Sorath Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Το αν φαίνεται σε κάποιον λογικό ή όχι, το αν χάνει έσοδα το κράτος κτλ, δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που έχει είναι σε τι νομικό υπόβαθρο θα στηριχτούν οι κατηγορίες. Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ενημερώνεις για μπλόκα και για την παρουσία της αστυνομίας σε ένα σημείο. Όποιος είναι σίγουρος για το αντίθετο, ας τον παραθέσει να τον διαβάσουμε. ΥΓ: Και όχι, δεν είχα ιδέα για αυτές τις ομάδες. 6 1
kata_tixi Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οταν απλα κοβει προστιμα για να μαζευει λεφτα ναι εχει χασουρα το κρατος ακομα και η φυλακη που ριχνει τις περισσοτερες φορες ειναι εξαγορασιμη αρα ο λεφτα κανει οτι γουσταρει. Να σου πω τι θα γουσταρα εγω τα προστιματα να ειναι αναλογα με το εισοδημα γιατι ενα ςπου παιρνει 30 ευρω την ημερα τον πειραζει ενω ενας που βγαζει 1000 ευρω δεν τον αποσχολει καθολου ασε που ρχει και τις ακρες και τις σβηνει τις κλησεις. ρε αδερφε μπορουσαν να γινουν 1002 ακομα πραγματα. αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι τα μπλουκα ελεγχουν κατι συγκεκριμενο ή οτι πρεπει να σταματησουν ουτε οτι εχει να κανει με το να μαζευει λεφτα. επισης το μεγαλυτερο κομματι του κοσμου ειναι πιο φτωχο οποτε και αυτο που λες αναλογα το εισόδημα οκ εχει μια βαση αλλα κλαιν μαιν. μην λετε τρελες για να πειτε απλα κατι. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από kata_tixi
gokuthelegend Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 λεπτά πριν, Sorath είπε Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ενημερώνεις για μπλόκα και για την παρουσία της αστυνομίας σε ένα σημείο. Όποιος είναι σίγουρος για το αντίθετο, ας τον παραθέσει να τον διαβάσουμε. Γιατί δεν παραθέτεις εσύ αυτό που ισχυρίζεσαι; 2
Lucifer Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο ποιο κελί μας γράφεις τώρα; Δεν μου έκαναν τίποτα, θα σκέφτηκαν ότι έχω κάποιο νοητικό πρόβλημα λογικά. 7
kata_tixi Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 λεπτά πριν, Sorath είπε Το αν φαίνεται σε κάποιον λογικό ή όχι, το αν χάνει έσοδα το κράτος κτλ, δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που έχει είναι σε τι νομικό υπόβαθρο θα στηριχτούν οι κατηγορίες. Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ενημερώνεις για μπλόκα και για την παρουσία της αστυνομίας σε ένα σημείο. Όποιος είναι σίγουρος για το αντίθετο, ας τον παραθέσει να τον διαβάσουμε. ΥΓ: Και όχι, δεν είχα ιδέα για αυτές τις ομάδες. λογικα ανοιξαν το απόρρητο και βρηκαν τα στοιχεια χωρις να υπαρχει νομος και χωρις να δωσει εντολη εισαγγελέας. 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε Γιατί δεν παραθέτεις εσύ αυτό που ισχυρίζεσαι; Μπορείς εσύ να παραθέσεις ότι δεν είναι παράνομη η κατανάλωση ψωμιού; 3 4
Sablj Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 minutes ago, Lucifer said: Έχω παίξει τα φώτα σε περιπολικό... Μου έχει παίξει φώτα περιπολικό (χωρίς να έχει αναμένους φάρους) για να βγω από την αριστερή λωρίδα (που έκανα προσπέραση) για να περάσει.. 3
herbalife3 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες διερεύνηση ξεκίνησε κατόπιν σχετικών καταγγελιών από πολίτες Αχ ποιοι είναι αυτοί οι Ρουφ θα ήθελα να ξέρω...
nkarama Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 minutes ago, LLLEFTERIS said: Να σου πω τι θα γουσταρα εγω τα προστιματα να ειναι αναλογα με το εισοδημα γιατι ενας που παιρνει 30 ευρω την ημερα τον πειραζει ενω ενας που βγαζει 1000 ευρω δεν τον αποσχολει καθολου ασε που ρχει και τις ακρες και τις σβηνει τις κλησεις. Οπότε, όπως το θέτεις, αν κάποιος σκοτώσει κάποιον με το αυτοκίνητο, να τιμωρηθεί ανάλογα με το εισόδημα του. Αν δηλαδή είναι στον βασικό μισθό, να του γίνει επίπληξη, αν παίρνει 5000 τον μήνα να φάει ισόβια.... Ωραίες σκέψεις.... 2 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 minutes ago, gokuthelegend said: Γιατί δεν παραθέτεις εσύ αυτό που ισχυρίζεσαι; Μου θύμησες αυτό... 1 14
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εν τ μεταξύ στο εξωτερικό στην Γερμανία υπάρχουν και συσκευές και εφαρμογές που σε ειδοποιούν για κάμερες οποιαδήποτε είδους !!! Και είναι νόμιμη βάση δικαστηρίου !!
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Μου θύμησες αυτό... ή το 1 19
Sorath Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, gokuthelegend said: Γιατί δεν παραθέτεις εσύ αυτό που ισχυρίζεσαι; Έχεις δίκιο. Ακριβώς απο κάτω, παραθέτω κάτι που δεν υπάρχει: . Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Sorath 1 1 3
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 λεπτά πριν, kata_tixi είπε ρε αδερφε μπορουσαν να γινουν 1002 ακομα πραγματα. αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι τα μπλουκα ελεγχουν κατι συγκεκριμενο ή οτι πρεπει να σταματησουν ουτε οτι εχει να κανει με το να μαζευει λεφτα. επισης το μεγαλυτερο κομματι του κοσμου ειναι πιο φτωχο οποτε και αυτο που λες αναλογα το εισόδημα οκ εχει μια βαση αλλα κλαιν μαιν. μην λετε τρελες για να πειτε απλα κατι. Ξερεις οτι τα περισσοτερα ειναι την ημερα ξερεις πολλους μεθυσμενους να κυκλοφορουν την ημερα; Δεν ειπα να κοψουν τα μπλοκα αλλα θα μπορουσαν να κανουν πολλα περισσοτερα αν πραγματικα ηθελαν την ασφαλεια του πολιτη.
mitsakos38 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Αντί να κυνηγάνε τίποτα εμπόρους ναρκωτικών και βιαστές Τους πείραξαν τα μπλόκα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα