protathlitis
Members-
ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM
262 -
ΜΕΛΟΣ
-
ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Σχετικά με protathlitis
- Τώρα Viewing Το mAigov αποκτά δυνατότητα αυτόματης έκδοσης εγγράφων με τη συναίνεση των πολιτών in category Ειδήσεις: Gov.gr
- Ημερομηνία γέννησης 31/05/1974
Πρόσφατες Επισκέψεις
Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.
protathlitis's Achievements
-
Βρε παιδιά πέρυσι το Πάσχα δεν είχαν βγει πολλές προσφορές σε ψησταριές/αξεσουάρ από τα καταστήματα? Φέτος έχω την αίσθηση ότι είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
-
Η Spirit όμως δεν χωράει σε στενά μπαλκόνια, ενώ αυτή χωράει, σωστά? έχει μικρότερο βάθος.
-
Εσύ δεν είσαι που ανέβαζες έμμεσο ψήσιμο με αλουμινόχαρτο? Δίνει και η Weber ειδικά αξεσουάρ για έμμεσο ψήσιμο. Προφανώς δεν έχεις την ίδια ευελιξία με τους πολλαπλούς καυστήρες, αλλά κάπως γίνεται η δουλειά. Επίσης οι διαστάσεις της είναι λίγο μικρότερες από μια spirit με 3 καυστήρες.
-
Αυτή είναι η Q1200 ή η Q2200? ; έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια για αυτές τις ψησταριές και νομίζω ότι είναι τέλειες για μικρά μπαλκόνια. Θέλω να την προτείνω στον πεθερό μου γιατί οι άλλες δεν φαίνεται να χωράνε.
-
42x24 και δεν χωράει 6 μπιφτέκια για burger? Πόσα χωράει δηλαδή? Πάντως η Lodge στις προδιαγραφές γράφει ότι χωράει 8 αυγά.
-
Τα ταψί μπαίνει για να πέφτουν τα λίπη μέσα και να μην λερώνεται η ψησταριά. Όπως σωστά είπες, λόγω της απόστασης δεν προβληματίζουν οι αναφλέξεις. Σαφώς και πρέπει να έχει μέτριο νερό το ταψάκι, ούτε λίγο που θα εξατμιστεί αμέσως, ούτε γεμάτο που θα βράσει και θα παράξει υδρατμούς.
-
Μιας και σκέφτομαι και εγώ να πάρω αυτή την πλάκα της Lodge, μπορείς να μου πεις εντυπώσεις για αυτή? Γιατί δεν σου έκανε? σε δυσκολεύει πχ στο καθάρισμα?
-
κάτι σαν αυτό? για smash burger? https://www.kyso.gr/lodge-mantemenia-plaka-schara-duo-opseon/p-el-700
-
τις βγάζουμε ειδικά όταν είναι κανένα μεγάλο κομμάτι, όπως ένα μεγάλο κοτόπουλο, για να κερδίσουμε ύψος για να έχει χώρο να περιστραφεί. Αλλά δεν έχουν όλες οι ψησταριές το ίδιο ύψος σούβλας, στην δική σου μπορεί να μην χρειάζεται.
-
Να μας πεις την εμπειρία σου μετά όμως έτσι? πχ εγώ βάζω ταψάκια αλουμινίου για να πέφτουν τα λίπη. Επίσης εννοείται ότι θα βγάλεις τις σχάρες όταν έχεις την σούβλα.
-
όχι δεν θέλω να γελάσω, γιατί θα μας ψήνει και θέλω να του πω όσα σημαντικά μειονεκτήματα έχει! Μεγάλος άνθρωπος είναι, που ψήνει στα κάρβουνα μία ζωή.
-
Γιατί? Κάποιοι πιο πάνω έλεγαν ότι ξέφτιζαν οι φλογοκρύπτες κλπ.
-
Παιδιά ο πεθερός έχει ζηλέψει με αυτά που κάνω με την ψησταριά μου και ψάχνεται να πάρει και αυτός. Έχει ένα στενό μπαλκονάκι και μου ζήτησε την γνώμη μου για αυτή:https://www.lidl-hellas.gr/p/pistaria-ygraerioy/p10035159?pageId=10043960&tabCode=Next_Sales_Week Δεν μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο είναι η αλήθεια. Τι λέτε? Αυτή είναι η Naterial που λέτε ότι είναι αξιόλογη? https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?ref=reccodo-pr-j3u7Xel7ot3q
-
Έξω για φαγητό το μεσημέρι, οπότε το βραδάκι το ρίξαμε στα λαχανικά, μιας και είχα βρει κάποιες άγριες αγκινάρες. Πρώτη φορά τις έκανα, μπελαλίδικες μεν αλλά ωραίες. Μαζί και σπαράγγια, οπότε μπήκαν σε μια μεγάλη σαλάτα με πατάτες, αυγά κλπ.
-
Χαίρομαι που είδες βελτίωση! έχετε το νου σου όμως μην τυχόν μπουκώσει και αρπάξει καμία φωτιά. Στην δικιά μου πχ, στο σημείο εκείνο έχει καπάκι με γρίλιες για να βγαίνει ο καπνός.