Evial91 Δημοσ. Κυριακή στις 03:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:59 μμ Που θα μπορούσα αλλού να πουλήσω το tablet μου χωρίς να μου το αγοράσουν σε τιμή χαμηλότερη από την αξία του; Δώστε μου καμία συμβουλή!!
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 04:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:01 μμ 1 λεπτό πριν, Evial91 είπε Που θα μπορούσα αλλού να πουλήσω το tablet μου χωρίς να μου το αγοράσουν σε τιμή χαμηλότερη από την αξία του; Δώστε μου καμία συμβουλή!! Ποια είναι η αξία του? Ποιος αποφασίζει ποια είναι η αξία του?
zourman1981 Δημοσ. Κυριακή στις 04:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:19 μμ ναι εφόσον η τιμή που έχεις στο μυαλό σου δεν ξεπερνά την πραγματική του αξία 1
Evial91 Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Ποια είναι η αξία του? Ποιος αποφασίζει ποια είναι η αξία του? Σωστό και αυτό! 3 ώρες πριν, zourman1981 είπε ναι εφόσον η τιμή που έχεις στο μυαλό σου δεν ξεπερνά την πραγματική του αξία Φυσικά και δεν την ξεπερνά αυτό είναι αναμενόμενο είναι και πολύ χαμηλότερη!
Λύση villasg Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ Λύση Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ σε αλλο φορουμ τεχνολογιας ή facebook marketplace ή Χρυση ευκαιρια
Evial91 Δημοσ. Κυριακή στις 08:24 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:24 μμ 18 λεπτά πριν, villasg είπε σε αλλο φορουμ τεχνολογιας ή facebook marketplace ή Χρυση ευκαιρια Σε ευχαριστώ για την βοήθεια μήπως ξέρετε κ κάποιο άλλο φόρουμ;
chvnce Δημοσ. χθες στις 07:08 μμ Δημοσ. χθες στις 07:08 μμ 22 ώρες πριν, Evial91 είπε Σε ευχαριστώ για την βοήθεια μήπως ξέρετε κ κάποιο άλλο φόρουμ; Εδώ στο insomnia, Vendora, Vinted 1
Evial91 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 ώρες πριν, chvnce είπε Εδώ στο insomnia, Vendora, Vinted Ευχαριστώ για τη βοήθεια!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα