intruder99 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Παλιότερα είχα ανοίξει αυτό το θέμα περί αγοράς καινούριου αυτοκινήτου, αλλά σκεπτόμενος το μεγάλο κόστος απόκτησης και λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια σας εγκατάλειψα την ιδέα ενός καινούριου. Αντ' αυτού είπα να ρίξω μια ματιά στα ελαφρώς μεταχειρισμένα. Βρήκα ένα Renault Kadjar 1.3 TCe του 2019 με 78.000 χιλιόμετρα και τιμή 15800€ και θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση δεδομένου ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ πλούσιο σε χαρακτηριστικά και έχει τα πάντα που θέλω. Για την αγορά του αυτοκινήτου θα με βοηθήσουν οι γονείς μου, δηλαδή θα συμπληρώσω ένα μέρος του συνολικού ποσού και τα υπόλοιπα θα τα πάρω δανικά από τον πατέρα μου, επομένως δεν θα μπλέξω με τράπεζες και δάνεια. Το θέμα είναι άλλο τώρα. Έστειλα έναν τεχνικό για να ελέγξει το όχημα και μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλά, ατρακάριστο, με ελαφρές γρατσουνιές και χωρίς πρόβλημα στα ηλεκτρονικά, εκτός από μια διαρροή λαδιού που παρατήρησε. Αν κατάλαβα καλά μου είπε στο πίσω μέρος της μηχανής. Πόσο αποτρεπτικό πιστεύετε ότι είναι αυτό, ειδικά όταν μιλάμε για ένα όχημα 6 ετών; Σε περίπτωση που ο πωλητής επισκευάσει το πρόβλημα θα λέγατε ότι αξίζει να το αγοράσω; Υπόψιν ότι το όχημα πωλείται από αντιπροσωπεία (δεν θέλω να γράψω επωνυμία για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) και παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από intruder99
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Αντιπροσωπεία που πουλάει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς να επισκευάσει το πρόβλημα;; Κάτι δεν μου αρέσει... Αν ήταν να το επισκευάσει θα το είχε κάνει. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 4 1
intruder99 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αντιπροσωπεία που πουλάει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς να επισκευάσει το πρόβλημα;; Κάτι δεν μου αρέσει... Αν ήταν να το επισκευάσει θα το είχε κάνει. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Δηλαδή λες ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και δαπανηρό και ίσως για αυτό τον λόγο να μην το επισκεύασαν; Ο τεχνικός που έκανε τον έλεγχο μου είπε ότι μπορεί να είναι και κάτι πολύ απλό όπως ένας χαλαρωμένος σφιγκτήρας, απλά θέλει διερεύνηση. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από intruder99
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, intruder99 είπε Δηλαδή λες ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και δαπανηρό και ίσως για αυτό τον λόγο να μην το επισκεύασαν; Ο τεχνικός που έκανε τον έλεγχο μου είπε ότι μπορεί να είναι και κάτι πολύ απλό όπως ένας χαλαρωμένος σφιγκτήρας, απλά θέλει διερεύνηση. Δεν μπορώ να ξέρω το μέγεθος του προβλήματος αλλά θεωρώ απαράδεκτο αντιπροσωπεία να πουλάει ένα αυτοκίνητο με πρόβλημα. Αν ήταν ένας σφιγκτήρας δεν θα το έλεγε με σιγουριά με οπτικό έλεγχο; Ίσως να επερνες μια ακόμα γνώμη χωρίς ίσως Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ρώτα πόσο κάνει η επισκευή.Αν χρειάζεται πχ να κατεβει η μηχανή θα ειναι ακριβή.Αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και προς οφελος σου,κόψτε Χ€ για να το φτιάξω. Είναι ελληνικό ή εισαγωγής;
intruder99 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν μπορώ να ξέρω το μέγεθος του προβλήματος αλλά θεωρώ απαράδεκτο αντιπροσωπεία να πουλάει ένα αυτοκίνητο με πρόβλημα. Αν ήταν ένας σφιγκτήρας δεν θα το έλεγε με σιγουριά με οπτικό έλεγχο; Ίσως να επερνες μια ακόμα γνώμη χωρίς ίσως Δεν ξέρω, φαίνεται αυτό με το μάτι; Γιατί στον τεχνικό έλεγχο δεν συμπεριλαμβανόταν αφαίρεση εξαρτημάτων του κινητήρα, παρά μόνο οπτικός έλεγχος. 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ρώτα πόσο κάνει η επισκευή.Αν χρειάζεται πχ να κατεβει η μηχανή θα ειναι ακριβή.Αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και προς οφελος σου,κόψτε Χ€ για να το φτιάξω. Είναι ελληνικό ή εισαγωγής; Είναι ελληνικό, από leasing. Δηλαδή είναι προτιμότερο να το πάρω έτσι όπως είναι ζητώντας έκπτωση και μετέπειτα να κάνω εγώ την επισκευή σε δικό μου συνεργείο αντί να την αφήσω σε αυτούς; Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από intruder99
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 λεπτά πριν, intruder99 είπε Δεν ξέρω, φαίνεται αυτό με το μάτι; Γιατί στον τεχνικό έλεγχο δεν συμπεριλαμβανόταν αφαίρεση εξαρτημάτων του κινητήρα, παρά μόνο οπτικός έλεγχος. Είναι ελληνικό, από leasing. Δηλαδή είναι προτιμότερο να το πάρω έτσι όπως είναι ζητώντας έκπτωση και μετέπειτα να κάνω εγώ την επισκευή σε δικό μου συνεργείο αντί να την αφήσω σε αυτούς; Αν στο φτιάχνουν αυτοί καλύτερα είναι νομίζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, intruder99 είπε Δηλαδή να το πάρω έτσι όπως είναι ζητώντας έκπτωση και μετέπειτα να κάνω εγώ την επισκευή σε δικό μου συνεργείο αντί να την αφήσω σε αυτούς; Εγω προσωπικά δεν θα το έκανα. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα σου στοιχίσει η επισκευή. Εσύ βέβαια αποφασίζεις. Εγώ κολαω στο θέμα της αντιπροσωπείας Δίνει εγγύηση για ένα αυτοκίνητο με ήδη πρόβλημα;; Δεν μου αρέσει Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Γιάννης Platano 1
intruder99 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω προσωπικά δεν θα το έκανα. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα σου στοιχίσει η επισκευή. Εσύ βέβαια αποφασίζεις. Εγώ κολαω στο θέμα της αντιπροσωπείας Δίνει εγγύηση για ένα αυτοκίνητο με ήδη πρόβλημα;; Δεν μου αρέσει Ναι όντως αυτό είναι ένα ερωτηματικό. Ή δεν έλεγξαν το όχημα εξ αρχής, που λίγο δύσκολο το κόβω, αφού είναι από leasing, ή είναι ασύμφορο για επισκευή και προσπαθούν να το διώξουν (αλλά γιατί να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση τότε;). Τι άλλο θα μπορούσε δεν ξέρω. Θεωρώ απίθανο να δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ενώ το αυτοκίνητο ήταν σε ακινησία ή κατά την διάρκεια μερικών test drive. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από intruder99 1
korakios Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, intruder99 είπε αλλά γιατί να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση τότε; γιατί δε θα σε καλύπτει στην υπάρχουσα βλάβη Ζήτα επισκευασμένο στη χειρότερη , αλλά πας για μπλέξιμο 1 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, intruder99 είπε αφού είναι από leasing Ψάξε να βρεις κάτι άλλο 5
Black Demis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) αναλογα απο που χανει....... το περιεργο ειναι οτι αντιπροσοπεια και να μην το εφτοιαξε και το δινει... κατι δεν παει καλα..... (μπορει να κανω και λαθος) η ζημια μπορει να ειναι απο 100 ευρω εως και κατι χιλιαρικα παντος χωρις να υπαρχουν λεπτομεριες μπορει να ειναι απο κάνα leasing το αμαξι (πχ εμείς όταν ειχαμε leasing) του πίναμε το αίμα στο τέλος έγινε Hybrid λάδια έκαιγε σαν δαιμονισμένο Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Black Demis 1 1
Errik Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Για ποιο λόγο σκέφτεσαι να αγοράσεις το πρόβλημα κάποιου άλλου, και μάλιστα τόσο ακριβά; Μακριά και βρες κάτι άλλο !
SaFiS Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Το πιο πιθανό είναι να έχει 178000+ χλμ παρά 78000. Επίσης, πάρα πολλά τα 16k για Kadjar και στο λέει κάτοχος Renault... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα