Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sti stournari apenanti apo plaisio,30-40 metra pio kato,exei thikes 300 cd-dvd me 25 eyro,kai to practiker ston tayro stin peireos exei 48 me 4.75 Eyro kai 96 me 7 Eyro!

stournari omonoia.gia osous den gnorizoun

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω δει στο Mediacenter αυτά τα storage boxes από αλουμίνιο και μου 'χουν γυαλίσει. Αυτό θα πεί οργάνωση μιας και μπορείς να έχεις τα cd/dvd αριθμημένα & με index και μπορούν να βγούν το καθένα ξεχωριστά σε ατομικές θήκες και μετά επιστρέφουν στη θέση τους πανεύκολα.

Ξέρω οτι βγαίνουν σε ~600, ~800, και ~1000 cd χωρητικότητας και μάλλον μ' ενδιαφέρει των 800 - 1000 για να ξεμπερδεύω. Το media τη 1000ρα την έχει 80,80 ?. Αρκετά χρήματα για μια θήκη γμτ :???: αλλά πρέπει να αξίζει. Από τιμές ξέρει κανείς τί παίζει και πού αλλού μπορώ να βρώ?

Δημοσ.

Μπορείς να μας δώσεις ένα URL με μια photo της θήκης για την οποία μιλάς; Έψαχνα και εγώ για πολλά χρόνια κάτι παρόμοιο, αλλά τελευταία φόρα που βρήκα κάτι ήταν πριν από περίπου 8 χρόνια στο εξωτερικό και έβγαζε τα CD/DVD με ένα μικρό (ηλεκτρικό index). Δεν ήταν καθόλου ακριβές τότε, αλλά δε χρησιμοποιούσα τόσο πολύ άλλα μέσα από δισκέτες τότε...

Δημοσ.

Α μάλιστα, σε εννόησα. Δυστυχώς οι παραπάνω θήκες είναι καλές περισσότερο για storage και όχι για συνεχές αναζητήσεις CD/DVD (αν τα χρειάζεσαι συχνά). Προσωπικά θα σε συμβούλευα να βγάλεις από το μυαλό του της μέρες (δε ξέρω τι ηλικία έχεις) που πηγαίναμε νέοι στα δισκάδικα και ψάχναμε δίσκους ο ένας πίσω από τον άλλο.) Με CD/DVD είναι λίγο δύσκολη υπόθεση...

Βέβαια αν ψάχνεις για μεταφορές και κάτι άλλο παρεμφερές, αλλά και όπως προανέφερα storage, μάλλον είναι ιδανική η θήκη που έχεις στο μυαλό σου.

Δημοσ.

Τωρα που ειναι down το dvg.gr και το mediacenter.gr υπαρχει κανενα αλλο αξιοπιστο μαγαζακι online να βρω καμια 320 θηκη φορητη.

Γνωριζω το ikarosmusic αλλα περα απο εκει το χαος. :confused:

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ρίξε αν θες μια ματιά και στην ιστοσελίδα της υπογραφής μου...

Να σαι καλα φιλε μου...θα το ελεγξω...μακαρι να βρω κατι :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση εγώ χρησιμοποιώ χάρτινες θήκες πλαισίου για cd/dvd που δεν ψάχνω συχνά και caselogic για τα υπολοίπα. Στις χάρτινες θήκες όπως αυτες:

249459.gif

έβαζα τα cd μέσα σε χάρτινη θήκη

613215.gif

και μετά απο κάποιο σημείο τα έβαζα χύμα! όπως είναι στην κορίνα αλλά οριζόντια μέσα στη θήκη

μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα λέτε να τα κλαίω τα δεδομένα μετά από καιρό ?

Δημοσ.

Προεπιλογή ΘΗΚΕΣ/ΤΣΑΝΤΕΣ CD *ΠΟΙΟΤΗΤΑ/ΤΙΜΕΣ*

Ενώ με τα άδεια CD και DVD έχει εξαντληθεί το θέμα ποιότητας-τιμής και οι περισσότεροι έχουν καταλήξει κάπου, αυτό που δεν βλέπω καθόλου να έχει συζητηθεί είναι το ΠΟΥ αποθηκεύετε τα CD/DVD σας. Για μένα η λογική απάντηση (λόγω μεγάλου αριθμού CD) είναι : "Φυσικά σε Θήκες , των 200 τεμαχίων κατά προτίμηση". το θέμα είναι πως αν κάνεις μια γύρα στην αγορά , θα φρίξεις .... οι τιμές είναι πραγματικά εξωφρενικές καθώς επίσης και η απόκλιση των τιμών από κατάστημα σε κατάστημα. Προφανώς οι μαγαζάτορες έχουν κατατάξει τις τσάντες για cd σε είδος πολυτελείας.

Να μην μιλήσουμε και για την ελεεινή ποιότητα των περισσότερων από αυτών των θηκών. Έχει βρει κανένας θήκη σχετικά καλής ποιότητας σε λογική τιμή ;;; για βοηθήστε μπας και βρούμε κανένα κελεπούρι εκεί έξω!

-----------------------------------------------------------------------

filos !Epeidi exw magazi me tetoia apo tin empeiria moy lew to onoma burn-out.

diladi pairneis mia thiki AA++ piotitas ,xvritikotitas 208 cds me 15 eyrw.

i tis KOMLAND me ta 320 cd me 20.

ta exw dokimasi kai ta dio.

en to metaksi den kserw giati oloi osoi exoyn katastimata san emena fortwnoyn tis times.

-------------------------------------

Kai epeidi moy tin eipan kapioi ,den kanw diafimisi. eyxaristw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...