Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, maendros είπε

Ελλάδα θα βγει το Godzilla ξερουμε? Δεν το βρισκω πουθενα.

Επαιξε με το ζορι μια βδομαδα στο village και εξαφανιστηκε.

Ηθελα να το δω και δε προλαβα.

Απογοητευση...

Και καθονται και προβαλλουν χιλιες δυο μαλακιες ταινιες.

• Thanks 2
  • Sad 4
Δημοσ.
On 07/12/2023 at 15:45, maendros said:

Ελλάδα θα βγει το Godzilla ξερουμε? Δεν το βρισκω πουθενα.

Έπαιξε μόλις 6 ημέρες όπως είπε ο φιλος πιο πάνω και σε αίθουσα της πλάκας. Εντάξει λογικό…. δεν είναι και Marvel 🤣

Δημοσ.

Ευτυχώς πρόλαβα και το είδα. Άξιζε σαν ταινία, είχε χαρακτήρες, υπόθεση, πρωταγωνιστές με ρεαλιστικά πλάνα και πολύ εντυπωσιακές καταστροφές, και έναν Godzilla με G κεφαλαίο.

Η καλύτερη ταινία Godzilla που έχω δει.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2023 στις 9:17 ΜΜ, Lotof είπε

Έπαιξε μόλις 6 ημέρες όπως είπε ο φιλος πιο πάνω και σε αίθουσα της πλάκας. Εντάξει λογικό…. δεν είναι και Marvel 🤣

Το ότι δε το έπαιξαν για περισσότερο, ενώ δεν ύπαρχει κάποιο άλλο ξεκάθαρο blockbuster αυτές τις μέρες.......τι να πω....

Δημοσ.
20 ώρες πριν, phanispal είπε

[quote]Έχω χάσει τη μπάλα πλέον και δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει και ποιος όχι.[/quote]

Νομιζω ολοι μιλαμε σοβαρα.

Δημοσ.

Σημερα κυκλοφορησε η 4K εκδοση του the abyss του cameron στα γνωστα μερη.Κριμα που δεν το εφεραν στον κινηματογραφο να το απολαυσουμε εκει αλλα τελοσπαντων.This will do. To εχεις παρει χαμπαρει φανταζομαι @KilliK

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Σημερα κυκλοφορησε η 4K εκδοση του the abyss του cameron στα γνωστα μερη.Κριμα που δεν το εφεραν στον κινηματογραφο να το απολαυσουμε εκει αλλα τελοσπαντων.This will do. To εχεις παρει χαμπαρει φανταζομαι @KilliK

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, maarinos said:

Γυρισμένο και σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αρκετά από τα οποία μέσα στο αεροδρόμιο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, maarinos είπε

Όταν είπε "I'm the bricklayer" μου φάνηκε τόσο αστείο και μου θύμισε λίγο το βίντεο στο σπόιλερ

Spoiler

Κατά τ' άλλα, φαίνεται για μια ταινία δράσης της σειράς με μόνο συν τα πλάνα στην Ελλάδα για εμάς..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...