Προς το περιεχόμενο

Καταναλωτικά Γουρούνια


Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαμηλοί μισθοί, ανεργία, το μεγαλυτερο ποσοστό ζει κάτω απο το οριο της φτώχειας. Οι πλουσιοi γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχώτεροι και περισσότεροι. Στο δρόμο Porche audi και αλλα πολυτελή αυτοκίνητα και στο ιντερνετ, Core 2 Duo kai 8800GTX. Oλοι δουλευουν με δανεικα.

 

Ρε παιδια εχουμε σκεφτει μηπως είμαστε υπερκαταναλωτές? Θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά gadgetakias με 2 pc στην κατοχή μου και ενα καλό κινητό. Το ενα μου pc εχει 4600+ και 7900GT 2G ram(eixa 2000+ kai 4800ti), λαπτοπ (acer aspire 1650Z) τα οποία τα εχω 4 μήνες πάνω κάτω και μπορώ να πω οτι ξηλώθηκα.

 

Και τωρα στο κυρίως θέμα. Βρε μπαγάσιδες αμεσως να αγοράσετε 8800 και οχι τιποτα αλλο, παροτρύνετε και τον κοσμάκη να αγοράσει? Εσεις μπορει να εχετε καράβια και μπορώ να πω οτι τα εχετε ισοπεδώσει ολα αγοράζοντας μια 8800 η οποια είναι τοσο καινουρια και τοσο ακριβή. Δηλαδη οτι παιχνίδια παιζατε με προηγουμενα τερατα 7900, 1900ΧΤ, 7800 σας λαγκαρανε ?? Δεν νομίζω, απλά εχετε πέσει στη λομπα του συστήματος η οποια εχει σκοπο να δημιουργει ψευδείς αναγκες. Καλο θα ηταν να μην απαντησει καποιος με εγωισμό και να κάτσει να προβληματιστεί πρώτα.

 

Αρε καταναλωτικά γουρουνια! (καλά τα λεει ο Πανούσης - το λεω και εγω συχνά )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

asta na pane to prama exei paraginei,elpizw na shnelthoun kapote ta 15xrona kai ma mh metrane ths kartes grafikwn kai pios thn exei kalhterh,afta dne vgazoun pouthena,h nvidia kathe 9 mhnes tha vgazei nea karta pws na to kanoume ,aporo pws mas kanoun na aisthanomaste kala ama paroume dual core cpu ktl...mpravo tous ,tha htan poly kalhterh h zwh mas ama agorazame me metro apo oti twra pou yuperkatanalwnoume,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα μπορει ο καθεις να σχολιαζει σε καποιο ποστ του την αποψη του για τα τεχνολογικα δρωμενα..

 

Αυτο ομως το subforum μιλαει για τις καρτες γραφικων και η θεματολογια πρεπει να κινειται σε τετοια πλαισια ..

Οχι στις αποψεις τους καθενος για το τι ειναι υπερκαταναλωτισμος, τα ορια της φτωχειας ,ποιοι ειμαστε παροτρυντες του καπιταλισμου και τετοιου ειδους αμπελοφιλοσοφιες..

 

 

Ειναι ενα χομπυ οι Η/Υ και μαλιστα πολυ πιο φθηνο απο αλλου ειδους χομπυ... Αμαξια, τζογος, μπουζουκερι κλπ κλπ.. Αν καποιοι δεν μπορουν να το χωνεψουν αυτο ας σταματησουν πια να μας τα κανουν μπαλονια καθε τρεις και λιγο.. Ας παρουν μια κονσολα και ας ησυχασουν.. Αλλιως βαρεθηκα να τους ακουω.. Εμενα ειναι το χομπυ μου και γουσταρω να τα σκαω ειτε γιατι μου περισσευουν ειτε γιατι ετσι θελω να τα ακουμπαω εκει απο το υστερημα μου.. Δεν αναγκασα κανενα και ουτε παροτρυνα κανενα να το κανει.. Και οπως δεν σχολιαζω εγω τα χομπυ των αλλων ετσι δεν γουσταρω να σχολιαζουν και οι αλλοι τα δικα μου.. Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Δεν εχει αλλαξει τπτ απο παλια, οι γενιες των καρτων γραφικων βγαινουν οπως βγαιναν οι τιμες αναλογικα με βαση τον πληθωρισμο ανεβαινουν οποτε δεν καταλαβαινω την γενικη κλαψουρα και τον ακρατο μηδενισμο. Αν δεν ειχατε ασχοληθει με την αγορα της τεχνολογιας απο παλια δεν φταιει κανεις ομως μην ακουω και ασχετα συμπερασματα..

Και τελος οποιος θελει απλα ενα pc να κανει την δουλεια του μπορει ανετα να το κανει με λιγα λεφτα.. Δεν αναγκαζεται να πληρωσει αυτα που δινουμε εμεις.. Αλλα παρακαλω οχι αλλου ειδους τετοιες αμπελοφιλοσοφιες.. Δεν πειθεται κανενα σοβαρο ανθρωπο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά...σίγουρα πλάκα κάνει ο lefas.

 

Καμια φορα μεσα απο την πλακα εκφραζεις τις πιο σοβαρες αποψεις σου..

 

Καλο θα ηταν οι mods να κλειδωνουν εξ αρχης τετοια ανουσια θεματα καθε τρεις και λιγο πεταγεται ο καθε εξυπνος και κανει thread οτι γουσταρει.. Μονο για την θεια του Hsun Huang και πως αυτη επηρεαζει τις αποφασεις μας δεν εχω δει να ποσταρεται εδω μεσα..

Νισαφι πια, δεν ειναι το καφενειο των φιλαθλων εδω τεχνολογικο forum ειναι και αν θελουν εν πασει περιπτωσει να εκφραστουν ετσι ανουσια αοριστα και χωρις σχεση με το εκαστοτε subforum ας το κανουν στο off topic..

Ενταξει ειπαμε να spammaρουμε αλλα οταν δημιουργεις topic για να το κανεις καταντας γραφικος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

littlelouievegos ασε την λογοκρισία (ακούς εκει, να κλειδωθεί το θέμα) και απάντησε σοβαρά και με επιχειρήματα (οπως κ και εκανες μεχρι ενα σημείο)... Καλά κάνεις και σκας τα χρήματα σου εκεί αλλα αν τα είχες καλά με τον εαυτό σου δεν θα εβαζες τιτλο "αμπελοφιλοσοφίες" και τέτοια. Το θέμα σε τζούζει γι' αυτό νευριαζεις... Επίσης το θεμα είναι στο σωστό τοπικ, για καρτες γραφικών μιλάει - αν μίλαγε για την ροπή των περισσότερων να αγοράσουν 8800 εκει δεν θα ελεγες τιποτα!

 

Δεν πρεπει να ξεχνάς και εσυ και ολοι οσοι κάνουν το χόμπι αυτό με τις κάρτες γραφικών, μας σύμφέρει "εμας" που αρκούμαστε με λιγότερα και εχουμε άλλα χόμπι γιατί οσο αγοράζετε εσεις τοσο πεφτουν οι τιμές των απλησίαστων προιόντων για εμας. Με το τελευταίο θέλω να πω οτι ο συγγραφέας και ολοι οσοι παρίπου εχουν ιδια αποψη με αυτόν δεν σε εμποδίζουν να κάνεις το αντίθετο απο αυτό που κάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ta exo pei ksana ego.. ateliotes anavathmisis..koroida emeis!

 

pantos den eine toso katanalotismos.. malon ethismos tha to elega..

 

panta omos yparxei mia elpida gia apotoksinosi..

 

 

Einai o ethismos tis neas epoxis. Kapote agorazes kainourgia grammatosima, twra agorazeis kainourgia karta grafikwn (otan milame gia mikri diafora metaksy tou parontos montelou kai autou pou agorazeis). To thema einai oti auta einai epiloges gia thn zwh tou kathenos kai , akoma kai na to ekana ki egw, elaxista tha me endiefere an me xaraktirizan "katanalwtiko gourouni" giati kai me euxaristei kai den klebw kai kanenos to oksygono ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lafas1987 φιλε μου.

οταν μερικοι μεγαλωσουνε,και δουλεψουνε σκληρα στη ζωη τους,και τρεχει απο το πρωι ο ιδρωτας και μπαινει στην λολοτρυπιδα τους,θα σου πω εγω 7800 και 15000GT.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, ναι όντως κάνουμε το χόμπι μας με τα pc κ ό,τι έχει να κάνει με αυτά. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν όλα αυτά στα οποία ακουμπάμε τα λεφτά μας τα έχουμε πραγματικά ανάγκη!

 

Το είχα ξαναγράψει σε έναν άλλο insomniac που ήθελε τροφοδοτικό 1000W! Τα έχουμε αναγκη! 8800, DX10, Vista και κουραφέξαλα!

Και την κ@&λα μας με μέτρο πρέπει να την ικανοποιούμε, όσο εθυσμένοι κ να είμαστε!

 

Προχθές έγιναν τα εγκαίνεια ενός καινούριου Media markt κ γράφανε οι εφημερίδες ότι τόσος κόσμος σε εγκαίνεια καταστήματος δεν έχει ξαναμαζευτεί! Και αναρωτιέμαι εγώ, είχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ανάγκη να γεμίσουν τα καρότσια τους με plasma, tft, κουζίνες κλπ. ΌΧΙ! Απλά πήγαν εκεί, είδαν το χ προιόν με 10 ευρώ, το υ με 20 κ.ο.κ. λέγοντας:"έλα μωρέ, τι είναι 10 ευρώ!"-γιατί μας διακατέχει σα λαό ένα large συναίσθημα- και στο τέλος η "σούμα" θα βγήκε 1000 ευρώ κ να σου τα καταναλωτικά δάνεια, οι πιστωτικές κάρτες κλπ.

 

Αλλά κάθε λίγο κ λιγάκι, βγαίνουν τα κανάλια κ λένε για την φτώχεια που μαστίζει τον Έλληνα πολίτη. Για να βγούμε σήμερα βράδυ να δούμε όλα τα μπαράκια φίσκα.

 

Ξέφυγα λίγο από το κυρίως θέμα, αλλά αυτή δεν είναι η πραγματικότητα; Δυστυχώς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lafas1987 φιλε μου.

οταν μερικοι μεγαλωσουνε,και δουλεψουνε σκληρα στη ζωη τους,και τρεχει απο το πρωι ο ιδρωτας και μπαινει στην λολοτρυπιδα τους,θα σου πω εγω 7800 και 15000GT.

 

συμφωνω απολυτα,πολυ σωστος φιλε μου!! πρεπει να μαθουμε και μια λεξη που λεγεται συμβιβασμος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...