Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άκουσα το απόσπασμα και μου άρεσε. Δεν γνωρίζω ποιο είναι. Πάντως απ'το beat δείχνει να'ναι κομμάτι 90's. Όσο για τα λόγια είναι ποοοολύυυυ αγγλικά! "...ooh baby, ooh baby, it's saturday night, it's alright...". Για την ιστορία τώρα' έψαξα πολύ με το google, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είναι πααααααάρα πολλά τα "Saturday night". Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι moderators και σίγουρα κάτι θα σου απαντήσουν! ;)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cristina, πιάστηκες αδιάβαστη! Αν άκουγες το sample θα διαπίστωνες πως δεν είναι το Saturday night από Whigfield! ;)

Δημοσ.

Να με συμπαθάς βρε MariaTs αλλά νόμιζα πως έψαχνες εσύ κάποιο τραγούδι κι έλεγες τους στίχους, δεν είδα το προηγούμενο post... :mrgreen:

Θα μου το συγχωρήσεις ποτέ...; :P

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα που το ανέφερες το "saturday night" νομίζω ότι το ακούω και ίσως και το "alright". Τα υπόλοιπα πάλι τα χάνω (ooh baby?) .

Και εγω έχω λιώσει στο google. Εχω κατεβάσει και καμιά δεκαριά saturday nights, αλλα δε είναι κανένα απο αυτά

Δημοσ.
Το τραγικό είναι ότι η σκηνή αυτή έχει κοπεί απο το DVD του season 6

Έχει κοπεί από το DVD; Το δικό μου γιατί την έχει; :roll:

(έχω την 1η έκδοση που είχε κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2000).

Το τραγούδι κάτι μου θυμίζει, αλλά δυστυχώς δεν μου έρχεται :(

Δημοσ.

Μαρία δεν ξερω τα κομματια που ψάχνεις αλλα το 1 λεγεται Give the fiddler a dram (παλιο bluegrass τραγουδι οπως βρηκε και ο/η Praetorian), πρεπει ομως να ναι καποια συγχρονη διασκευη.

Oσο για το τραγουδι απο τα Friends, αυτο που ακουω ειναι "it's alright, do the saturday night" αλλα δε βρισκω τπτ. :?

Δημοσ.

Μου έχει δώσει ο Praetorian μία σελίδα με διασκευές, δεν μπορεί κάτι θα βρω για το πρώτο απόσπασμα. Μένει τώρα το 2ο να μου πείτε ποιο είναι. Αναμένω!people050.gif

Δημοσ.

Καλημέρα,

ένα τραγούδι από Antique, λίγο παλιό

λέει: ''Θα μαλώνουμε εμείς όλη την ώρα, είσαι ευαίσθητη πολύ και δεν μπορώ..Ότι πω εσύ το παίρνεις μετροιτίς σε ένα σπίτι πως θα ζήσουμε μαζί..'', ποιος είναι ο τίτλος;

Δημοσ.

ψαχνω τους στιχους απο ενα παλιο τραγουδι που -απο οτι ειδα αλλου- πρεπει να ειναι του καλλιρη, το ''γιορταζω γιορταζω'' (η καπως ετσι) .

Ουτε στο http://www.kithara.vu ,ουτε στο http://www.stixoi.info τους βρηκα.

Τους εχει κανεις ? ( εχω απο το πρωι που το μουρμουραω και ειναι εκνευριστικο οτι δεν θυμαμαι τους στιχους)

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...