Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, maarinos said:

Επένδυση κάνουν και μπράβο τους. Βγαίνουν εκτός λειτουργίας Spotify netflix playstation xxxκια και λοιπές υπηρεσίες. Πατάμε κουμπάκι βάζουμε δίσκο ξανά πατάμε κουμπάκι ▶️ και περνάει ευχάριστα ο χρόνος μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία...

Και γιατί να μην φτιάξουν NAS? 😛

Κόστος θα μου πεις, αλλά η προσβασιμότητα είναι μέρα με τη νύχτα...

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, Dublex2 said:

Τι ακριβώς πίνετε σ'αυτό το φόρουμ λόγου, έρευνας,... Απόψεων και απεραντης... Αγραμματοσιάς

Τι ακριβώς πίνετε σ'αυτό το φόρουμ λόγω έρευνας... απόψεων και απέραντης... αγραμματοσύνης.   (Το διόρθωσα για σένα - με ευχαριστείς αργότερα - γιατί αλλιώς δεν βγάζει νόημα...)

Επεξ/σία από Eloy
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Ο αρθρομεταφραστής μέσω ΑΙ θα έλεγα εγώ , γιατί δεν πιστεύω ότι το έγραψε άνθρωπος αυτό το άρθρο. 

Εξαντλήθηκα στην προσπάθεια να το διαβάσω

Όπως όλα τα άρθρα στο insomnia  clopy paste είναι αυτή τη φορά από το toms hardware https://www.tomshardware.com/software/windows/optical-drive-demand-surges-amid-windows-10-retirement-japanese-users-switching-to-windows-11-are-buying-up-blu-ray-drives

Επεξ/σία από panoc
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, D___G said:

Αν είναι εσωτερικό DVD-R τα αναγνωρίζουν, πριν περίπου 2 χρόνια που άλλαξα υπολογιστή ζήτησα και μου έβαλαν εσωτερικό, αν και το χρησιμοποιώ σπάνια, το θέλω όμως για μερικές εγγραφές μουσικής, άσχετα αν ακούω spotify, και youtube music

floppy 5 1/4 είναι Και οχι dvd-r

3 hours ago, v-tidus said:

Μονο με image recognition :P 

χαχαχα. ΜΟΝΟ.

6 hours ago, gakost said:

Πάντως το 3,5" μια χαρά δουλεύει, εννοείτε όχι όπως το έχεις βάλει εξωτερικό USB

σε Usb και αυτο θα επαιζε αν και το βασικο ειναι οτι δεν ξερω αν υπαρχει καν case για 5 1/4. οσο θυμαμαι η καλωδιοταινια δεν ειναι οπως του floppy που ηταν σαν ide αλλα πιο μικρη και συνεστραμμένη. Δεν ητανα ακριβως pins και Holes. Σαν ακροδεκτες ηταν.

s-l1600.webp

6 hours ago, kinitos said:

Αν δεν τα αναγνωρίζει δεν υπάρχει 

Μήπως ειναι φωτο απο τεχνίτη νοημοσύνη φιλος??????τι ειναι τούτο  ....

🤣🤣🤣

δεκαετία 90. floppy 5,25 (5 1/4)

εποχη 8088, 286.

Δημοσ.

Πριν λίγους μήνες έκανα το λάθος να αγοράσω laptop μεταχειρισμένο που δεν είχε μονάδα DVD, θέλησα να του κάνω format για να του βάλω win 10, είδα και έπαθα για να κάνω την δουλειά με το φλασακι, να μεταφέρνω windows από τον desktop στο φλασακι, να βρω τρόπο να το κάνω bootable αφού δεν γινόταν επιτυχώς..... Μετα είχα και άλλα δεδομένα μεταφορά, backup κτλ. Εννοείται πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ποτέ το dvd, το θέλω μαζί με όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα αποθηκευτικά μεσα. Τώρα μου ζήτησε κάτι ταινίες ένας φίλος, του τις βρήκα και τις έβαλα σε 4 dvd για να τις δει στο δικό του. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, poulinos είπε

floppy 5 1/4 είναι Και οχι dvd-r

,.............

εποχη 8088, 286.

Ωραία, ώρα για DOS και προγραμματισμό qbasic που αγαπούσα 😀

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lbit είπε

Να πούμε για αυτούς που δεν το γνωρίζουν ήδη ότι η δημοτικότητα των Windows 7 έχει αυξηθεί σύμφωνα με αυτήν την στατιστική,

https://gs.statcounter.com/windows-version-market-share/desktop/worldwide/

κάτι καθόλου απίθανο, πριν από λίγο έφερα τα 7 ξανά στην ζωή σε ένα win10 μηχάνημα που θέλω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, αν θα μπει στο διαδίκτυο; εξαρτάται από τα security tests που θα του κάνω.

Με εκαψες. Δηλαδή επειδή σταματά η υποστήριξη στα 10... Εγκατέστησες 7 που έχει ήδη σταματήσει χρόνια η υποστήριξη 🥲;

Δημοσ.

Ειναι τουλαχιστον ΑΓΕΝΕΣ  αν οχι παρανομο να χρησιμοποιεις αρθρα αλλων χωρις καν να τους αναφερεις ως πηγη  Κυριε Αντωνιου.

(Μεχρι και η φωτογραφια ιδια?ελεος!)

https://www.tomshardware.com/software/windows/optical-drive-demand-surges-amid-windows-10-retirement-japanese-users-switching-to-windows-11-are-buying-up-blu-ray-drives

• Thanks 1
Δημοσ.

Έλεος πια με την βαρεμάρα των αρθρογράφων εδώ μέσα!

Αναρωτιέμαι αν διαβάζουν έστω 1 φορά τα κείμενά τους πριν τα δημοσιεύσουν..!

Δημοσ.
5 hours ago, poulinos said:

δεκαετία 90. floppy 5,25 (5 1/4)

εποχη 8088, 286.

Έχω ακόμα σφραγινσενες δισκέτες 3.25 και 5 και 1/4

Αι νοού χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...