Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι οκ να έχει  βάλει ψυγείο στο μπαλκόνι ο από πάνω μου σε μια πολυκατοικία του 70 κάτι. Με λίγα λόγια τα  μπαλκόνια έχουν πλάτος 70 εκατοστά και μήκος περίπου λίγο πάνω από τα 6 μέτρα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη στατικότητα του μπαλκονιού για ρωγμές κλπ σε βάθος χρόνου ή όχι; 

• Confused 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι ειδικός αλλά δεν έχει και κανένα μεγάλο βάρος το ψυγείο.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται πόσο μεγάλο και ποσο βαρύ είναι το ψυγείο. Άμα κρίνω από κάτι μπαλκόνια που τα έχουν γεμίσει με γλάστρες, μονάδες κλιματιστικων και ενα σωρό πράγματα, μια χαρά αντέχει το μπαλκόνι του 70, αρκεί να μην υπάρχουν στο μπαλκόνι τίποτε άλλες διαβρωσεις από τα νερά της βροχής, πεσμένοι σοβάδες, σίδερα που φαίνονται εξωτερικά κτλ. Το βάρος του ψυγείου δεν διαφέρει και πολύ από το βάρος που μπορεί να έχει μια εξωτερική μονάδα από 24αρι κλιματιστικο που στέκεται στο δάπεδο. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, spirosR7 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι οκ να έχει  βάλει ψυγείο στο μπαλκόνι ο από πάνω μου σε μια πολυκατοικία του 70 κάτι. Με λίγα λόγια τα  μπαλκόνια έχουν πλάτος 70 εκατοστά και μήκος περίπου λίγο πάνω από τα 6 μέτρα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη στατικότητα του μπαλκονιού για ρωγμές κλπ σε βάθος χρόνου ή όχι; 

Το ψυγειο ειναι παναλαφρο. τι σε επιασε? Ειναι ελαφρυτερο απο εναν ανθρωπο.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, πιο πολύ θα έπρεπε να ανησυχεί κάποιος για τους "κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας" που βλέπουμε σε μπαλκόνια (και στο δικό μου 😔) παρά για ένα ψυγείο (ότι και αν έχει μέσα). Ειδικά με τόσο στενό μπαλκόνι (άλλος ένας σημαντικός παράγοντας) 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, spirosR7 είπε

Φιλε μην τρωγεσαι.

Το ψυγειο δεν ειναι πιο βαρυ απο εναν ανθρωπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, spirosR7 είπε

Το ψυγείο είναι πιο ελαφρύ απο άνθρωπο. Τι στατικότητες λες!??!?!?!?!? 

Πιο λογικό είναι με τη λογική σου να του κάνεις παρατήρηση αν παχύνει, παρά αν βάλει ψυγείο στο μπαλκόνι....

Το μόνο κακό είναι ότι θα καίει τσάμπα ρευμα το καλοκαίρι γιατί θα χάνει την ψύξη

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Το μόνο κακό είναι ότι θα καίει τσάμπα ρευμα το καλοκαίρι γιατί θα χάνει την ψύξη

και δεν θα λειτουργεί τον χειμώνα 

Δημοσ.

8 λεπτά πριν, nvel είπε

και δεν θα λειτουργεί τον χειμώνα 

και δεν τον νοιάζει καθόλου καθώς το ψυγείο ειναι του γείτονα.Ο ΤΣ ανησυχεί ως άλλος Γαλάτης μην του έρθει το ψυγείο μαζί με το μπαλκόνι στο κεφάλι.

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

δεν επεσε μεταξυ μας απο ψυγειο. Έπεσε απο έλλειψη στεγανωσης, όπως και ακόμα 300 μπαλκόνια το χρόνο που πέφτουν κ τα λεμε εδω κ πολλά χρόνια στα σχετικά γκρουπς

• Στεγανωση
  • Χλωριόντα 
  • Άμμος θαλάσσης
Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Έπεσε απο έλλειψη στεγανωσης, όπως και ακόμα 300 μπαλκόνια το χρόνο που πέφτουν κ τα λεμε εδω κ πολλά χρόνια

Βάλε κι άλλες ιδέες τώρα εσύ στο μυαλό του ts να μην κοιμηθεί καθόλου τη νύχτα 😁

• Haha 3
Δημοσ.

δεν επεσε μεταξυ μας απο ψυγειο. Έπεσε απο έλλειψη στεγανωσης, όπως και ακόμα 300 μπαλκόνια το χρόνο που πέφτουν κ τα λεμε εδω κ πολλά χρόνια στα σχετικά γκρουπς

• Στεγανωση
  • Χλωριόντα 
  • Άμμος θαλάσσης

που να είχε και το ψυγείο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...