Demetra_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 η κιμωλία είναι χαρακτηριστικό των pl για αυτό δεν καταλαβαίνεται και συ bosei μην γίνεσαι κινέζος, εξήγησε στο κοινό τι εστι και εγώ ετοιμάζομαι για παραγγελία myprotein σκαλώνω στην επιλογή γεύσης
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε και τους εκπτωτικούς κωδικούς ρε. Υγρή κιμωλία ή liquid chalk Κομπλε, με τον κωδικο συνολο παμε εδω Τα μεταφορικα ομως δε λεει καπου.. η κιμωλία είναι χαρακτηριστικό των pl για αυτό δεν καταλαβαίνεται και συ bosei μην γίνεσαι κινέζος, εξήγησε στο κοινό τι εστι και εγώ ετοιμάζομαι για παραγγελία myprotein σκαλώνω στην επιλογή γεύσης Αν με την κιμωλια εννοειτε μαγνησία, τοτε καταλαβα
skipperas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 χάζευα στο myprotein.. πρωτεΐνη από κάνναβη;;;; da fuq;
bosei Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Κομπλε, με τον κωδικο συνολο παμε εδω Untitled.jpg Τα μεταφορικα ομως δε λεει καπου.. Αν με την κιμωλια εννοειτε μαγνησία, τοτε καταλαβα Δοκίμασε να βάλεις και άλλον ένα κωδικό. MYGREECE αν είναι η πρώτη σου παραγγελία. Εγώ είχα βάλει 2 κωδικούς. Μεταφορικά αν θυμάμαι αφού κάνεις proceed και εγώ ετοιμάζομαι για παραγγελία myprotein σκαλώνω στην επιλογή γεύσης Έχω δοκιμάσει chocolate smooth και είναι καλή...πολύ smooth. Επίσης banana chocolate ή κάπως έτσι, καλή κι αυτή αλλά σε γλυκίζει πιό πολύ. Α και βανίλια που ήταν η πιό γλυκιά απ' όλες. Πάντως όλες πίνονται, δεν είναι καμία για ξέρασμα 1
Demetra_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις και άλλον ένα κωδικό. MYGREECE αν είναι η πρώτη σου παραγγελία. Εγώ είχα βάλει 2 κωδικούς. Μεταφορικά αν θυμάμαι αφού κάνεις proceed Έχω δοκιμάσει chocolate smooth και είναι καλή...πολύ smooth. Επίσης banana chocolate ή κάπως έτσι, καλή κι αυτή αλλά σε γλυκίζει πιό πολύ. Α και βανίλια που ήταν η πιό γλυκιά απ' όλες. Πάντως όλες πίνονται, δεν είναι καμία για ξέρασμα κλείνω για σοκολάτα-καρύδι ή σοκολάτα-φυστικοβούτυρο ... δεν ξέρω
bosei Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 κλείνω για σοκολάτα-καρύδι ή σοκολάτα-φυστικοβούτυρο ... δεν ξέρω Σοκολάτα-φυστικοβούτυρο αν την πετύχουν είναι κόλαση.
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις και άλλον ένα κωδικό. MYGREECE αν είναι η πρώτη σου παραγγελία. Εγώ είχα βάλει 2 κωδικούς. Μεταφορικά αν θυμάμαι αφού κάνεις proceed Δεν τους παιρνει και τους δυο, εβαλα τον αλλον με τα 30%. Ο mygreece δινει 25
bosei Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τους παιρνει και τους δυο, εβαλα τον αλλον με τα 30%. Ο mygreece δινει 25 Μαλακία. Παίζει να ήμουν τυχερός και να ήταν bug
Demetra_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σοκολάτα-φυστικοβούτυρο αν την πετύχουν είναι κόλαση. την έβαλα σε flav drops (μαζί με σοκολάτα σκέτη) και στα syrups έβαλα σοκολάτα και φράουλα λες να βάλω στα flav drops λευκή σοκολάτα και να πάρω protein σε σοκολάτα-φυστικοβούτυρο; Μαλακία. Παίζει να ήμουν τυχερός και να ήταν bug ναι ήσουν #@$# ούτε και μένα μου περνάει δύο κωδικούς το ανώτερο που έχω είναι 30%
bosei Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 την έβαλα σε flav drops (μαζί με σοκολάτα σκέτη) και στα syrups έβαλα σοκολάτα και φράουλα λες να βάλω στα flav drops λευκή σοκολάτα και να πάρω protein σε σοκολάτα-φυστικοβούτυρο; ναι ήσουν #@$# ούτε και μένα μου περνάει δύο κωδικούς το ανώτερο που έχω είναι 30% Τα flavdrops δεν τα έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Μαλακία, με 55% έκπτωση έπρεπε να κάνω μεγαλύτερη παραγγελία. Νόμιζα ότι θα μου ξανακάτσουν 2 κωδικοί.
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εφυγε η παραγγελια για 2 ατομα τελικα..Κοστος λεει 92.78. Δεν εγραφε πουθενα για μεταφορικα Παντως δε ζητησε ονοματεπωνυμο για θυροτηλεφωνο.Και σ'εμας το θυροτηλεφωνο εχει αλλο ονομα, οχι το δικο μου.Πως θα ξερουν αυτοι που να το πανε ? Μηπως να κολλησω κανα χαρτακι στο ονομα με τα δικα μου στοιχεια αυριο μεχρι να ερθει η παραγγελια?
Demetra_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εφυγε η παραγγελια για 2 ατομα τελικα..Κοστος λεει 92.78. Δεν εγραφε πουθενα για μεταφορικα τα βγάζει αναλυτικά μόλις βάλεις ταχυδρομικό κώδικα στα δεξιά ....
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 τα βγάζει αναλυτικά μόλις βάλεις ταχυδρομικό κώδικα στα δεξιά .... Ακομα και εδω παντως τοσο λεει. Επισης, δεν ειδα να βγαινει τιποτα οταν εβαλα Τ.Κ
Demetra_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 3333.jpg Ακομα και εδω παντως τοσο λεει. Επισης, δεν ειδα να βγαινει τιποτα οταν εβαλα Τ.Κ δεν σου χρέωσε μεταφορικά γιατί η παραγγελία είναι άνω των 90€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις