CMOS_Z Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Wi-Fi 6E (802.11ax) Έβαλαν στο ipad n1 wifi 7 αλλά όχι στο mac pro m5. Καμία λογική. 1
mayrhKaltsa Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πήγα πρόσφατα για πρώτη φορά σε Macbook με ένα Air M4 και πραγματικά δε θα ξανακοιτάξω Windows laptop. 4
Asevastos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Απόλαυση είναι τα άτιμα. Έχω ένα Air M2 και πραγματικά το ευχαριστιέμαι. Ποιότητα κατασκευής, ΟΘΟΝΗ, επιδόσεις, λειτουργικό. Το iPhone ίσως το άλλαζα για Android, το Macbook πολύ δύσκολα... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Asevastos 1
Tablet Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) αυτά είναι καλά δηλαδή να τρέχουν το ΑΙ των άλλων... μαααααλιστα... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Tablet
gagarin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Κάτοχος MacBook Pro M1 (M1 Pro) από την πρώτες μέρες κυκλοφορίας του... Ένα έχω να πω. Επιδόσεις - αυτονομία - εργονομία άριστη... ΟΘΟΝΗ - ΗΧΟΣ ---> ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
djuan1988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 46 minutes ago, brody_polinsky said: βγάλανε και το φορτιστή; 😂 Ναι, 65€ ζητάει για τον 'μικρό" στη Γερμανία. Είμαι και εγώ σε αναζήτησή για Air βέβαια. Το θέμα είναι τι κάνεις τώρα; Περιμένεις ή χτυπάς σε καλή τιμή το M4; Γενικά έχω Mac Mini M4 και δεν έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον επεξεργαστή.
darklordvader77 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Πρόσφατα κάτοχος Macbook Air M4.. οχι και να βγει με Μ5 δεν υπαρχει λόγος αναβάθμισης. Εδώ δε νιωθω πως χρειαζομαι αναβαθμιση στο Mac Mini M1 μου 😅
atheatos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε Wi-Fi 6E (802.11ax) Έβαλαν στο ipad n1 wifi 7 αλλά όχι στο mac pro m5. Καμία λογική. Εγω πάντως δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος με την σταθερότητα του WiFi 7 . Καλη η ταχύτητα δεν λέω ,αλλά οι διακυμάνσεις που κάνει είδικα σε πολλές παρεμβολές είναι λίγο ενοχλητική. Ισως να πάνε σε WiFi 8 κατευθείαν στα mac μια και δεν μπορείς να τα μετακινείς τόσο εύκολα για να έχεις σταθερή ταχύτητα , όπως μετακινείς ένα iPad. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από atheatos
Errik Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ωραία όλα αυτά, OLED οθόνες πότε θα βάλουν ; Δεν είναι καιρός πχια μετά από τόσα χρόνια ;!
EuphangeL Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά 1 ώρα πριν, Errik είπε Ωραία όλα αυτά, OLED οθόνες πότε θα βάλουν ; Δεν είναι καιρός πχια μετά από τόσα χρόνια ;! Μπα, το text quality με το pixel structure που έχουν είναι κακό (κάτι αδιαπραγμάτευτο για macbook) και το risk of burn-in καραδοκεί. Επίσης έχουν ήδη εξαιρετικό HDR performance οι οθόνες στα Pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα