Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deargr είπε

Δεν ησουν εδω το 2017 και το 2021 …υπηρξαν πολλες παρομοιες καταστασεις πτωσεων σε ποσοστοεπι τοις 100

οι αξιες που γραφονται με μεγαλα γραμματα στα headlines. απλα μεγαλωσαν τωρα γιατι το bitcoin ειναι κατα ΠΟΛΥ ακριβοτερο.

Εγώ που ήμουν εκεί το 2017 και το 2021, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Όχι τόσο πολύ και τόσο γρήγορα. Ούτε όταν κατέρευσε το FTX δεν είχαμε τέτοιο flush στα altcoins. 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, cpc464 είπε

Πάντως οι συναλλάγές που παράθεσαν παραπάνω έχουν χαρακτηριστικά "insider info", μεγάλα ποσά σε συντομο χρονικό διάστημα πριν τις ανακοινώσεις, αλλά με την παρούσα κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα το DOJ, είναι σαν να ζητάς απο κόρακα να βγάλει κοράκου μάτι.

Χαρακτηριστικά? Απλά χαρακτηριστικά?

Ακομα και τυφλός θα έβλεπε το έπαιξε...

Σχεδόν αδύνατο να περάσει απαρατήρητο από την FTC

Επεξ/σία από hsa
Δημοσ.

Αρχικά να πω ότι την ίδια χρονική στιγμή που τα coins βυθίζονταν, έπεφταν και οι μετοχές (ειδικά ο κλάδος της τεχνολογίας όπως NVIDIA, INTEL, AMD κλπ.). Το ξέρω διότι είμαι κάτοχος μετοχών της NVIDIA και  εκείνη τη στιγμή που βγήκαν τα νέα άρχισε ένα απότομο sell off με ένα κόκκινο 'κερί' όσο το μπόϊ μου. Ευτυχώς παρέμεινα ψύχραιμος και δεν πούλησα. Τώρα όσον αφορά τα coins και ειδικά το Bitcoin, έχω μια απορία ρε παιδιά. Αυτό δε το διαφημίζουν σαν ανεξάρτητο? Ότι δηλαδή δημιουργήθηκε ώστε να είναι ουδέτερο και σταθερό ότι και αν γίνει? Πως γίνεται δηλαδή να επιρεάζεται από ειδήσεις όπως οι μετοχές?? 

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Chef_Alexander είπε

Αυτό δε το διαφημίζουν σαν ανεξάρτητο? Ότι δηλαδή δημιουργήθηκε ώστε να είναι ουδέτερο και σταθερό ότι και αν γίνει?

LInk για τα παραπάνω?

48 λεπτά πριν, Chef_Alexander είπε

Πως γίνεται δηλαδή να επιρεάζεται από ειδήσεις όπως οι μετοχές?? 

Είναι όπως ο χρυσός , αλλά ψηφιακός...

Δημοσ.

Εγώ θα πω κάτι άλλο. Εχει κανενα νόημα να έχει κάποιος κρυπτό όταν ακολουθούν ακριβώς τους ρυθμούς του χρηματιστηριου? Γιατι να μην παιξω χρηματιστηριο μετα? Με το που γίνει κάτι, κατάρρευση και μετα Αντε πάλι. Έχω μερικά Solana αλλα δε με ενδιαφέρει, τα έχω παρκάρει.Ουτε ανωνυμία εχεις πλεον ουτε τιποτα. Και θέλει και σύνδεση με κανονικό λογαριασμό.Νομιζω εχει χασει την ιδεολογία του και τη γοητεία του ο χώρος των κρυπτο

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

H οποία είναι? 

το πουλουσαν ως κατι ανωνυμο, χωρις ίχνη και χωρις να συνδέεται με τις αγορες και τις κυβερνησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

το πουλουσαν ως κατι ανωνυμο, χωρις ίχνη και χωρις να συνδέεται με τις αγορες και τις κυβερνησεις.

Ποιος το πουλούσε και πόσο? Από την στιγμή που το συνδέεις με την αξία ενός κοινού νομίσματος , πως περιμένεις να μην έχει την ίδια τύχη?

Αν υπήρχε μόνο αυτό ως μέσο, χωρίς να το μετατρέπεις σε οτιδήποτε άλλο , μια χαρά θα γινόταν αυτό που περιγράφεις. Το ίδιο και  ο χρυσός κτλ.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

10 και 20% πτώση στα κρύπτο είναι απλά άλλη μια μέρα στη δουλειά.

Ειδικα bitcoin σιγα το πραγμα. 10% κατω απο το all time high ειμαστε. +87% στο ενα ετος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atheatos είπε

Ποιος το πουλούσε και πόσο? Από την στιγμή που το συνδέεις με την αξία ενός κοινού νομίσματος , πως περιμένεις να μην έχει την ίδια τύχη?

Αν υπήρχε μόνο αυτό ως μέσο, χωρίς να το μετατρέπεις σε οτιδήποτε άλλο , μια χαρά θα γινόταν αυτό που περιγράφεις. Το ίδιο και  ο χρυσός κτλ.

τι ποιος και ποσο μου λες ρε φιλε; με δουλευεις; αυτο ελεγαν. σου ειπα εγω καπου οτι περιμενα κατι αλλο;

58 λεπτά πριν, labr είπε

Ειδικα bitcoin σιγα το πραγμα. 10% κατω απο το all time high ειμαστε. +87% στο ενα ετος.

γενικα το 10% δεν ειναι μικρη απώλεια.  

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chef_Alexander είπε

Αρχικά να πω ότι την ίδια χρονική στιγμή που τα coins βυθίζονταν, έπεφταν και οι μετοχές (ειδικά ο κλάδος της τεχνολογίας όπως NVIDIA, INTEL, AMD κλπ.). Το ξέρω διότι είμαι κάτοχος μετοχών της NVIDIA και  εκείνη τη στιγμή που βγήκαν τα νέα άρχισε ένα απότομο sell off με ένα κόκκινο 'κερί' όσο το μπόϊ μου. Ευτυχώς παρέμεινα ψύχραιμος και δεν πούλησα. Τώρα όσον αφορά τα coins και ειδικά το Bitcoin, έχω μια απορία ρε παιδιά. Αυτό δε το διαφημίζουν σαν ανεξάρτητο? Ότι δηλαδή δημιουργήθηκε ώστε να είναι ουδέτερο και σταθερό ότι και αν γίνει? Πως γίνεται δηλαδή να επιρεάζεται από ειδήσεις όπως οι μετοχές?? 

Να πουλήσεις nvidia επειδή έπεφτε 5-6% ; Και παρέμεινες και ψύχραιμος; Γιατί είναι λόγος πανικού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...