Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Να ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη προσφορά συνεχίζει να ισχύει ακόμη και σήμερα που πέρασα από το κατάστημα της FROG στην Ομόνοια.

• Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή αν πάω στο κατάστημα στην Αθήνα, θα εξυπηρετηθώ άμεσα σχετικά ή θα έχει καμία ουρά και θα περιμένω καμιά ώρα; Ξέρει κάποιος που πήγε πρόσφατα;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Apatu είπε

Δηλαδή αν πάω στο κατάστημα στην Αθήνα, θα εξυπηρετηθώ άμεσα σχετικά ή θα έχει καμία ουρά και θα περιμένω καμιά ώρα; Ξέρει κάποιος που πήγε πρόσφατα;

Πήγα τέλος Σεπτεμβρίου για την ίδια προσφορά γυρω στις 9:30 - 10 παρα και ήμουν μόνος μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι για νέα νουμερα μόνο ή και για φορητότητα? Ισχύει και για αλλαγή από whatsup?

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Στα σχόλια αξιολόγησης του καταστήματος της Αθήνας (Google) διαβάζω ότι δεν γίνεται φορητότητα στο κατάστημα αυτό. Επειδή θέλω να πάρω την προσφορά με τα 144 ευρώ το χρόνο στον αριθμό που έχω τώρα στην Vodafone, έχει πάει κάποιος στο κατάστημα της Αθήνας και να το έκανε αυτό;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Apatu είπε

Στα σχόλια αξιολόγησης του καταστήματος της Αθήνας (Google) διαβάζω ότι δεν γίνεται φορητότητα στο κατάστημα αυτό. Επειδή θέλω να πάρω την προσφορά με τα 144 ευρώ το χρόνο στον αριθμό που έχω τώρα στην Vodafone, έχει πάει κάποιος στο κατάστημα της Αθήνας και να το έκανε αυτό;

Παρε τηλ στο κατάστημα για να είσαι σίγουρος. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Ισχύει και για αλλαγή από whatsup?

Όπως θυμάμαι από άλλα θέματα, ΟΧΙ.

4 ώρες πριν, power_ran είπε

Black Friday δε βγάζουν συνήθως την προσφορά του έτους αυτοί?

Πέρσι ήταν νομίζω 119 ευρώ?

Φέτος ποιος ξέρει..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μαγαζί στη Ομόνοια δουλεύει τις καθημερινές 11-18 και το Σάββατο μέχρι της 16 γιατί μέχρι αυτές τις ώρες δουλεύει το BACKOFFICE της Cosmote για τις ενεργοποιήσεις. Επίσης από what’s up δεν μπορείς να πας σε FROG. Από τις άλλες εταιρίες γίνεται φορητότητα αλλά από όσο ξέρω δεν γίνεται την ίδια ημέρα ενεργοποίηση. Στην Black Friday η ουρά ξεκινάει από τις 7 το πρωί και συνήθως ότι προσφορά υπάρξει από όσο θυμάμαι κρατάει μια εβδομάδα. 

Επεξ/σία από gkat2829
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Το μαγαζί στη Ομόνοια δουλεύει τις καθημερινές 11-18 και το Σάββατο μέχρι της 16 γιατί μέχρι αυτές τις ώρες δουλεύει το BACKOFFICE της Cosmote για τις ενεργοποιήσεις. Επίσης από what’s up δεν μπορείς να πας σε FROG. Από τις άλλες εταιρίες γίνεται φορητότητα αλλά από όσο ξέρω δεν γίνεται την ίδια ημέρα ενεργοποίηση. Στην Black Friday η ουρά ξεκινάει από τις 7 το πρωί και συνήθως ότι προσφορά υπάρξει από όσο θυμάμαι κρατάει μια εβδομάδα. 

Τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου πήγα 9:30 το πρωί εκανα φορητότητα απο nova και πρόλαβαν να κανουν φορητότητα αυθημερόν, ξαναπηγα λιγο μετα τις 18:00 (καθημερινες κλείνουν 18:30 οχι 18:00) πλήρωσα τα 144 και ενεργοποιήθηκε το δωρεάν σε ολους. Δηλαδη πρέπει να πας και δεύτερη φορα οταν κοπει το σημα απο το προηγούμενο πάροχο 

Αν πας πρωί εχεις πιθανότητες να γινει η φορητότητα αυθημερόν αλλα το στάνταρ ειναι να γινει την επόμενη 

Όντως απο οικογένεια cosmote σε frog δε θεωρείται φορητότητα. Μπορεις να το αλλαξεις φαντάζομαι αλλα δε περνεις τις προσφορές οπότε δωρο αδωρο. Αντίστοιχα με nova - q .. ίδιο μαγαζί 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ανανέωση εκ νέου του πακέτου των 144 ευρώ αφού λήξει ο πρώτος χρόνος που το αγόρασες, χωρίς φορητότητα σε άλλη εταιρεία για να πας ξανά στη frog?

Το εχει κάνει κανείς?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Engimek είπε

Μπορείς να κάνεις ανανέωση εκ νέου του πακέτου των 144 ευρώ αφού λήξει ο πρώτος χρόνος που το αγόρασες

Μπορεις το εκανα εγω φετος στο μαγαζι της Αθηνας 

image.jpeg.dbd92dd3f654d5ef4afd41cd85365b5b.jpeg

• Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...