V@nt- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Εγώ Forthnet προτείνω για αυτή τουλάχιστον την περίοδο!
phadomas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Εγω εχω Forthnet 256 και δεν εχω κανενα προβλημα...ολα μια χαρα.και τα downloads και το ping...
G_Zisis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δηλαδή, με πόση ταχύτητα κατεβάζεις και πόσο ping έχεις (οποιοσδήποτε έχει Forthnet μπορεί να απαντήσει); Η Telepassport τι λέει, είναι καλή ή...
OPC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Den thelo na dikaiologhso thn vivodi, alla apo thn allh apofeygo na thn pyrobolo, eidika apo thn stigmh poy einai o monos provider poy ekane oti tha eprepe na eixan kanei OLOI , to na sthsei dhladh diko ths dyktio, otan h megalh Forthnet, kai h olo logia gia megaleia Tellas to mono poy kanan einai na boleytoyn me to etoimo dyktio toy OTE Θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω.Καλά εμείς που έχουμε τον ΟΤΕ καραμέλα συνέχεια και τον βρίζουμε με το παραμικρό,καλά η vivodi που προσπαθεί όσο μπορεί να προσπαθήσει μία εταιρεία του δικού της βελινεκές αλλά το ότι οι περισσότεροι isp (αν όχι όλοι) να κατηγορούνε τον ΟΤΕ για ελλείψεις dslam - brass, αυτό είναι λίγο έως πολύ ειρωνικό όταν ,όπως είπες, βολεύονται με τον ΟΤΕ και δεν έχουν κάνει καμία κίνηση όχι μόνο να στήσουν δικό τους δίκτυο αλλά και το συνολικό bandwidth τους να μην αρκεί για τους χρήστες. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε καραμέλα ?
V@nt- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 OPC πολύ σωστός, πραγματικά έτσι είναι, εγώ δεν την κατηγορώ την vivodi μιας και τουλάχιστον είναι σχεδόν η μόνη που έχει καί δική της γραμμή. Πραγματικά αυτό δείχνει πολλά... Βέβαια έχει ακόμα πολλά προβλήματα αλλά μπράβο της σε αυτόν τον τομέα(της γραμμής). Όλοι κατηγορούμε τον ΟΤΕ αλλά έμμεσα(φυσικά καί άμεσα) εκεί καταλήγουμε..
whiteman7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 tellas giati einai i klayteri kai se pings exoterikou kai kata synepeia se online gaming...etsi apla afou zitises ping
boredmind Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 paidies gia mena einai oloi gia ta mayra tous ta xalia oso giait de kanoun diktio opws lete giait de tous simferei oikonomika kaka ta psemata den einai i elliniki agora gia kati tetoio eimaste polloi ligoi xristes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.