Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, maendros είπε Ελλάδα θα βγει το Godzilla ξερουμε? Δεν το βρισκω πουθενα. Επαιξε με το ζορι μια βδομαδα στο village και εξαφανιστηκε. Ηθελα να το δω και δε προλαβα. Απογοητευση... Και καθονται και προβαλλουν χιλιες δυο μαλακιες ταινιες. 2 4
Lotof Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 On 07/12/2023 at 15:45, maendros said: Ελλάδα θα βγει το Godzilla ξερουμε? Δεν το βρισκω πουθενα. Έπαιξε μόλις 6 ημέρες όπως είπε ο φιλος πιο πάνω και σε αίθουσα της πλάκας. Εντάξει λογικό…. δεν είναι και Marvel 🤣
hurin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Ευτυχώς πρόλαβα και το είδα. Άξιζε σαν ταινία, είχε χαρακτήρες, υπόθεση, πρωταγωνιστές με ρεαλιστικά πλάνα και πολύ εντυπωσιακές καταστροφές, και έναν Godzilla με G κεφαλαίο. Η καλύτερη ταινία Godzilla που έχω δει. 4 1
Phaethonas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 8/12/2023 στις 9:17 ΜΜ, Lotof είπε Έπαιξε μόλις 6 ημέρες όπως είπε ο φιλος πιο πάνω και σε αίθουσα της πλάκας. Εντάξει λογικό…. δεν είναι και Marvel 🤣 Το ότι δε το έπαιξαν για περισσότερο, ενώ δεν ύπαρχει κάποιο άλλο ξεκάθαρο blockbuster αυτές τις μέρες.......τι να πω....
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 [quote]Έχω χάσει τη μπάλα πλέον και δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει και ποιος όχι.[/quote]
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, phanispal είπε [quote]Έχω χάσει τη μπάλα πλέον και δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει και ποιος όχι.[/quote] Νομιζω ολοι μιλαμε σοβαρα.
dekulinkgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Σημερα κυκλοφορησε η 4K εκδοση του the abyss του cameron στα γνωστα μερη.Κριμα που δεν το εφεραν στον κινηματογραφο να το απολαυσουμε εκει αλλα τελοσπαντων.This will do. To εχεις παρει χαμπαρει φανταζομαι @KilliK 3
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Σημερα κυκλοφορησε η 4K εκδοση του the abyss του cameron στα γνωστα μερη.Κριμα που δεν το εφεραν στον κινηματογραφο να το απολαυσουμε εκει αλλα τελοσπαντων.This will do. To εχεις παρει χαμπαρει φανταζομαι @KilliK 1
panagiotis54 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 απο τα σπαηντερμαν ειχαμε να δουμε την Kirsten Dunst και εχει πεσει χρημα νομιζω στην παραγωγη
Voodooman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, maarinos said: Γυρισμένο και σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αρκετά από τα οποία μέσα στο αεροδρόμιο.
stevenfins Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, maarinos είπε Όταν είπε "I'm the bricklayer" μου φάνηκε τόσο αστείο και μου θύμισε λίγο το βίντεο στο σπόιλερ Spoiler Κατά τ' άλλα, φαίνεται για μια ταινία δράσης της σειράς με μόνο συν τα πλάνα στην Ελλάδα για εμάς.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα