G_Zisis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Γεια σας ! Μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέπει αρχεία εικόνας (ISO, MDF...)? Επίσης, με το IsoBuster μπορώ μόνο να βλέπω ένα αρχείο εικόνας ή μπορώ και να το επεξεργαστώ? Αν ναι, πώς? Ευχαριστώ !
MrTryANalyzer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Κατέβασε το πρόγραμμα UltraISO από εδώ : http://www.ezbsystems.com/ultraiso/ Έπειτα απο ένα test που έκανα με άλλα παρόμοια εργαλεία, αυτό είναι το πιο οργανωμένο και ολοκληρωμένο από όλα.
G_Zisis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ρε παιδιά, εγώ ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να μπορεί μόνο να επεξεργάζεται αρχεία εικόνας γιατί για τα υπόλοιπα χρησιμοποιώ το Alcohol 120%!
accipio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Το ultraiso είναι καλύτερο από το winiso? Ναι, σαφώς! Έχει περισσότερες δυνατότητες.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 me to ultraiso mporeis na prostheseis i na afaireseis arxeia apo to image? otan to eixa psaksei ginotan mono me to winiso, kai gi'afto to kratisa...
MrTryANalyzer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Physics_Rulez : Ναι μπορείς να κάνεις αυτό που λες. G_Zisis : Όταν λες "μόνο να επεξεργάζεται" τι εννοείς ; Μήπως εννοείς να μετατρέπει διάφορα formats αρχείων (π.χ. από .iso σε .nrg ή .bin) ; Το UltraIso είναι ενα πλήρες πακέτο διαχείρισης \ επεξεργασίας αυτων που ζητάς!
G_Zisis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Όταν λέω μόνο να επεξεργάζεται εννοώ πως θέλω να αφαιρεί ή να προσθέτει αρχεία από ένα αρχείο εικόνας και αν γίνεται να μετατρέπει κιόλας. Το UltraISO δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχει περισσότερες επιλογές, για τις οποίες χρησιμοποιώ το Alcohol!
MrTryANalyzer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε G_Zisis με το να προσθέσεις στο σύστημα το UltraIso δεν θα αλλάξει τίποτα (δε καταλαβαίνω αυτα τα κολλήματα (!) που έχετε).. Πάντως αυτό που θέλεις, δηλαδή : "πως θέλω να αφαιρεί ή να προσθέτει αρχεία από ένα αρχείο εικόνας και αν γίνεται να μετατρέπει κιόλας" το κάνει το UltraISO.. Δεν είναι κακό να έχεις στο σύστημα σου αυτό το πρόγραμμα, έστω και αν έχεις το Alcohol ! Πάντα φιλικά ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.