Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft μου έφερε μαζική κατάρρευση drivers (ακόμα και στο χειριστήριο Xbox), ενώ στην προσπάθεια μου να επαναφέρω το σύστημα:

1) αποτυχημένο soft reset ρυθμίσεων

2) αδυναμία download του ISO των Windows 11 από το επίσημο site της

3) λάθος δημιουργία bootable USB μέσω του δικού της MediaCreationTool

Αν είχα το ΑΙ της, θα είχα σωθεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είναι αρκετά εντυπωσιακό και φουτουριστικό, αλλά κάνει για συγκεκριμένες συνθήκες. Οι περισσότερες δουλειές θέλουν ησυχία, αν είναι άλλος να μιλάει στο τηλέφωνο, άλλος στον υπολογιστή τι δουλειά να κάνεις.

Σωστά, βασικά να μιλάς στο τηλέφωνο και να λες "ρε σβήστα όλα δεν με νοιάζει", ή να το λέει ο διπλανός σου... 

"yes master" (βίγκο)

Επεξ/σία από TheBus
Δημοσ.

"Οι διαφημίσεις συμπίπτουν με τη λήξη υποστήριξης των Windows 10 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με τη Microsoft να προωθεί για άλλη μια φορά υπολογιστές Windows 11 στους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να αναβαθμιστούν. «Θέλουμε κάθε άτομο που κάνει τη μετάβαση να βιώσει τι σημαίνει να έχεις έναν υπολογιστή που δεν είναι απλώς ένα εργαλείο, αλλά ένας αληθινός συνεργάτης», δήλωσε ο Mehdi" 

Σε εμένα Mehdi και σε εκατομμύρια ακόμη άτομα τα αφεντίκα σου αποφασίσανε πως το hardware που έχω είναι παλιό για να αναβαθμιστεί στα Windows 11, μόνο συνεργασία που δεν λέγεται αυτό.

Δημοσ.

"...θέλουμε οι άνθρωποι να μπορούν να μοιράζονται με την τεχνητή τους νοημοσύνη στα Windows τι κάνουν και τι βλέπουν" - και η ΑΙ να τα μοράζεται με την αστυνομία, την εφορία ή τον εισαγγελέα...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, TheBus said:

Σωστά, βασικά να μιλάς στο τηλέφωνο και να λες "ρε σβήστα όλα δεν με νοιάζει", ή να το λέει ο διπλανός σου... 

"yes master" (βίγκο)

η ομιλια ενεργοποιειται παντοτε με φωνητικη εντολη τυπου "Hey Siri, Copilot, Google κλπ." ή πατωντας καποιο κουμπι,
τα σεναρια εφαρμογης ειναι απειρα, πχ. για τους gamers την ωρα του παιχνιδιου μπορουν με μια απλη φωνητικη εντολη να βρουν guides & walkthroughs αντι να ψαχνουν με τις ωρες στο ιντερνετ και στο youtube συγκεκριμενα channels 
ολα τα νεα laptop ακομα και τα mini pcs βγαινουν με Ai assistance μεσω built-in Microphones "with AI Voice Interaction powered by an advanced AI chip, enables smart audio pickup that separates voice from background noise, offering 360° recognition within 5 meters AI processing ensures recorded vocals sound natural and authentic"
αυτη η τεχνολογια για να ενσωματωθει δεν ειναι ακριβη αφου υπαρχει ηδη και στα κινητα

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Giannis_siag είπε

Μου φαίνεται κάπως κουραστικό να περιγράφεις στο Ai το τι θες να κάνεις για πράγματα που είναι 2-3 κλικς παραπάνω. 

Δηλαδή είναι δύσκολο να του πεις, μπες στην τάδε σελίδα σάρωσε όλα τα links και τράβηξε το meta description και τα keywords και γράψε τα αναλυτικά σε ένα excel και ταυτόχρονα πρότεινε μου καλύτερες λέξεις κλειδιά σύμφωνα με το περιεχόμενο της κάθε σελίδας.

Αλλά είναι πιο εύκολο να κάτσω να το κάνω εγώ;😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, Volga said:

γράψε τα αναλυτικά σε ένα excel

Καλά θα πάει αυτό...

49 minutes ago, Volga said:

Αλλά είναι πιο εύκολο να κάτσω να το κάνω εγώ;😅

Είναι το αντίστοιχο του vibe coding. Δεν είναι θέμα ευκολίας, είναι θέμα ακρίβειας. Όταν το κάνεις εσύ, γνωρίζεις τι πήγε στραβά όταν δεις το error, γνωρίζεις τι συστήματα ασφαλείας έθεσες στο project σου και χίλια δυο ακόμα. Για κανένα παιχνιδάκι στον καναπέ, αν βαριέσαι, μπορεί να είναι καλό. Όταν θες να το χρησιμοποιήσεις στη δουλειά, δε θα στηριχθείς εκεί, είναι υψηλότερο το ρίσκο και οι συνέπειες.

Τα AI εργαλεία είναι αυτό: "εργαλεία". Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται. Κάθε εργαλείο έχει συγκεκριμένο context στο οποίο χρησιμοποιείται. Π.χ, να χρησιμοποιήσεις ένα LLM να σκανάρει το codebase σου για vulnerabilities ή να σου προτείνει ιδέες για architecture ως starting point σε ένα project γιατί μπορεί κάτι να μη σκέφτηκες, είναι θεμιτό. Να το αφήσεις να υποκαταστήσει τη δουλειά σου, το θεωρώ εντελώς λάθος. 

Προς το παρόν, αυτές οι μεγάλες εταιρείες έχουν καβαλήσει το κύμα του "ΑΙ" και το βάζουν παντού, χρειάζεται-δε χρειάζεται, επειδή είναι το νέο buzzword. Όπως ήταν κάποτε τα widgets (ποιος ξεχνάει το "widgets παντού", π.χ με τα Vista), μετά ήταν το VR (ξεχνάει κανένας το craze ή το Mixed Reality που ήθελε η MS να ενσωματώσει το VR σε όλα της τα apps), μετά τα crypto κλπ.

Κάθε τέτοια τεχνολογία επιδεικνύει αυτά τα στάδια: Hype, crash, consolidation, maturity. Είμαστε στο hype προς το παρόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dpolal είπε

2η σελίδα σε νήμα με θέμα την M$ και ακόμα κανένας ΔΕΝ έχει γράψει ότι τώρα είναι πλέον η στιγμή να μεταβεί σε LINUX ???????  🤔🤔🤔

Απίστευτο !!! 😯😯😯

I use Arch by the way.

Δημοσ.

Ναι σιγουρα, να αρχισουμε να τα λεμε και τα εσωψυχα μας στο ΑΙ, γιατι ειναι λιγα τα 4 τρις που εχει πλεον η Μικροσοφτ χαχα. Αντε να τα εκατοστησουν αφου μαζι με Google & Apple θα κατασκοπευουν ολον τον πλανητη ακομη και σε ανυποπτους χρονους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, cr77 είπε

I use Arch by the way.

My post doesn't concern you.
You have already submitted to the dark side. :D:D:D 

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

«Το όραμα που έχουμε είναι: ας ξαναγράψουμε ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη, και να χτίσουμε ουσιαστικά αυτό που θα γίνει πραγματικά το AI PC»

Βλέπω να μένουμε για πολύ καιρό ακόμα με τα 11άρια. 

Επεξ/σία από Vasilisxd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...