snot Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 πμ 11 hours ago, b00mb00m said: Αυτή τη στιγμή έχω κάποια χρήματα στην trade republic για να παίρνω το 2%. Έχει νόημα να τα πάω σε αυτό το etf? Ποια θα είναι η διαφορά; το 2.54% είναι για τους προηγούμενους μήνες όπου και τα επιτόκια ήταν υψηλότερα. Πλέον έχουν πέσει. Πόσα κερδίζει τώρα κάποιος από το xeon? Κάτι ελάχιστα πάνω από 2%? Δηλαδή πάλι στα ίδια ερχόμαστε Μία από τα ίδια. Θεωρητικά της Trade Republic φορολογούνται; Το xeon είναι ucits και τα κέρδη αφορολόγητα
fidepab982 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:42 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:42 μμ 12 ώρες πριν, tutuyo είπε Αυτα τα 100κ ειναι ολα τα χρηματα σου η αυτα που σου περισσευουν να επενδυσεις? Αν ειναι το πρωτο, θα σου ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα επισφαλες να παιζεις ολο το ποσο, καλυτερα να το σπασεις σε 2-3 κομματια. Αν ειναι προς επενδυση, στην θεση σου, θα εβαζα ενα ποσοστο σε χρυσο που ειναι στανταρακι και τα υπολοιπα σε ETF Απο εκει και περα, εξαρταται ποσο ρισκο θελεις να παρεις Ειναι για επενδυση τα 100κ. ψαχνω επενδυση να μου δινει 10-15% το χρονο, ευκολα.
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 μμ Εύκολα και 10-15% νομίζω δεν πάει μαζί. Είναι πολύ αυτό που ψάχνεις. 1
colombiano747 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:53 μμ 9 λεπτά πριν, fidepab982 είπε Ειναι για επενδυση τα 100κ. ψαχνω επενδυση να μου δινει 10-15% το χρονο, ευκολα. ETF S&P όπως λένε τα παπαγαλάκια στο YouTube που έχει έχει μέση ετήσια απόδοση 10%. Αστα εκεί μέσα 20 χρόνια 1
tutuyo Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 μμ 42 minutes ago, fidepab982 said: Ειναι για επενδυση τα 100κ. ψαχνω επενδυση να μου δινει 10-15% το χρονο, ευκολα. 15% χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει φίλε μου Πόσο χρονών είσαι; Σε περίπτωση στραβης έχεις χρόνο να ισιωσεις ξανά;
fidepab982 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 μμ 34 λεπτά πριν, tutuyo είπε 15% χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει φίλε μου Πόσο χρονών είσαι; Σε περίπτωση στραβης έχεις χρόνο να ισιωσεις ξανά; 38, τι σχεση εχει αυτο ρε φιλε? μη μου πεις crypto μονο
Neptu Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 μμ 40 λεπτά πριν, fidepab982 είπε 38, τι σχεση εχει αυτο ρε φιλε? μη μου πεις crypto μονο εχει σχέση, διότι αν τα χάσεις όλα στα 20 μπορείς να ισιώσεις. Αν είσαι 60 και τα χάσεις όλα, θα ρεφάρεις στην επόμενη ζωή. Το ρίσκο πάει ανάλογα την ηλικία. Κάποιος σε μικρή ηλικία μπορεί να ρισκάρει. Έχει το χρόνο μπροστά του. Κάποιος στα 50+ τι να ρισκάρει; Που θα έχει και οικογένεια, παιδιά... Αν κάτσει στραβή εκεί..... Όσο μεγαλώνουμε κάνουμε πιο συντηρητικές κινήσεις. 10-15%; Στραγάλια είναι; Βγάλε τη λέξη "εύκολα" και σου δίνουμε λύσεις 2
fidepab982 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ 9 λεπτά πριν, Neptu είπε εχει σχέση, διότι αν τα χάσεις όλα στα 20 μπορείς να ισιώσεις. Αν είσαι 60 και τα χάσεις όλα, θα ρεφάρεις στην επόμενη ζωή. Το ρίσκο πάει ανάλογα την ηλικία. Κάποιος σε μικρή ηλικία μπορεί να ρισκάρει. Έχει το χρόνο μπροστά του. Κάποιος στα 50+ τι να ρισκάρει; Που θα έχει και οικογένεια, παιδιά... Αν κάτσει στραβή εκεί..... Όσο μεγαλώνουμε κάνουμε πιο συντηρητικές κινήσεις. 10-15%; Στραγάλια είναι; Βγάλε τη λέξη "εύκολα" και σου δίνουμε λύσεις εσυ που ρισκαρες οταν ησουνα 20, ποσα bitcoins αγορασες?
snot Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 μμ 16 hours ago, fidepab982 said: ψαχνω επενδυση να μου δινει 10-15% το χρονο, ευκολα. Όταν βρεις πες μας και εμάς 7
christakos07 Δημοσ. Σάββατο στις 03:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:08 μμ 1 hour ago, snot said: Όταν βρεις πες μας και εμάς Θέλω και εγώ. 1
fidepab982 Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 πμ 12 ώρες πριν, snot είπε Όταν βρεις πες μας και εμάς 10 ώρες πριν, christakos07 είπε Θέλω και εγώ. εβαλα στα κρυπτο χθες, ειμαι ηδη 4 χιλιαρικα μειων.
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 08:51 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:51 πμ 7 ώρες πριν, fidepab982 είπε εβαλα στα κρυπτο χθες, ειμαι ηδη 4 χιλιαρικα μειων. Πριν την πτώση τα έβαλες; Τα κρυπτο έχουν ρίσκο. Τώρα είσαι -4k αύριο μπορεί να είσαι +10k και μεθαύριο να μην έχεις τίποτα
snot Δημοσ. Κυριακή στις 09:40 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:40 πμ 7 hours ago, fidepab982 said: εβαλα στα κρυπτο χθες, ειμαι ηδη 4 χιλιαρικα μειων. Τελικά ψάχνεις για 10 με 15% ή για -10 με -15% 1 3
georgiouu Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 πμ Στις 8/10/2025 στις 9:00 ΠΜ, NiKoSmile είπε Με τόσα θα έκανα επένδυση σε αγροτεμάχιο με φωτοβολταϊκά. 1500-2000€ μηνιαίο παθητικό εισόδημα δε θα ήταν καθόλου άσχημα! το ειχα ψαξει το θεμα παλαιοτερα και ειχα καταληξει οτι ειναι μια επενδυση που δεν συμφερει πια,νομιζω οτι εχουν κλεισει πια και οι νεες εγκαταστασεις λογω υπερφορτωμενου δικτυου κτλ...εχεις καποια αλλη πληροφορηση;
NiKoSmile Δημοσ. Κυριακή στις 02:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:06 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, georgiouu είπε το ειχα ψαξει το θεμα παλαιοτερα και ειχα καταληξει οτι ειναι μια επενδυση που δεν συμφερει πια,νομιζω οτι εχουν κλεισει πια και οι νεες εγκαταστασεις λογω υπερφορτωμενου δικτυου κτλ...εχεις καποια αλλη πληροφορηση; Εξαρτάτε από την περιοχή. Π.χ. η Πελοπόννησος είναι σχεδόν κορεσμένη. Από το link βρίσκεις τη διαθεσιμότητα ανά περιοχή που σε ενδιαφέρει! Δυνατότητες απορρόφησης ισχύος σταθμών ΑΠΕ ανά γεωγραφική περιοχή στο Διασυνδεδεμένο Δίκτυο Επεξ/σία Κυριακή στις 02:06 μμ από NiKoSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα