Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sablj είπε

Ήρθε η ώρα να πάω στον εργοδότη να ζητήσω να προμηθευτούμε ένα....

δε μου επιτρεπει η σελιδα να βαλω συνδεσμο χαχα

• Haha 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Και 700€ να έκανε, το ότι είναι προϊόν της Samsung αρκεί για να πάω παρακάτω. Επίσης κάτι δικό τους σχεδιαστικά δεν είναι πλέον σε θέση να βγάλουν; 

πάντα υπάρχει αυτός ο ένας που θα πεί το μαργαριτάρι ε?

"αν είναι Samsung δεν αξίζει ούτε 700€".
ρε φίλε πραγματικά τα λες και τα πιστεύεις αυτά?

τι background έχεις στο τομέα της τεχνολογίας πέρα από το iphone σου?

• Like 6
Δημοσ.

Πολύ άργησαν, εντύπωση μου κάνει. 

3 minutes ago, primesoft said:

Ήξερες ότι μπορείς ν' αντιπαθείς μία εταιρεία, ακόμα κι αν αντιπαθείς και τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της; Δε χρειάζεται να 'χεις iPhone για να μην εκτιμάς τη Shamesung.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, primesoft είπε

πάντα υπάρχει αυτός ο ένας που θα πεί το μαργαριτάρι ε?

"αν είναι Samsung δεν αξίζει ούτε 700€".
ρε φίλε πραγματικά τα λες και τα πιστεύεις αυτά?

Software (DevOps) Engineer, στην κατοχή μου Galaxy Tab S7 Plus, στο παρελθόν 3 Galaxy ναυαρχίδες, το παλιό "VR" με το χειριστήριο, Galaxy Buds, 2 τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές και ακόμα και τώρα 32" PC Monitor που έχει θέματα, αλλά ήταν ακριβό για να το αλλάξω. Καλό και χρυσό το Marketing της Samsung, αλλά χωρίς λειτουργικό οικοσύστημα, σωστή υποστήριξη και με bloated συσκευές με υπηρεσίες και εφαρμογές που δεν χρειάζεται κάποιος δεν κάνεις σωστή δουλειά. Αντί να προσπαθεί να γίνει Apple, ας προσπαθήσει να κάνει κάτι το αυθεντικό και το ποιοτικό και όχι λύσεις που θυμίζουν Beta προϊόντα. Οπότε ναι τα πιστεύω έχοντας μια Α εμπειρία με τα προϊόντα της εταιρίας και εργάζομαι στον χώρο της τεχνολογίας. Την ίδια κριτική θα κάνω και σε άλλες εταιρίες όταν δεν κάνουν κάτι σωστά και το έχω κάνει στο παρελθόν και εδω στο φόρουμ για την Apple και έπεσαν οι αντίστοιχοι Fan να με πουν Hater.

Επεξ/σία από Huruduru
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλοι insomniacs καλημέρα και από εμένα.

Πως καταλήξαμε σε ένα τεχνολογικό άρθρο που απλά μία παλιά εταιρία, παρουσιάζει τη δική της entry πρόταση στο χώρο, να κουβεντιάζουμε για VR τσόντες με ξεπερνάει... 

Ναι, μοιάζει και με άλλο γιατί τι περιθώριο έχει να το κάνει κράνος του ironman νομίζετε χωρίς να ξεφύγει το κόστος?

Ναι, είναι ακριβό γιατί χρησιμοποιεί compact τεχνολογίες και δεν απευθύνεται στον κύριο Μήτσο που έχει ταβέρνα (δεν κράζω, τον αγαπώ και μας ταΐζει χρόνια τώρα)

Ναι θα πάρει καιρό να γίνει generic, everyday use προϊόν αλλά από ΚΑΠΟΥ ξεκινήσαν και όλα όσα χρησιμοποιούμε σήμερα...

Φτάνει επιτέλους το κράξιμο ρε παιδιά μεταξύ μας, θα έπρεπε να χαιρόμαστε που ανεξαρτήτως brand, γίνονται προσπάθειες (είτε μας εξυπηρετούν προσωπικά, είτε όχι).

Επεξ/σία από defortune
Δημοσ.
1 hour ago, Huruduru said:

Και 700€ να έκανε, το ότι είναι προϊόν της Samsung αρκεί για να πάω παρακάτω. Επίσης κάτι δικό τους σχεδιαστικά δεν είναι πλέον σε θέση να βγάλουν; 

Δε λες πάλι καλά που έχει βγει το vibe coding και ίσως γράψουν κάνα "σοβαρό" κωδικά τα παρτάλια της Samsung.

• Haha 1
Δημοσ.
59 minutes ago, nepomuk said:

Ειναι κι αυτο μια παρηγορια για τους εγγαμους - πρακτικα αγαμους .

Σε δευτερο χρονο , μηπως υπαρχει εφαρμογη που ενωνει 2 απομακρυσμενους εραστες , κατοχους της ιδιας συσκευης ; 

Σε σώζω από βέβαιη τύφλωση να ξέρεις............ 🤣

ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ

• Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Huruduru είπε

Η υποστήριξη της Samsung όσον αφορά τα προϊόντα της καθώς και η ποιότητα τους δεν είναι η καλύτερη. Έχουν περάσει αρκετά προϊόντα της εταιρίας από τα χέρια μου και δεν θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο. Δεν αρκεί να αντιγράφεις τον ανταγωνισμό μόνο εμφανισιακά, σκοπός είναι τα προϊόντα σου να είναι και λειτουργικά. Αλλά τι να εξηγώ τώρα. Ψιλά γράμματα για μερικούς.

Η πρώτη εταιρία που πήγε τις ενημερώσεις στα 7 χρόνια (για τις ναυαρχίδες της δεν έχει καλή υποστήριξη; Εγώ πάντως όσες φορές χρειάστηκα υποστήριξη σε hardware η εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη υπήρξε υποδειγματική και απόλυτα συνεπής στους χρόνους της, μιλάω για μαύρες συσκευές και smartphones. Δεν ξέρω τι γίνεται στις λευκές συσκευές της ή πως είναι η εξυπηρέτηση στην Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δε χρειάζεται να 'χεις iPhone για να μην εκτιμάς τη Shamesung.

Ουτε Samsung χρειαζεται να εχεις για να μην εκτιμας την Gaypple... ειδες ποσο ευκολα βρισκεις να χαρακτηρισεις κατι και πιο επιτυχημενα...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, ScorpioX777 said:

Ουτε Samsung χρειαζεται να εχεις για να μην εκτιμας την Gaypple... ειδες ποσο ευκολα βρισκεις να χαρακτηρισεις κατι και πιο επιτυχημενα...

Δε διαφωνώ. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να συμπαθεί ή αντιπαθεί κάποια εταιρεία. Πάντως το Gaypple δε το λες και πετυχημένο. :P

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, anax111 είπε

Η πρώτη εταιρία που πήγε τις ενημερώσεις στα 7 χρόνια (για τις ναυαρχίδες της δεν έχει καλή υποστήριξη; Εγώ πάντως όσες φορές χρειάστηκα υποστήριξη σε hardware η εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη υπήρξε υποδειγματική και απόλυτα συνεπής στους χρόνους της, μιλάω για μαύρες συσκευές και smartphones. Δεν ξέρω τι γίνεται στις λευκές συσκευές της ή πως είναι η εξυπηρέτηση στην Αθήνα.

Η Samsung έχει τυχαία ποιότητα hardware και τυχαία υποστήριξη (και έχω ένα σωρό προϊόντα της)

Επίσης έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω ότι συν ότι κάνει μαγκιές στυλ Apple χωρίς να είναι apple (πχ multipoint στα ακουστικά με συσκευές Samsung, ποιος έχει λάπτοπ Samsung)

Πιο παλιά έβγαζε πιο ανθεκτικά πράγματα τώρα είναι ψεύτικα 

Και στα κινητά επειδή έχω Galaxy η υποστήριξη είναι αστεία και μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα , έχοντας ως αντιπαράδειγμα ένα pixel στη κατοχή μου απλά καμία σχέση (συν το bloatware)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Η Samsung έχει τυχαία ποιότητα hardware και τυχαία υποστήριξη (και έχω ένα σωρό προϊόντα της)

Επίσης έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω ότι συν ότι κάνει μαγκιές στυλ Apple χωρίς να είναι apple (πχ multipoint στα ακουστικά με συσκευές Samsung, ποιος έχει λάπτοπ Samsung)

Πιο παλιά έβγαζε πιο ανθεκτικά πράγματα τώρα είναι ψεύτικα 

Και στα κινητά επειδή έχω Galaxy η υποστήριξη είναι αστεία και μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα , έχοντας ως αντιπαράδειγμα ένα pixel στη κατοχή μου απλά καμία σχέση (συν το bloatware)

Τυχαία ποιότητα hardware...ακόμα δουλεύουν και τα 5 smartphones Samsung που έχω αγοράσει ακόμα και το SII μου! Αυτό είναι τυχαίο;

ποιος έχει λάπτοπ Samsung)....Αυτός που το αγοράζει. Εκτός αν περιμένεις να σου το αγοράσουν κι όλας.

Πιο παλιά έβγαζε πιο ανθεκτικά πράγματα τώρα είναι ψεύτικα ....η τελευταία συσκευή μου είναι αγορά πριν δυο χρόνια, δεν είδα κάποια διαφορά στην ποιότητα. Ωστόσο επειδή με ενδιαφέρει να μαθαίνω για προϊόντα που παρουσίασαν προβλήματα μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; 

Και στα κινητά επειδή έχω Galaxy η υποστήριξη είναι αστεία και μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα , έχοντας ως αντιπαράδειγμα ένα pixel στη κατοχή μου απλά καμία σχέση (συν το bloatware).......Άλλαξα πέρυσι μπαταρία στο Note 8 μου, μοντέλο έξι ετών στην αντιπροσωπεία και λειτουργεί τέλεια. Αν εννοείς προβλήματα που προκαλούνται με τις ενημερώσεις αυτό έχει συμβεί επανειλημμένα σε όλες τις εταιρείες και στην Apple. Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις ένα σωρό σχετικές αναφορές για όλες τις εταιρείες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, anax111 είπε

Τυχαία ποιότητα hardware...ακόμα δουλεύουν και τα 5 smartphones Samsung που έχω αγοράσει ακόμα και το SII μου! Αυτό είναι τυχαίο;

ποιος έχει λάπτοπ Samsung)....Αυτός που το αγοράζει. Εκτός αν περιμένεις να σου το αγοράσουν κι όλας.

Πιο παλιά έβγαζε πιο ανθεκτικά πράγματα τώρα είναι ψεύτικα ....η τελευταία συσκευή μου είναι αγορά πριν δυο χρόνια, δεν είδα κάποια διαφορά στην ποιότητα. Ωστόσο επειδή με ενδιαφέρει να μαθαίνω για προϊόντα που παρουσίασαν προβλήματα μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; 

Και στα κινητά επειδή έχω Galaxy η υποστήριξη είναι αστεία και μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα , έχοντας ως αντιπαράδειγμα ένα pixel στη κατοχή μου απλά καμία σχέση (συν το bloatware).......Άλλαξα πέρυσι μπαταρία στο Note 8 μου, μοντέλο έξι ετών στην αντιπροσωπεία και λειτουργεί τέλεια. Αν εννοείς προβλήματα που προκαλούνται με τις ενημερώσεις αυτό έχει συμβεί επανειλημμένα σε όλες τις εταιρείες και στην Apple. Κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις ένα σωρό σχετικές αναφορές για όλες τις εταιρείες. 

Η αγορά δουλεύει με dell και Lenovo θέλω σύνδεση με κινητό και με αυτά την ώρα που δουλεύω κάτι που τα ακουστικά της Samsung ΔΕΝ κάνουν όπως ακριβώς και της apple, αλλά η Apple έχει άλλο περιθώριο να κάνει κάτι τέτοιο μιας και έστω και κάποιοι λίγοι δουλεύουν σε Μακ, σε λάπτοπ Samsung ποιος δουλεύει;

Εγώ έχω μόνιτορ Samsung σπίτι μου 10+ ετών που δουλεύει άψογα, έχω όμως buds 2 που τα έφτυσαν σε λιγότερο από 3 χρόνια, έχω τηλεόραση του 22 που έβγαλε γραμμές (και παράλληλα κάνω το σταυρό μου για την OLED μου επίσης Samsung) , το κινητό μου ψήνεται θροτλαρει και σέρνεται όλη την ώρα ειδικά μετά την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση σε λειτουργικό 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Λοιπόν δεν θυμάμαι που αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που θεωρώ ότι είναι το μόνο που το πέτυχε.

Οι VR κάσκες δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ mainstream, άσχετα με τα specs, για ένα και μόνο λόγο: ο κόσμος δεν γουστάρει να φοράει πράγματα στη μούρη του. Τελεία. Ακόμα και απλά γυαλιά όσοι χρειάζονται, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό προτιμάει τη φασαρία με τους φακούς επαφής παρά να κρεμάσει κάτι ελαφρύ στο πρόσωπο του. Γιατί δεν το συνειδητοποιούν αυτό οι tech bros με τα δις, άγνωστο.

Παιχνίδια, τσόντες - μέχρι εκεί φτάνει το VR. Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε.

ΥΓ έχω χρησιμοποιήσει εκτεταμένα VR. Μου άρεσε γενικά, ισχύουν τα παραπάνω στο ακέραιο :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...