Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 22 λεπτά πριν, cpc464 είπε Δεν έχω κάνει αναφορά για Anker και να σου πω την αλήθεια αν κυκλοφορεί κάτι ελλατωματικό ας το αποκλείσουν, η υπερβολή με ενοχλεί,μη σε μπουκαλάκια πάνω απο ταδε ml,μη σε οτιδήποτε περιέχει μπαταρία α η β, μη αυτο μη εκείνο, έχουν καταντήσει αηδία. Το έβαλα σαν αναλογία στα νοτε7 Name of Product: Anker Power Banks Hazard: The lithium-ion battery in the power bank can overheat, posing fire and burn hazards to consumers. Remedy: Refund Recall Date: September 18, 2025 Units: About 481,000 https://www.cpsc.gov/Recalls/2025/Anker-Power-Banks-Recalled-Due-to-Fire-and-Burn-Hazards-Manufactured-by-Anker-Innovations-1
pdamigos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Οι κινεζικές από τον Ιούνιο δεν επιτρέπουν να έχεις μαζί σου powerbank αν δεν έχει πιστοποίηση 3c (ccc) Στο κατασχουν απευθείας. Κάπου είχα διαβάσει ότι οι προδιαγραφές 3c είναι από τις αυστηροτερες. Βέβαια ούτε τα κινέζικα powerbank δεν έχουν ακόμα 3c, εκτός αν τα αγοράσεις από την Κίνα (μαγαζιά, αεροδρόμιο) Θα γίνει με τα power bank του usb καλωδίου το βύσμα . Κάθε αεροπορική θα κάνει ότι θέλει 😂 1
cpc464 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 13 minutes ago, Just_travel_everywhere said: Όταν θα δεις καμία φορά σε πτήση power bank να βγάζει καπνούς . Τότε θα αλλάξεις γνώμη !! Εγώ το είδα στο φορτηγό μέσα και πήρε φωτιά ολόκληρο !! συν ότι οι περισσότεροι όπως έγραψαν παραπάνω αγοράζουν φθηνά power bank που απλά είναι για τα σκουπίδια Πήρε φωτιά το φορτηγό η το power bank;, μήπως το φόρτιζες όταν έγινε;, εγώ απλά λέω ότι είναι υπερβολικοί, και σε μία πτήση απο παρίσι προς αθήνα είχε φάει κάποιος κρεμμυδόσουπα και μας πέθανε στο κλανίδι, να βγάλουν και κανόνα όποιος έχει φάει φασολάδα,κρεμμυδόσουπα και λοιπά βομβαρδιστικά φαγητά να μην μπαίνει σε πτήση. 2
achilleras Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Κίνα σήμερα μου φάγανε ένα baseus 65w 20.000mah γιατί δεν είχε πιστοποίηση CCC.
pontios Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, cpc464 said: To note 7 όπως είπε και άλλος,αλλά και εκεί ήταν 35 τηλέφωνα στα 2 εκατομμύρια και φωτιά έπιαναν μόνο κατα την φόρτιση,μάλλον γιατί για να βγάλει παραπάνω η samsung έβαλε κακής ποιότητας μπαταρίες. Καμία σχέση. Το λάθος ήταν στο σχεδιασμό του τηλεφώνου για να είναι πιο λεπτό και μικρό, με την ίδια μπαταρία. Και δεν ήταν σε μερικά τηλέφωνα, αλλά σε όλα και για αυτό έγινε ολική ανάκληση παγκοσμίως, αν και το πρόβλημα ήταν με μπαταρία συγκεκριμένης μάρκας. Βασικά, η μπαταρία λόγω του μικρού χώρου, όταν μεγάλωνε κατά την φόρτιση (όπως κάνουν όλες οι μπαταρίες), στην πάνω δεξιά γωνία, τα ηλεκτρόδια λυγίζανε/στραβώνανε με αποτέλεσμα να αδυνατεί η εξασθενεί η διαχώρηση των θετικών και αρνητικών πόλων, και να παρουσιάζονται βραχυκυκλώματα και θερμικοί διάδρομοι. Αυτό που κάναν, ήταν να τα ανοίξουν και να βάλουν μικρότερη μπαταρία και να τα πουλήσουν σαν Note FE, σε περιορισμένες αγορές, για να γλυτώσουν κάποια χασούρα. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από pontios
hyperspaced Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οτι να είναι. Το μόνα 2 που είναι πραγματικά ό, τι να 'ναι είναι Α. Η ορθογραφία σου Β. Η απάντηση σου γενικότερα. Αν έχεις κάτι σημαντικό να προσθέσεις πολύ ευχαρίστως, ειδάλλως άστο καλύτερα και μη σχολιάζεις. Αλλά αυτά είναι βασικά πράγματα που δεν θα επρέπε να στα μάθει κάποιος σε ένα φόρουμ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, hyperspaced είπε Το μόνα 2 που είναι πραγματικά ό, τι να 'ναι είναι Α. Η ορθογραφία σου Β. Η απάντηση σου γενικότερα. Αν έχεις κάτι σημαντικό να προσθέσεις πολύ ευχαρίστως, ειδάλλως άστο καλύτερα και μη σχολιάζεις. Αλλά αυτά είναι βασικά πράγματα που δεν θα επρέπε να στα μάθει κάποιος σε ένα φόρουμ. Κάνε τα τρία τα ότ,ι να είναι .Βάλε και το από πάνω ποστ σου μέσα . 1
cpc464 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 46 minutes ago, pontios said: Καμία σχέση. Το λάθος ήταν στο σχεδιασμό του τηλεφώνου για να είναι πιο λεπτό και μικρό, με την ίδια μπαταρία. Και δεν ήταν σε μερικά τηλέφωνα, αλλά σε όλα και για αυτό έγινε ολική ανάκληση παγκοσμίως, αν και το πρόβλημα ήταν με μπαταρία συγκεκριμένης μάρκας. Βασικά, η μπαταρία λόγω του μικρού χώρου, όταν μεγάλωνε κατά την φόρτιση (όπως κάνουν όλες οι μπαταρίες), στην πάνω δεξιά γωνία, τα ηλεκτρόδια λυγίζανε/στραβώνανε με αποτέλεσμα να αδυνατεί η εξασθενεί η διαχώρηση των θετικών και αρνητικών πόλων, και να παρουσιάζονται βραχυκυκλώματα και θερμικοί διάδρομοι. Αυτό που κάναν, ήταν να τα ανοίξουν και να βάλουν μικρότερη μπαταρία και να τα πουλήσουν σαν Note FE, σε περιορισμένες αγορές, για να γλυτώσουν κάποια χασούρα. Δεν ξέρω,θυμάμαι το βίντεο του Jerry rig everything,δεν είχε κάνει αναφορά για σχεδιασμό,αλλα βγαίνει off topic.
AlpineLemon Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Στα κινέζικα αεροδρόμια θα σου πάρουν το power bank, κατά το security check, εάν δεν έχει πιστοποίηση CCC. Τα ελέγχουν όλα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από AlpineLemon 2
vardaloupas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ταξίδεψα χθες από Κύπρο για Αθήνα και πήρε το αυτί μου στην ανακοίνωση ότι απαγορεύεται να φορτίζομαι κατά την διάρκεια της πτήσης με power bank. Μου έκανε εντύπωση αλλά μάλλον για αυτό το λόγο.
for4 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εγώ που σε πτήση φορτίζω το κινητό από το λάπτοπ; Επιτρέπεται; Μου φαίνεται λίγο χαζή απαγόρευση αλλά μάλλον είναι αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, αυξήθηκαν τα φθηνά power bank άρα αυξήθηκαν και τα περιστατικά ασφαλείας και άρα πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι
Angeldust Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Οι αεροπορικές καλά κάνουν γιατί έχει γεμίσει ο κόσμος με no-name αγνώστου προελεύσεως powerbanks. Θα πρέπει όμως να φροντίσουν να διαθέτουν όλες οι θέσεις θύρα USB με 3Α τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα