόστος των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα πετάει και πετάει ψηλά. Φτάνει να κάνει κανείς μια βόλτα στις γειτονιές του διαδικτύου και ψάξει προγράμματα / κόστος σε άλλες χώρες, θα καταλάβει. Όποιο "περιτύλιγμα" και να χρησιμοποιούν οι εταιρίες, δε δικαιολογούνται οι πολύ υψηλές χρεώσεις.

Καλά αυτό το cost per GB ειναι λιγο τρολια. Μιλάει για τα πολύ απλά προγράμματα. Με τα απεριόριστα καταναλώνεις 50 Tera byte το μηνα 50000gb δηλαδή με 9 10 ευρώ το μήνα. Οπότε λιγο πολύ τρολια αυτα τα στατιστικά που πάνε να περάσουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...