teo_3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας για μερικές πληροφορίες για το θέμα που έχω βάλει. Θέλω να ξεκινήσω κάποιο πρόγραμμα εξειδίκευσης LINUX στην Θεσσαλονίκη για να αρχίσω να μαθένω το περιβάλλον. Ένα απο αυτά βρίσκονται και στο link που παραθέτω: http://www.uom.gr/seminars/index.php?option=displaypage&Itemid=61&op=page2&id2=114 Το πρόγραμμα αυτό είναι κάπως ακριβό και θα ήθελα κάποια γνώμη απο άτομα που έχουν παρακολουθήσει ένα απο αυτά του πανεπιστημίου ή κάποιο άλλο που έχει να μου προτείνει. Είναι καλού επιπέδου η εκμάθηση ή κάνουν ψιλοχαβαλέ?? Ευχαριστώ.
valotas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Τι να σου πω! τα: 6. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 7. ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 8. ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ δεν νομιζω να τα χρειαζεσε αν θες να μάθεις μονο για linux! Επίσης το 3. ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ KDE ακούγεται ως "Εισαγωγή στα Windows" Τώρα τα 1,2 είναι απολύτως βασικά και χρήσημα, αλλά πάλυ εξαρτάται από το τι σου μαθαίνουν. Επίσης το 5 καλό ακούγεται αλλά τι είδους θέματα networking θα είναι αυτά; Πως να στείσετε ένα δίκτυο με linux ή τι είναι το IP κοκ... Όπως και να έχει δεν αφορά και τόσο έναν home user πάντος... Αυτήν είναι η γνώμη μου!
teo_3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Ευχαριστώ πολύ για το reply. Ο σκοπός μου είναι η εμπλούτηση γνώσεων για εύρεση εργασίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Δυστηχώς τα πτυχία μου φαίνονται λίγα και αναγκάζομαι να κάνω το κάτι παραπάνω, CISCO κλπ. Απλά αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για εκμάθηση Linux. Να σε καλά.
Maniakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 teo_3 , άκουσε την συμβουλή μου. Εγκατέστησε ένα distribution , όποιο να'ναι , πάρε 2-3 βιβλία και να παρακολουθείς linux forums και να διαβάζεις documentations που βρίσκεις. Μόνο έτσι θα μάθεις κάτι. Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου.
teo_3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Έχω τελειώσει Bachelor Electrical/Electronic, MSc Optoelectronis & Communications systems, MSc Engineering Management και τα καμαρώνω....στον τοίχο μου :roll: Δυστηχώς ποτέ δεν ήμουν φίλος με προγραμματισμό :? , αλλά να που είρθε το πλήρωμα του χρόνου να μάθω linux. Ούτως ή άλλος τρώω αμέτρητες ώρες στο pc και είπα να τις επενδύσω μαθένωντας κάτι παραπάνω. Απλά θέλω για αρχή μιά βοήθεια και γιαυτό λέω να πάω στο σεμινάριο. Ευχαριστώ για τα replies παιδιά.
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 teo_3 , άκουσε την συμβουλή μου. Εγκατέστησε ένα distribution , όποιο να'ναι , πάρε 2-3 βιβλία και να παρακολουθείς linux forums και να διαβάζεις documentations που βρίσκεις. Μόνο έτσι θα μάθεις κάτι. Τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου. Συμφωνώ απόλυτα. Μια παρατήρηση μόνο. Αν είσαι σαν κι εμένα, δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, βαριέσαι εύκολα και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στο σκοπό σου θα σου πρότεινα να βρεις ένα φίλο σου που θέλει να κάνει το ίδιο και να μαθετε-εργαστείτε ομάδα. Έτσι ο ένας θα βοηθάει τον άλλο, θα μπορείτε να συζητάτε τις απορίες σας ή ακόμα και να οργανώσετε το τι θα μελετήσει καθένας και στη συνέχεια θα πρέπει να εξηγήσει σοτν άλλο. Νομίζω ότι έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσεις χωρις να σου φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.