Dimitris_1981 Δημοσ. χθες στις 10:39 πμ Δημοσ. χθες στις 10:39 πμ 7 ώρες πριν, anarchy79 είπε Εφόσον όπως λες είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων, αυτά τα 60-100 ευρώ θα πάω με παρέα να τα φάω έξω και δεν θα τα δώσω σε καμία εταιρεία και ότι θέλω θα το κατεβάζω όπως εδώ και 23-24 χρόνια που έχω pc. Και τώρα που μιλάμε και χωρίς vpn, κάποια παιχνίδια τα κατεβάσω . Προτεραιότητες, δηλαδή πέρα από την δουλειά του καθενός, όταν μπορώ θα πάω για κάνα καφέ, κάνα πιτογυρο, καμιά πίτσα και θα τα δώσω εκεί. Καλά κάνεις και προτιμάς να τα φας όπως θες και όπως θα τα ευχαριστηθείς καλύτερα. Καλά κάνεις και κατεβάζεις όπως θες αρκεί όταν και αν ποτέ σε πιάσουν να πεις ότι έπαιξες και έχασες....
keleystis Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την διαμάχη σας. Κάποιοι πληρώνουν και έχουν συνδρομητικές πλατφόρμες και κάποιοι τα κατεβάζουν όλα απο το ίντερνετ. Κάποιοι κάνουν και τα δύο. Γιατί ο Α να ενοχλείται απο τον Β και τον Γ και όλοι μαζί μεταξύ τους ; Αφήστε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του χωρίς να κρίνουμε. Άποψη μου είναι οτι στην Ελλάδα δεν τους ενδιαφέρουν οι χρήστες που κατεβάζουν ταινίες αλλά αυτοί που κάνουν μετάδοση αθλητικών. Επίσης, με ένα καλό VPN δεν μπορούν να σε εντοπίσουν και δεν θα καθίσουν κιόλας να ασχοληθούν με έναν τελικό χρήστη που κατέβασε μια ταινία για να την δει σπίτι του.
Arkin Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ 16 ώρες πριν, kurkosdr είπε Και κάποιος πρέπει να πει σε εσένα ότι όσο υπάρχουν τα VPNs, η αποχή από την πειρατεία είναι θέμα goodwill και convenience. Δηλαδή αν απέχουμε από την πειρατεία, δεν είναι επειδή μας αναγκάζει κάποιος αλλά για άλλους λόγους. Α ναι, ξέχασα, η πειρατεία είναι παράνομη, οπότε ας προσθέσω ότι εκτός από θέμα goodwill και convenience, η πειρατεία είναι και θέμα του πόσο πολύ νοιάζεσαι να είσαι "με τον σταυρό στο χέρι" όταν οι εταιρείες που επηρεάζονται από την πειρατεία δεν πάνε "με τον σταυρό στο χέρι". Χαρείτε τα VPN όσο είναι ακόμα καιρός, το ελεύθερο internet (έστω και μέσω VPN) είναι κάτι που θα λέμε στα ανίψια μας και δεν θα το πιστεύουν. Ναι και η Nintendo εκλεισε το yuzu emulator με δικαστηρια και ενα σωρο χαζομαρες και απο τοτε εχουν βγει αλλοι 10 emulators ακομα καλυτεροι. Το ιδιο συμβαινει και με την πειρατεια. Την πειρατεια την παταζεις μονο με σωστες τιμες και να εχεις ολο το περιεχομενο. Κατι που εγινε με το steam στα παιχνιδια κατι που εγινε με το spotify στη μουσικη. Στις ταινιες σειρες εχουμε πολυ δρομο ακομα και θα ελεγα οτι και στα αθλητικα ειμαστε κομπλε σαν Ελλαδα με 20 ευρω νομιζω εχεις τα παντα nova cosmote sports ολα σε ενα κατι που προπερσι ηθελες τα διπλασια και βαλε. Ο φτωχος η ο πολυ τζαμπατζης και 1 ευρω να του τα δωσεις ολα δεν θα το πληρωσει να το ξερεις. Τα vpn δεν θα σταματησουν ποτε ειδικα αυτα που βρισκονται σε χωρες οπως παναμας κειμαν κτλ και αν καποιος απο τους isp κοβει τη συνδεση λογο vpn απλα θα κλεισει και θα εξαφανιστει. 4 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Καλά κάνεις και προτιμάς να τα φας όπως θες και όπως θα τα ευχαριστηθείς καλύτερα. Καλά κάνεις και κατεβάζεις όπως θες αρκεί όταν και αν ποτέ σε πιάσουν να πεις ότι έπαιξες και έχασες.... Το θεμα ειναι σε ενα κοσμο με human trafficking εμποριο οργανων παιδοφιλια ναρκωτικα δολοφονους πληρωμενους οπλα καθε λογης που εχει ο καθε τρελος σε 10 λεπτα και σε μικροτερα εγκληματα κλεψιμο φοροδιαφυγη μαυρο χρημα μιζες πολιτικων καταχρηση δημοσιου χρηματος κτλ κτλ γιατι καποιος να ασχοληθει με τον κυρ μητσο που ειδε μια κολοταινια του brand pitt που εχει λεφτα για 500 ζωες η ειδε εναν αγωνα του mesi που βγαζει κανα δις το χρονο? Ρητορικο προφανως το ερωτημα μας μαρανε η πειρατεια οταν η κοινωνια ειναι τοσο μπουρδελο με πραγματικα κακους ανθρωπους που καταστρεφουν ζωες κυριολεκτικα αλλα ναι μας πειραζει ο φτωχος που παιρνει 700 το μηνα με 500 ευρω ενοικιο που θελει να δει εναν αγωνα η μια ταινια να χαλαρωσει και να διασκεδασει. Παμε παρακατω. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι και η Nintendo εκλεισε το yuzu emulator με δικαστηρια και ενα σωρο χαζομαρες και απο τοτε εχουν βγει αλλοι 10 emulators ακομα καλυτεροι. Το ιδιο συμβαινει και με την πειρατεια. Την πειρατεια την παταζεις μονο με σωστες τιμες και να εχεις ολο το περιεχομενο. Κατι που εγινε με το steam στα παιχνιδια κατι που εγινε με το spotify στη μουσικη. Στις ταινιες σειρες εχουμε πολυ δρομο ακομα και θα ελεγα οτι και στα αθλητικα ειμαστε κομπλε σαν Ελλαδα με 20 ευρω νομιζω εχεις τα παντα nova cosmote sports ολα σε ενα κατι που προπερσι ηθελες τα διπλασια και βαλε. Ο φτωχος η ο πολυ τζαμπατζης και 1 ευρω να του τα δωσεις ολα δεν θα το πληρωσει να το ξερεις. Τα vpn δεν θα σταματησουν ποτε ειδικα αυτα που βρισκονται σε χωρες οπως παναμας κειμαν κτλ και αν καποιος απο τους isp κοβει τη συνδεση λογο vpn απλα θα κλεισει και θα εξαφανιστει. Το θεμα ειναι σε ενα κοσμο με human trafficking εμποριο οργανων παιδοφιλια ναρκωτικα δολοφονους πληρωμενους οπλα καθε λογης που εχει ο καθε τρελος σε 10 λεπτα και σε μικροτερα εγκληματα κλεψιμο φοροδιαφυγη μαυρο χρημα μιζες πολιτικων καταχρηση δημοσιου χρηματος κτλ κτλ γιατι καποιος να ασχοληθει με τον κυρ μητσο που ειδε μια κολοταινια του brand pitt που εχει λεφτα για 500 ζωες η ειδε εναν αγωνα του mesi που βγαζει κανα δις το χρονο? Ρητορικο προφανως το ερωτημα μας μαρανε η πειρατεια οταν η κοινωνια ειναι τοσο μπουρδελο με πραγματικα κακους ανθρωπους που καταστρεφουν ζωες κυριολεκτικα αλλα ναι μας πειραζει ο φτωχος που παιρνει 700 το μηνα με 500 ευρω ενοικιο που θελει να δει εναν αγωνα η μια ταινια να χαλαρωσει και να διασκεδασει. Παμε παρακατω. Γιατί οι κοινωνίες δεν λειτουργούν με την λογική "Γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι" και επειδή δοκιμάστηκε επί δεκαετίες αυτό στην χώρα μας ξέρουμε και που οδηγεί. Αν δεν μας αρέσει η λειτουργία του κράτους πρέπει να προσέχουμε τι ψηφίζουμε. Θα σου πω επίσης ότι οι μεγαλύτερες φοροαπόφυγες γίνονται νόμιμα. Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να ψηφίζουμε με βάση το ιδιωτικό συμφέρον; Αν δεν εφαρμοζέται ο νόμος ή δίνει παράθυρα σε ανισότητες και ηθικές άπατες πρέπει να διαμαρτυρηθείς για αυτό και όχι να το χρησιμοποιείς σαν αντεπιχείρημα για μια άλλη λιγότερο κακή μεν αλλά παράνομη επίσης πράξη. Να προσθέσω ότι οι νόμοι πρέπει να είναι ο καθρέφτης της ηθικής μιας κοινωνίας. Δεν τίθεται λοιπόν το ερώτημα ποιον από τους 2 να βάλουμε στην φυλακή αλλά αν πρέπει κάθε παράνομη πράξη να τιμωρείται ανάλογα ή όχι. Πίσω από κάθε Brad Pitt & Sony υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που παίρνουν απλά το μισθό τους. Πίσω επίσης από τον κάθε Messi υπάρχουν γυμναστές, καμεραμάν, ηχολήπτες , σκηνοθέτες, ρεπόρτερ , σπίκερ, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ κτλ. Αν μικρύνει η πίτα μάντεψε από ποιον θα πάρουν τα λεφτά που λείπουν. 1
anarchy79 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 8 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Καλά κάνεις και προτιμάς να τα φας όπως θες και όπως θα τα ευχαριστηθείς καλύτερα. Καλά κάνεις και κατεβάζεις όπως θες αρκεί όταν και αν ποτέ σε πιάσουν να πεις ότι έπαιξες και έχασες.... Πάντα αγόραζα αν κάτι εκείνα ότι πρέπει να στηριχτεί. Δηλαδή από παλιά παλιά ακόμα που ήταν οι κασέτες αν ήθελα κάποια δουλειά, μπορεί στην αρχή να την έγραφα στο κασετόφωνο ή να πήγαινα στο δισκάδικο να μου την γράψει στις κλασσικές tdk κτλ , αλλά αν μου άρεσε μετά από λίγο θα αγόραζα την αυθεντική κασέτα. Το ίδιο και με τα cd αργότερα και επειδή ακούω ροκ εδώ και 35 πάνω κάτω χρόνια, ακόμα και αν τα είχα με οποιονδήποτε παράνομο τρόπο, θα αγόραζα να ενισχύσω. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πχ με τις ταινίες ή με τα παιχνίδια, εκεί είναι τόσο πολύ το υλικό που δεν μπορείς να κάνεις πειράματα να αγοράζεις και να βγει μάπα και τα σχετικά. Εδώ σε λειτουργικό που είναι από την φύση του δωρεάν, για να ενισχύσω έχω αγοράσει cd kai dvd. Εννοώ το Linux που χρησιμοποιώ διανομές του και εδώ για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχουν λεφτά για όλα, οπότε τα περισσότερα τα βρίσκουμε με οποιονδήποτε τρόπο και αν θέλουμε να ενισχύσουμε τότε ενισχύουμε. Από κει και πέρα άντε να βάλω και κάνα vpn στο κατέβασμα και να είμαι οκ.
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Πάντα αγόραζα αν κάτι εκείνα ότι πρέπει να στηριχτεί. Δηλαδή από παλιά παλιά ακόμα που ήταν οι κασέτες αν ήθελα κάποια δουλειά, μπορεί στην αρχή να την έγραφα στο κασετόφωνο ή να πήγαινα στο δισκάδικο να μου την γράψει στις κλασσικές tdk κτλ , αλλά αν μου άρεσε μετά από λίγο θα αγόραζα την αυθεντική κασέτα. Το ίδιο και με τα cd αργότερα και επειδή ακούω ροκ εδώ και 35 πάνω κάτω χρόνια, ακόμα και αν τα είχα με οποιονδήποτε παράνομο τρόπο, θα αγόραζα να ενισχύσω. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πχ με τις ταινίες ή με τα παιχνίδια, εκεί είναι τόσο πολύ το υλικό που δεν μπορείς να κάνεις πειράματα να αγοράζεις και να βγει μάπα και τα σχετικά. Εδώ σε λειτουργικό που είναι από την φύση του δωρεάν, για να ενισχύσω έχω αγοράσει cd kai dvd. Εννοώ το Linux που χρησιμοποιώ διανομές του και εδώ για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχουν λεφτά για όλα, οπότε τα περισσότερα τα βρίσκουμε με οποιονδήποτε τρόπο και αν θέλουμε να ενισχύσουμε τότε ενισχύουμε. Από κει και πέρα άντε να βάλω και κάνα vpn στο κατέβασμα και να είμαι οκ. Δεν λέω σε κανέναν τι κάνει και γιατί. Το μόνο που σχολίασα είναι την προσπάθεια δικαιολόγησης μιας κατά τεκμήριο παράνομης ενέργειας. Προσωπικά έχω κόψει σε μεγάλο βαθμό το gaming και βλέπω ότι ταινίες/σειρες βάζει η Apple TV (λίγες) και η Cosmote. Μπορεί και να νοικιάσω και κάποια ταινία με 4€ αν θέλω πάρα πολύ να την δω και δεν είναι διαθέσιμη. Στο Gaming πχ το κάνω από άποψη γιατί θεωρώ ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους και ειδικά στα pay to win. Η επιλογή μου ήταν απλά να μην παίζω παιχνίδια εκτός αν θεωρώ κάποιο ως πολύ καλό ή τύχει να παίζω με φίλους για την παρέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα