Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 2cpu είπε

aLnNNL5_460swp.webp.53963d4bcec480721e18d1161d6a326f.webp

Οι haters θα πουν ότι είχε εσωτερική πληροφόρηση...

---

Όλα οι διαπραγματεύσιμες αξίες που έχουν futures, είναι μακράν πιο ευάλωτα και πιο επικίνδυνα, από την στιγμή που κάποιος μπορεί να τοποθετηθεί ενάντια σε μια αξία και να έχει άμεσο κέρδος από την πτώση της. Από όταν το Bitcoin απέκτησε παράγωγα έχει πλέον την ίδια λογική με όλες τις άλλες αξίες, απλά μερικοί ακόμα νομίζουν ότι επειδή είναι σε 6ψηφιο ποσό αυτό λέει κάτι (που αν μπορούσε να γίνει split θα είχε γίνει). Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί επίσης για τα futures είναι ότι είχαν έρθει στο ΧΑ στην Ελλάδα λίγο καιρό πριν το κραχ του 1999.

Στο διαστημα από όταν το Bitcoin έφτασε κοντά σε στα 100k μέχρι και σήμερα έχουν υπάρξει επενδύσεις με πολύ καλύτερες ποσοστιαίες αποδόσεις, απλά όπως είπαμε ο κόσμος κοιτάει το νούμερο στον πίνακα μόνο.

• Like 5
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juventinos είπε

Τον τελευταίο καιρό αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν πολλά βίντεο που λένε οτι ο Trump χρησιμοποιεί τα κρυπτονομίσματα για να ρίξει το χρέος της Αμερικής. Δλδ να τα ανεβάσει όσο δεν πάει για να τα αγοράσει περισσότερος κόσμος και μετά να ρίξει την αξία τους. Το ίδιο κάνει και με το χρυσό. Νομίζω οτι η πληροφορία αυτή βγήκε απο Ρωσία μεριά. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Σιγά που ο Trump ξαφνικά νοιάστηκε για την Αμερική. Απλά χειραγωγεί την αγορά ώστε να ωφεληθούν οι insiders του οι οποίοι όλοι πούλησαν πριν ανακοινώσει τις νέες ταρίφες.

17 λεπτά πριν, christospvl είπε

Ενα παιχνιδι ειναι μαγκες και μεις απλα ειμαστε πιονια.. Το μαρκετ εχει Market Makers, εχει insiders, εχει κυβερνητικους οργανισμους και τα παντα.. Πως νομιζετε οτι βγαζουν τοσα λεφτα και οτι ξεπλενουν χρημα; Απλως ο Trump το κανει πιο απροκαλυπτα.. Βγαινει ανακοινωνει μια μαλακια και χεζονται αυτος και τα φιλαρακια του στο ταληρο.. Εμεις κοιταμε να βγαλουμε ψιχουλα μπας και καταφερουμε να αγορασουμε καμια smart TV ή κανα σερβις το αμαξι.. Δυστυχως ετσι ειναι η ζωη.. 

Αν προσπαθείς να κάνεις time το market τότε ναι θα καείς. Αν το βλέπεις σα long term investment (5+ χρόνια), λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση του Bitcoin ιστορικά, μόνο κερδισμένος θα βγεις. Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι απλά τζόγος. Το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να είναι εις γνώση σου το ότι π.χ. το να αγοράσεις Solana και XRP δεν είναι επένδυση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Για αυτούς που αγόρασαν στο peak, βυθίζεται

Είχα αγοράσει και εγώ στο peak του 2021 οπότε σε καταλαβαίνω αν είσαι ένας από αυτούς. Αν δεν πουλήσεις τώρα όμως, ακόμα και να μπούμε σε bear market, σε 5+ χρόνια δε θα έχει καμία σημασία. Δες που ήταν το ATH του 2021 και δες που είναι η τιμή τώρα που "βυθίζεται".

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, hsa είπε

Οι haters θα πουν ότι είχε εσωτερική πληροφόρηση...

Όχι μωρέ... είδε το μέλλον στην κρυστάλλινή του σφαίρα και άνοιξε νέα θέση όπως κάνει πάντα

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, crispy_mummy είπε

Είχα αγοράσει και εγώ στο peak του 2021 οπότε σε καταλαβαίνω αν είσαι ένας από αυτούς. Αν δεν πουλήσεις τώρα όμως, ακόμα και να μπούμε σε bear market, σε 5+ χρόνια δε θα έχει καμία σημασία. Δες που ήταν το ATH του 2021 και δες που είναι η τιμή τώρα που "βυθίζεται".

Δεν έχω αγοράσει, δεν ασχολούμαι, απλά μία επισήμανση έκανα.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, christospvl είπε

Ενα παιχνιδι ειναι μαγκες και μεις απλα ειμαστε πιονια.. Το μαρκετ εχει Market Makers, εχει insiders, εχει κυβερνητικους οργανισμους και τα παντα.. Πως νομιζετε οτι βγαζουν τοσα λεφτα και οτι ξεπλενουν χρημα; Απλως ο Trump το κανει πιο απροκαλυπτα.. Βγαινει ανακοινωνει μια μαλακια και χεζονται αυτος και τα φιλαρακια του στο ταληρο.. Εμεις κοιταμε να βγαλουμε ψιχουλα μπας και καταφερουμε να αγορασουμε καμια smart TV ή κανα σερβις το αμαξι.. Δυστυχως ετσι ειναι η ζωη.. 

....όπως ακριβώς και στο Ελληνικό χρηματιστήριο την εποχή της φούσκας.

εμείς τα πιόνια δεν έχουμε ελπίδα να συμμετέχουμε στο πάρτυ, εγώ είχα κάτι ψιλοξεχασμένες μικρές εντολές αγοράς που δεν υλοποιήθηκαν γιατί απλά η ΒΙΝ κρέμασε: HBAR είχα εντολή στα 0,145, έφτασε 0,078 αλλά εγώ πήρα τα μέζεα...XLM βάζω πάντα αγορά στα 0,21, έφτασε 0,1643 αλλά εγώ πήρα μια απο τα ίδια.

το δε (πρωην)twitter στην Αμερική έχει βουήξει οτι ο insider ήταν ένας, όχι πολλοί, και φωτογραφίζουν τα καλόπαιδα του προέδρου...

• Like 1
Δημοσ.

Παντού έτσι ήταν, είναι και θα είναι, οι μεγάλοι παίκτες(επιχειρηματίες και κυβερνητικοί) έχουν πάντα εσωτερική πληροφόρηση για την αγορά και μελλοντικά συμβάντα. 

• Haha 1
Δημοσ.

ωραίοι ραγιάδες είστε, πάντα έτσι είναι.....και επειδή είναι πάντα έτσι πρέπει να συνεχίζεται επ' άπειρον αυτή η κατάσταση??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακολούθησα αυτή την πτώση live, κερί με κερί. Αυτό δεν έχει ξανά συμβεί, 50% πτώση σε ένα κερί 30 δευτερόλεπτων δεν έχω ξανά δει και αυτό στα περισσότερα altcoins. Προφανώς αυτό δεν είναι φυσιολογικό, σε συνδυασμό το γεγονός ότι σχεδόν σε καμία πλατφόρμα δεν μπορούσες να αγοράσεις και το γεγονός ότι ακριβώς πριν την πτώση κάποιο σορταραν εκατομμύρια με τρομερή μόχλευση και στο order Flow εμφανίστηκαν γελοίες orders όπως αγορά XRP στο 1.20 κτλ, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν κάτι στημένο. Φήμες λένε ότι το προκάλεσε η binance για να δώσει χάρη ο Τραμπ στον CEO τους. Ουσιαστικά δεν φτάνει που έβγαλαν δισ σορταροντας (κάποιοι λένε για τον γιο του τραμπ ότι εμπλέκεται άμεσα)., αλλά αγόρασαν όλα τα crypto με 90% έκπτωση, αφήνοντας απέξω του μικρούς. 

Εγώ προσωπικά όταν γινόταν αυτή η πτώση παρακολουθούσα το CRV, Για πρώτη φορά είδα κερί στα 30 sec πάνω από 5% πτώση, αμέσως άνοιξα το binance να το σορταρω, δεν με άφηνε, δεν φόρτωνε ούτε τον υπόλοιπο (και καλά υπερφόρτωση του server). Συνέχεια έκανα ανανέωση για να δω πότε θα λειτουργήσει. Είδα το CRV να πέφτει μετά από αυτό άλλο 80%, ακόμα το binance δεν λειτουργούσε (περίπου για 20 λεπτά), λειτούργησε μόνο όταν η τιμή είχε επανέλθει. Αν αυτό δεν είναι manipulation τότε τι είναι? 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 4
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, crispy_mummy είπε

Σιγά που ο Trump ξαφνικά νοιάστηκε για την Αμερική. Απλά χειραγωγεί την αγορά ώστε να ωφεληθούν οι insiders του οι οποίοι όλοι πούλησαν πριν ανακοινώσει τις νέες ταρίφες.

όχι μόνο σε αυτό 

Ο Trump ξεκάθαρα χρησιμοποιεί την θέση του σαν τον Δον Κορλεόνε για να αυξήσει τον πλουτισμό και εντελώς απροκάλυπτα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι με Κρύπτο, ΟΜΩΣ:

ήταν κάπου 70-75.000 πριν την εκλογή Τράμπ; Δηλαδή πήγε τώρα στις 110.000 και λέμε ότι... κατρακύλησε και έπεσε;;; Το προηγούμενο ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ το κάνουμε γαργάρα; Από την μία Προλετάριοι επαναστάτες για δίκαιο κόσμο και από την άλλη άγρια Δύση καπιταλιστική;

Μου θυμίζει εταιρείες που κλαίγονται ότι έχουν μικρά / μικρότερα κέρδη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, ενώ ΠΟΤΕ δεν αναφέρονται στα υπερκέρδη τους τα προηγούμενα χρόνια. Το ρεύμα που "υποτίθεται" πως έγινε φθηνό με μπλε τιμολόγια σε σχέση με το παρελθόν, όταν η τιμή είναι τουλάχιστον +50% και έχουν ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ, ανεξάρτητα πολέμων, Πούτιν, πλημμυρών, εκρήξεις ηφαιστείων και κομητών. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως οι συναλλάγές που παράθεσαν παραπάνω έχουν χαρακτηριστικά "insider info", μεγάλα ποσά σε συντομο χρονικό διάστημα πριν τις ανακοινώσεις, αλλά με την παρούσα κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα το DOJ, είναι σαν να ζητάς απο κόρακα να βγάλει κοράκου μάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...