Mixalakis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Άν και δεν ήμουνα Πάτρα μάλλον λές το 'Marascia - DJ Superstar'...
Fozzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 to opoio Dj Superstar... samplarei KLF - What time is love... yparxei k fetino remix tou idiou track me titlo what time is love 2005 check it out
jimchios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Θα το βρεις σίγουρα στο dc++ στο hub του angelos0..Κι επειδή μπορεί να μην έχεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα..ρίξε μια ματιά εδώ![/url']Ελπίζω να σε βοήθησα! :roll: katebasa to dc++ eyxaristo
MariaTs. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 γεια σας παιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω ενα παλιο τραγουδι των scraptown- δεκαετια 80'- το viva saxara oute στο kazaa η στο e mule to βρηκα ευχαριστω Κοίτα στα "Προσωπικά Μηνύματα" σου.
Finn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=13TQL8LMVQUNE0EVKGSUTMZ414 Αυτό το ξέρει κανείς?
MariaTs. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να φορτώσω το QuickTime για να το ακούσω! Το οποίο και δεν θυμάμαι σε ποιο cd το έχω!
Finn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Το βρήκα τελικά thanks to Leedianqueen Philly beat feat Sophia - Voulez vous
kage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 1)http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/398759 poio einai auto? 2)house,dance kati tetoio ,μπορει να ειναι κ παλιο γιατι το χω ξεχασει πως παει... running,running...everybody,lets get out there thanks
Silok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 re paidia an mporeite na me boithisete kai emena se ena tragoydaki poy psaxnw.einai ena me dinato beat kai leei kati sto refren ..'i want you,you need me' kai ti tetoio.meta apo psaximo ematha oti o titlos toy perilambanei thn leksi wall mesa.an mporeite boithiste me .eyyyyxaristw The wall-Punher ή Punler
Mixalakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 1)http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/398759poio einai auto? 2)house' date='dance kati tetoio ,μπορει να ειναι κ παλιο γιατι το χω ξεχασει πως παει... running,running...everybody,lets get out there thanks[/quote'] Το 1 είναι..'Tragedie - Hey Ho!'
MariaTs. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο! Ψάχνω τους τίτλους τραγουδιών απ'το 'Hit Box 4'. Υπάρχει περίπτωση κανείς να μου τους σημειώσει; Απλή σύνδεση έχω για να κάνω upload στα 6 κομμάτια που έχω απ'αυτή τη συλλογή (θα μου πάρει καμιά ώρα). Είναι εύκολο να με βοηθήσει κανείς; Υπ'όψιν όταν γράφω 'Hit Box 4' εννοώ την γνωστή συλλογή ελληνικής κυκλοφορίας που δεν έχει καμία σχέση με αυτές που βρίσκουμε στο Amazon.com κλπ.. Η συλλογή ήταν της Fm Records και είχε κυκλοφορήσει κατά την περίοδο 1994-1995. Έχω κάνει αναζήτηση στο google, αλλά δυστυχώς τα στοιχεία που βρίσκω είναι παντελώς άσχετα ή όταν βρίσκω τα σχετικά είναι παντελώς ελλειπή!
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 kserei kanenas poio einai to tragoudi pou paizei sto telos tis tainias gangs of new york? (sto telos kai stous titlous telous).... ????
KAZZAM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Paidia Mhpws Mporei Kapoios Na Me Voithisei Me Makropoulo Live Cd?
GothicCrusader Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Ψάχνω για τον τίτλο του εξής Ελληνικού τραγούδιου: Ήρθα να σου πω μια καλησπέρα και να σε ρωτήσω να μου πεις φίλες πως τα βγάζεις πέρα και γιατί δεν ήρθες να με βρεις Είμαι ξέρεις ο παλιάτσος μα που να θυμάσαι εμένα ήμουν σε όλα φάλτσος με τα ρούχα λασπωμένα Από φίλους έμαθα για εσένα πώς σου γύρισε η ζωή την πλάτη και θυμήθηκα τα περασμένα πώς με είχες βγάλει από τη λάσπη Τώρα ο παλιάτσος έχει μια ντουζίνα ιπποκόμους μα θυμάται όταν βρέχει κάποιους λασπωμένους δρόμους ή κάπως έτσι;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.