JimGer Δημοσ. Τετάρτη στις 05:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:03 μμ 1 hour ago, aces said: Το ιδιο κανει/γινεται με τις ενημερωσεις λογισμικου που γινονται σποραδικα αναλογα τη σειρα/μοντελο/ετος κυκλοφοριας σε Galaxy. Δεν γινεται ταυτοχρονα. Λεπτομέρεια η μία λεπτομέρεια η άλλη μαζεύονται. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Η Apple οταν βγαζει update ειναι για ολους (παλαιους και νεους χρηστες) ενημερωνει ταυτοχρονα και παλαιοτερες σειρες/συσκευές. Το fragmentation το κανει η Samsung και για λογους κοστους.....με τους exynos κλπ Οι ενημερωσεις ισως δεν γινονται ολες μαζι αφου η Samsung εχει πολλες σειρες/συσκευες στο πορτφολιο κ παλι ομως δεν ειναι σωστο αφου το βγαζεις υποστηριξε ταυτοχρονα και τις παλαιοτερες συσκευες κ οχι μετα απο 1 3μηνο. Η Samsung δεν έχει 10 συσκευές όλες και όλες.
DrFreeman Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ 19 hours ago, oldnew said: Μπορεί. Όντως παντα ήταν χειροτεροι. Δε θυμάμαι ποτέ πάντως να διαφήμιζαν τον exynos 20-30% καλύτερο απ τον αντίστοιχο snapdragon. Ισοδύναμο τον λέγανε. Αλλά οκ ας περιμένουμε να δούμε. Δεν βασίζομαι στις υπερβολές τους για να το σκεφτώ διαφορετικά. Θεωρώ ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν hype. Επιπλέον, δεν πιστεύω με τίποτα ότι θα κυκλοφορούσαν στις ΗΠΑ προϊόν με hardware που θα υστερεί του ευρωπαϊκού.
ikaruga24 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 μμ 6 ώρες πριν, JimGer είπε Μην πάρεις Samsung? Γιατί είπες για Apple. Στο Android δεν υπάρχει μόνο η Samsung. Που νομίζεις ότι βρισκόμαστε ρε μάστορα; Εγώ θέλω μόνο τον εταιρίες για το συμβόλαιο μου για να μπορώ να αλλάζω και συσκευές χωρίς μεγάλο κόστος. Κουμάντο στην τσέπη μου θα κάνεις; 6 ώρες πριν, aces είπε Το ιδιο κανει/γινεται με τις ενημερωσεις λογισμικου που γινονται σποραδικα αναλογα τη σειρα/μοντελο/ετος κυκλοφοριας σε Galaxy. Δεν γινεται ταυτοχρονα. Λεπτομέρεια η μία λεπτομέρεια η άλλη μαζεύονται. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Η Apple οταν βγαζει update ειναι για ολους (παλαιους και νεους χρηστες) ενημερωνει ταυτοχρονα και παλαιοτερες σειρες/συσκευές. Το fragmentation το κανει η Samsung και για λογους κοστους.....με τους exynos κλπ Οι ενημερωσεις ισως δεν γινονται ολες μαζι αφου η Samsung εχει πολλες σειρες/συσκευες στο πορτφολιο κ παλι ομως δεν ειναι σωστο αφου το βγαζεις υποστηριξε ταυτοχρονα και τις παλαιοτερες συσκευες κ οχι μετα απο 1 3μηνο. Αυτό ακριβώς. Μόλις πήρε το one ui 8 το s23 τη στιγμή που οι άλλες νεότερες συσκευές το πήραν νωρίτερα. Επίσης το android στηρίζεται στον πάροχο για ενημερώσεις. Το μήλο κάνει ταυτόχρονη έκδοση σε όλες τις συσκευές της ανεξάρτητη από τους παρόχους και ανεξάρτητα από το πόσο παλιό είναι το μηχάνημα.
giorgosaero Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, JimGer είπε Η Samsung δεν έχει 10 συσκευές όλες και όλες. Είναι αυτό δικαιολογία; Αν δεν μπορεί να τις υποστηρίξει ας μην βγάζει τόσες πολλές... Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από giorgosaero 1
harris231 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δηλαδή εννοείτε πως κάποια στιγμή κάποιος που έχει το s25 για παράδειγμα, θα αρχίσει τα επόμενα χρόνια να αντιμετωπίζει πρόβλημα με ενημερώσεις λογισμικού; Θα αργήσουν να έρχονται οι ενημερώσεις ασφαλείας; Αφού λέει πως για 7 χρόνια θα δίδονται μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας. Δεν ισχύει αυτό; Επίσης μετά από κάποιο καιρό ισχύει πως στα κινητά android αρχίζουν να βαραίνουν και να γίνονται πιο αργά σε σχέση με το μήλο;
jamaicapepe Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 29 λεπτά πριν, harris231 είπε Δηλαδή εννοείτε πως κάποια στιγμή κάποιος που έχει το s25 για παράδειγμα, θα αρχίσει τα επόμενα χρόνια να αντιμετωπίζει πρόβλημα με ενημερώσεις λογισμικού; Θα αργήσουν να έρχονται οι ενημερώσεις ασφαλείας; Αφού λέει πως για 7 χρόνια θα δίδονται μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας. Δεν ισχύει αυτό; Επίσης μετά από κάποιο καιρό ισχύει πως στα κινητά android αρχίζουν να βαραίνουν και να γίνονται πιο αργά σε σχέση με το μήλο; Ναι ισχύει αλλά συνήθως στις πιο παλιές συσκευές Android (αλλά και στις πιο παλιές συσκευές Apple ). Με λίγα λόγια αν έχεις 3-4 χρόνια το κινητό σου και όλα δουλεύουν ρολόι, ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ! Εκτός κι αν είναι ανάγκη για κάποιο app που δεν υποστηρίζεται πλέον λόγω παλιάς έκδοσης λειτουργικού. Αλλά θα μου πεις τώρα.... αν φτάσεις τα 3-4 χρόνια, όσο καλή και να είναι η συσκευή σου, δεν θα σε τρώει ο πωπούλης σου να πάρεις την καινούργια super duper? 1
Natha Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 20 hours ago, ikaruga24 said: Μια χαρά ειναι. Δε με αναγκάζει να σκέφτομαι ότι θα πάρω έναν άγνωστο επεξεργαστή γιατί έτσι αποφάσισε. Φαίνεται θα κάνει το ίδιο μοντέλο που έκανε με το s23. Όλη η σειρά θα φοράει exynos και μόνο το ultra θα είναι με snapdragon. Ο μόνος λόγος που είχα πάρει το s23u αντί για το μικρό ήταν λόγο του snapdragon. Αυτό το fragmentation και πελάτες δεύτερης κατηγορίας στο μήλο απλά δεν υπάρχει. Όλη η σειρά s23 παγκοσμίως βγήκε με SD 1 hour ago, harris231 said: Δηλαδή εννοείτε πως κάποια στιγμή κάποιος που έχει το s25 για παράδειγμα, θα αρχίσει τα επόμενα χρόνια να αντιμετωπίζει πρόβλημα με ενημερώσεις λογισμικού; Θα αργήσουν να έρχονται οι ενημερώσεις ασφαλείας; Αφού λέει πως για 7 χρόνια θα δίδονται μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας. Δεν ισχύει αυτό; Επίσης μετά από κάποιο καιρό ισχύει πως στα κινητά android αρχίζουν να βαραίνουν και να γίνονται πιο αργά σε σχέση με το μήλο; Δεν καθυστερούν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτό που καθυστερεί είναι οι αναβαθμίσεις OS που και παλι για flagship είναι τραγικό
TrialKid Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 16 minutes ago, Natha said: Όλη η σειρά s23 παγκοσμίως βγήκε με SD Δεν καθυστερούν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτό που καθυστερεί είναι οι αναβαθμίσεις OS που και παλι για flagship είναι τραγικό Αυτό ότι δίνει σε άλλα Region καμία φορά και 1 μήνα διαφορά μεταξύ του ίδιου λειτουργικού συστήματος και πολλοί ψάχνουν σε forum να κατεβάσουν το update Δεν είναι τραγικό... είναι πελάτη...? Εγώ μετά το aftersale...
aces Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TrialKid είπε Αυτό ότι δίνει σε άλλα Region καμία φορά και 1 μήνα διαφορά μεταξύ του ίδιου λειτουργικού συστήματος και πολλοί ψάχνουν σε forum να κατεβάσουν το update Δεν είναι τραγικό... είναι πελάτη...? Εγώ μετά το aftersale... Είναι τραγικό με δεδομένο (οτι μιλαμε για flagship σειρα) πως κ τα galaxy S ζητάνε τετραψήφια ποσά. Θα τα δώσει τα updates με καθυστέρηση σε παλαιότερα σειρές μιλάμε για σειρά S. Το ότι πουλάει ψυγεία κουζίνες κλπ δεν έχει να λέει ότι βγάζει και σειρά Α κ εκεί αργούν οι ενημερώσεις δεν γίνονται στον ίδιο χρόνο. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από aces
JimGer Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 18 hours ago, ikaruga24 said: Που νομίζεις ότι βρισκόμαστε ρε μάστορα; Εγώ θέλω μόνο τον εταιρίες για το συμβόλαιο μου για να μπορώ να αλλάζω και συσκευές χωρίς μεγάλο κόστος. Κουμάντο στην τσέπη μου θα κάνεις; Την παλεύεις? Σου είπα εγώ για κουμάντο στην τσέπη σου και άλλες τέτοιες μπαρούφες? Έλεος εδώ μέσα μερικοί 7 hours ago, giorgosaero said: Είναι αυτό δικαιολογία; Αν δεν μπορεί να τις υποστηρίξει ας μην βγάζει τόσες πολλές... Δεν ξέρω αν ψάχνει δικαιολογίες η Samsung. Απλά λέω το προφανές. Γενικά νομίζω στα update των ναυαρχίδων πάει καλά. Με apple δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει σύγκριση. Η Apple καθορίζει πότε θα βγάλει iOS και τι θα έχει κλπ. Η Samsung στην καλύτερη περίπτωση πάει με τα βήματα της Google. Επίσης η Apple έχει 3-4 συσκευές τον χρόνο. Long story short ο καθένας ό,τι θέλει παιδιά. Εγώ δεν επιλέγω καμία εκ των 2 6 hours ago, jamaicapepe said: Ναι ισχύει αλλά συνήθως στις πιο παλιές συσκευές Android (αλλά και στις πιο παλιές συσκευές Apple ). Με λίγα λόγια αν έχεις 3-4 χρόνια το κινητό σου και όλα δουλεύουν ρολόι, ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ! Εκτός κι αν είναι ανάγκη για κάποιο app που δεν υποστηρίζεται πλέον λόγω παλιάς έκδοσης λειτουργικού. Αλλά θα μου πεις τώρα.... αν φτάσεις τα 3-4 χρόνια, όσο καλή και να είναι η συσκευή σου, δεν θα σε τρώει ο πωπούλης σου να πάρεις την καινούργια super duper? Στα 3-4 χρόνια καμία συσκευή δεν θα έχει out of date λογισμικό για κάποιο app. Δηλαδή τώρα android apps λογικά δεν υπάρχουν που να θέλουν minimum πάνω από android 12. Άρα είμαστε 3 χρόνια στο πολύ ελάχιστο για OS και λογικά η συσκευή θα είχε βγει με android 10-11 και θα έχει πάει android 13 (πάλι σχεδόν minimum). Αρα πάμε ότι πρακτικά καμία συσκευή του 2019/2020 δεν θα είναι ανίκανη να τρέξει οποιαδήποτε εφαρμογή του 2025 λόγω παλαιότητας (επισήμου) λογισμικού 1
Jlaxy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Θελουμε Mediatek και silicon carbon batteries με 100w φόρτιση 1
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 9 ώρες πριν, Natha είπε Όλη η σειρά s23 παγκοσμίως βγήκε με SD Έχεις απόλυτο δίκιο. S24 βγήκε σπασμένο σε δύο. Θυμάμαι ήθελα να κάνω αναβάθμιση στο μικρό από το 23υ και χαλάστηκα. το 23 το είχα προτιμήσει λόγο προσφοράς του συμβολαίου. 4 ώρες πριν, JimGer είπε ην παλεύεις? Σου είπα εγώ για κουμάντο στην τσέπη σου και άλλες τέτοιες μπαρούφες? Εσύ δεν είπες να μην πάρω Samsung;
TrialKid Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 hours ago, Jlaxy said: Θελουμε Mediatek και silicon carbon batteries με 100w φόρτιση Δεν το βλέπω πριν το 2027, κάτι τέτοιο είχε αναφέρει η Apple τουλάχιστον για αυτήν
aces Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 27 λεπτά πριν, TrialKid είπε Δεν το βλέπω πριν το 2027, κάτι τέτοιο είχε αναφέρει η Apple τουλάχιστον για αυτήν Στο επετειακό iPhone 20 carbon battery technology
TrialKid Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 49 minutes ago, aces said: Στο επετειακό iPhone 20 carbon battery technology Το έχει πει πουθενά ; γιατί είχε πει και για το 17 Air μήπως βάζανε, νομίζω το είχα διαβάσει στο macrumors
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα