lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Tι να πώ βρέ με συγκίνησατε όλοι σας. Να στε καλά παιδιά. Αντέχω και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά btw ασχετο μόλις έκανε Account και το Getitnow Τι φόρουμ είμαστε βρε; Το καλύτερο απλά με διαφορά.
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Tι να πώ βρέ με συγκίνησατε όλοι σας. Να στε καλά παιδιά. Την πληρωμή μου δεν στην είπα ε; Θέλω να είμαι η πρώτη στο φόρουμ που θα δω κοντινή φώτο από τη μικρή
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Την πληρωμή μου δεν στην είπα ε; Θέλω να είμαι η πρώτη στο φόρουμ που θα δω κοντινή φώτο από τη μικρή Aσφαλώς. Αρχές με μέσα του Δεκέβρη πρώτα ο θεός. Να πάνε όλα καλά και σου υπόσχομαι ότι θα είσαι η πρώτη στο φόρουμ.
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Επιτέλους έτοιμο το pc :-D Σας βάζω και φωτογραφίες απο κάποιες αλλαγές πρίν το sleevάρισμα πχ ο ssd και βάζω και τα sleeve της Αγάπης όπως μου ήρθαν πακετάκι Επίσης μία φωτογραφία της κάρτας πρίν το αυτοκόλλητο να δείτε ότι ήταν χάλια Είναι αρκετές οι φωτογραφίες και σόρρυ αν σας κουράσω Περιμένω εντυπώσεις,εγώ να σας πώ την αλήθεια έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μπράβο ρε μάγκα απλά υπέροχος Eυχαριστώ φίλε
phanispal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μπράβο κι από μένα ρέι. Push-pull την έχεις την Η100 ε; Βάλ' τα στο full τα φουρφούρια να γελάσουμε ρα, τι τα 'χεις στο low; :Ρ Για πες και εντυπώσεις να δω τι ψάρια πιάνω εγώ με την Η80 μου.
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μπράβο κι από μένα ρέι. Push-pull την έχεις την Η100 ε; Βάλ' τα στο full τα φουρφούρια να γελάσουμε ρα, τι τα 'χεις στο low; :Ρ Για πες και εντυπώσεις να δω τι ψάρια πιάνω εγώ με την Η80 μου. χαχαχαχαχαχα ναι ρε push/pull είναι θα την δοκιμάσω Κυριακή φίλε γιατί σήμερα είμαι πτώμα και αύριο δέν θα προλάβω...είμαι και εγώ περίεργος να δώ τι κάνει...!
stm00192 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Επιτέλους έτοιμο το pc :-D Σας βάζω και φωτογραφίες απο κάποιες αλλαγές πρίν το sleevάρισμα πχ ο ssd και βάζω και τα sleeve της Αγάπης όπως μου ήρθαν πακετάκι Επίσης μία φωτογραφία της κάρτας πρίν το αυτοκόλλητο να δείτε ότι ήταν χάλια Είναι αρκετές οι φωτογραφίες και σόρρυ αν σας κουράσω Περιμένω εντυπώσεις,εγώ να σας πώ την αλήθεια έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα Απλά τελειος!!
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Απλά τελειος!! Να'σαι καλά!!! Κουκλακι DOc πολυ καλη δουλεια gradz Τhanks Farmakhs!
STORM1978 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 χεχε ένας - ένας παιδιά, όλοι θα πάρουμε. Τον τελευταίο καιρό πάντως ψάχνω για κάτι τέτοιο και έχω καταλλήξει μάλλον εδώ: bugaboo bee αλλά σκέφτομαι τι αναβαθμίσεις, μονταρίσματα μπορώ να του κάνω. Δεν γίνεται να το αφήσω στόκ σωστά? γίνεται? Aπο την άλλη με αυτά τα χρήματα αγοράζεις μια 6990 και περισσεύουν ή μια καλή custom υδρόψυξη στο pc .... δύσκολη επιλογή. Θα μου τα φάει όλα η κούκλα αλλά χαλάλι της. Καλως να ορισεις στο κλαμπ χαζομπαμπα με την κορακλα σου, ολα να πανε καλα και να κρατησεις στην αγκαλια σου την μπεμπα. Δεν μπορεις να φανταστεις το συναισθημα εκεινη την στιγμη!!! Θα το καταλαβεις οταν την κρατησεις αγκαλια. Εγω πηρα αυτο στα 500 και κατι και ειναι τελειο.. Ο μπεμπης κανει ηδη τις βολτες του και εχει καροτσι, πορτ μπεμπε (καλαθουνα) και καθισματακι αμαξιου οπως τα βλεπεις στην σελιδα, εγω απλα το πηρα σε μπεζ χρωμα. Ασε τωρα την 6990 στην ακρη και ετοιμασε την προικα της!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα