karib Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Απορια: σκεφτομαι να αγορασω μια divx player συσκευη. Ομως αναρωτιεμαι: ποιος μου λεει οτι σε 1-2 χρονια δεν θα υπαρχουν διαθεσιμες ταινιες με νεες κωδικοποιησεις divx με νεοτερη version, και η συσκευη θα εξακολουθει να παιζει τις ταινιες? Upwards compatibility με το divx που αναπτυσσεται δεν ειναι δυσκολο να υπαρξει? Οποτε αγοραζεις μια συσκευη μονο για τις divx ταινιες που κυκλοφορουν σημερα?
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Να τις κάνεις σε xvid που έχει backward συμβατότητα... :wink:
karib Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Να τις κάνεις σε xvid που έχει backward συμβατότητα... Δηλαδη οι xvid ταινιες του μελλοντος θα παιζουν? Και τα divx players παιζουν xvid? Γιατι xvid players δεν εχω δει...
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Γιατι xvid players δεν εχω δει... Όσα έχω δει παίζουν... Kiss, Yamada, Samy...
karib Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δηλαδη οι xvid ταινιες του μελλοντος θα παιζουν? στα υπαρχοντα xvid players? Πως το τεκμηριωνεις την συμβατοτητα?
kyros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Το Player Waitec DVD-X4 τα παίζει όλα τα format αλλά δέχεται και upgrade το firmware του. Το έχω 2 χρόνια και παίζει άψογα Σας παραθέτω σχετικό link http://www.waitec.com/trade/productview/79/21/
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Πως το τεκμηριωνεις την συμβατοτητα? Όλα τα dvix/xvid players θα παίζουν τα μελλοντικά φορμάτ φτάνει η εταιρεία να τα υποστηρίζει με firmware... Στο κάτω κάτω της γραφής σε κανά χρόνο θα έχουν και αυτά 50 ευρώ... Άσε που από τα χριστούγεννα όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές (εκτός Sony) θα έχουν και μοντέλα που θα παίζουν divx...
qspock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Για μελλοντικη συμβατοτητα ξεχαστε το. Ειτε δε θα υποστηριζεται σε firmware ειτε δε θα καθονται να κανουν updates γιατι θα πλασαρουν το νεο τους μοντελο. Τωρα αν αξιζει να παρεις τωρα, ειναι σχετικο. Ποσα divx/xvid εχεις στη συλλογη σου, αν κατεβαζεις συχνα κ.λ.π Αν και κατοχος Kiss player DP-500, δε το συνηστω για αγορα. Εγω αυτη τη στιγμη θα επερνα Yamada.
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Εγω αυτη τη στιγμη θα επερνα Yamada. :wink:
denexo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Εγώ από την άλλη έχω να προτείνω το εξής. Παίρνεις ένα XBOX, το "πειράζεις" και έχεις ένα πρώτης τάξης software player. Το ότι είναι software και όχι hardware σημαίνει πολύ απλά compatibility για τα υπάρχοντα codecs αλλά και τα μελλοντικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Borei na min axizei i symbouli mou, omos an eisai diatethimenos na doseis 150-200 euro (gia sobari ypotithetai syskeui), pare ena XBOX...... Oxi mono DivX, alla kai MOV kai WMA..... kai...kai .... Kai update tou kaneis sto DivX version... Elpizo na se evala se skepseis
k_w_t Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 pantws ena united dvd pou phra apo praktiker paizei ta panta ws twra(divx,xvid,mpeg ktl)
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Το xbox πρέπει να το τσιπάρει για να παίξει dvix... Οπότε ξεπερνάμε κατά πολύ τα 200 ευρώ... Το samy κάνει 80... :?
tegias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 kalispera....eimai katoxos enos dvd player Yamada dvx6000 edw kai 6 mines kai eimai ikanopoiimenos...an eksaireseis to provlima twn ellinikwn ypotitlwn... to opoio omws diorthwnetai me to neo tous modelo to dvx6600 sto opoio vazeis ena neo firmware kai einai mia xara oi ypotitloi...egw pantws mexri twra den exw provlima paizei ta panta xvid divx.. re k_w_t poso to pires to united apo to praktiker? exei ypostiriksi ypotitlwn?an nai dokiamases an ypostirizei kai tous ellinikous?
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 re k_w_t poso to pires to united apo to praktiker? exei ypostiriksi ypotitlwn?an nai dokiamases an ypostirizei kai tous ellinikous? Ένα παιδί από εδώ μέσα πάντως δεν μας είπε αν παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.