amigagr Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Αν η μηχανή παραγωγής χρήματος δεν τιμήσει τον επιχειρηματία ποιος θα το κάνει, η Μαρίκα η γειτόνισσα μου; 1
MINDER Δημοσ. Παρασκευή στις 09:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:04 μμ (επεξεργασμένο) Θα είμαι ειλικρινής. Όταν είδα την εικόνα είδα μια γυναίκα 40 χρονών που κάνει γιόγκα και ξαναέτρεξε το μάτι μου πάνω στο όνομα να δω μήπως έκανα λάθος που νόμιζα ότι ήταν ανδρικό. Σε ξεγελάει και το τσαλάκωμα της μπλούζας που νομίζεις ότι είναι από γυναικεία στήθη σε συνδυασμό με το μαλλί και σχήμα του προσώπου. Τι να πω δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:05 μμ από MINDER 1 1
kanenaprivacy Δημοσ. Παρασκευή στις 09:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:58 μμ (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο μου θυμίζει το design που είχαν για τους μεγάλους ευεργέτες στον δυστοπικό κόσμο του Severance. Μου βγάζει μια κρίπουλα, ανατριχίλα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:58 μμ από kanenaprivacy
Hacker?pcs Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 μμ 34 minutes ago, kanenaprivacy said: Για κάποιο λόγο μου θυμίζει το design που είχαν για τους μεγάλους ευεργέτες στον δυστοπικό κόσμο του Severance. Μου βγάζει μια κρίπουλα, ανατριχίλα. Το όλο vibe της Lumon φέρνει 100% apple 2
CyanBlue Δημοσ. Σάββατο στις 01:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:58 πμ Το αξίζει, εμβληματική μορφή στο χώρο και ιδιαίτερη προσωπικότητα (δεν είχα ποτέ Mac / i-phone). Δεν είναι όμως αντιπροσωπευτική η μορφή του όπως απεικονίζεται. Φυσικά οι πατριώτες του κάτι παραπάνω θα ξέρουν... 1
hyperspaced Δημοσ. Σάββατο στις 05:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:04 μμ Άντε με το καλό και ένα νόμισμα με την Linda Lovelace. 1
Sablj Δημοσ. Σάββατο στις 05:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:22 μμ Άντε με το καλό και ένα νόμισμα με την Emily Willis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα