Προς το περιεχόμενο

The Clockwork Man: The Hidden World


Total Eclipse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TCM2UEBanner.jpg

 

Γεια σας!

 

Είμαστε η Total Eclipse (www.totaleclipsegames.com), μια εταιρεία σχεδίασης και ανάπτυξης video games από την Θεσσαλονίκη. Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι πριν λίγο καιρό και μετά από 14 μήνες σκληρής δουλειάς, η τελευταία μας παραγωγή με τίτλο «The Clockwork Man: The Hidden World» κυκλοφόρησε στην παγκόσμια αγορά.

 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι τύπου hidden object/adventure και από τις πρώτες εβδομάδες απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και έκανε χιλιάδες πωλήσεις. Παράλληλα ξεκίνησε και η απόδοση του παιχνιδιού σε 7 γλώσσες πέραν της αγγλικής, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει στα Γιαπωνέζικα και τα Κορεάτικα.

 

 

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα διαγωνισμό για το Insomnia, απ’ όπου 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιχνιδιού. Για να πάρετε μια γεύση, κατεβάστε το demo δωρεάν από το http://www.theclockworkman2.com.

 

Το μόνο που χρειάζεται για να λάβετε μέρος, είναι να γράψετε στο thread αυτό τις πρώτες εντυπώσεις σας από το παιχνίδι, με βάση το demo, τα screenshots ή το trailer που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού (6/9/10) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην οποία θα ανακοινώσουμε τους τυχερούς.

 

Καλή τύχη σε όλους!

Η ομάδα της Total Eclipse

Επεξ/σία από Total Eclipse
Ενσωμάτωση εικόνας και βίντεο
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ περίεργο που δεν έχει απαντήσει κανείς ακόμα! Anyway , σήμερα έπαιξα το demo και μπορώ να πω οτί μου άρεσε πάρα πολύ. Πολύ καλό voice acting και από το trailer φαίνεται οτί δεν είναι καθόλου εύκολο αργότερα στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά , ελπίζω και εγώ μια μέρα να βρεθώ σε αντίστοιχη θέση στο game developing.

 

To μόνο που μπορώ να σημειώσω ως μικρό αρνητικό είναι η ικανότητα να αλλάζεις το που βλέπεις σε ένα δωμάτιο με το αριστερό κλικ του ποντικιού. Το δοκίμασα σε laptop και είναι λίγο κουραστικό να αλλάζεις δωμάτια καταλάθος , καθώς ψάχνεις για αντικείμενα με το touchpad. Κατά τα άλλα πραγματικά φαίνεται πως είναι μια πάρα πολύ καλή δουλειά.

 

Μπράβο σας και πάλι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά καλό απο το trailer που είδα.

Όταν παίξω και το demo θα "ποστάρω" συμπληρωματικά

Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω ελληνικές εταιρίες να αναπτύσουν τέτοια projects

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Θεσσαλονικη ε?Ευγε παιδια!(..οχι πως αν εισασταν απο αλλη πολη θα με χαλουσε,μου κανε εντυπωση ομως:D)

 

Ενδιαφερον και ομορφο το παιχνιδι απ οτι φαινεται απο το trailer.Μερικοι γριφοι που ειδα μου φεραν στο μυαλο ενα απο τα αγαπημενα adventure,το safecracker.

Εν αναμονη του demo(..κατεβαινει με 22kb/sec)τα συγχαρητηρια μου και καλη επιτυχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο φαίνεται, τον τελευταίο καιρό ψάχνω παιχνίδια γρίφων κατά κύριο λόγο και θα το δοκιμάσω σίγουρα . Γιατί δεν έχετε όμως linux version, οι linux gamers τιμούν αυτού του τύπου τα games και την προσπάθεια που το έβγαλε η εταιρία native. Για παράδειγμα το World of Goo, μου φαίνεται ότι έκανε περισσότερες πωλήσεις σε linux και αν δεν έκανε περισσότερες έκανε σίγουρα ένα πολύ ικανοποιητικό αριθμό. Κάντε τον κόπο και το linux κοινό θα σας ανταμείψει πιστεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το trailer φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, κατεβάζω και εγώ το demo να το παίξω. Μ άρεσε πολύ η αισθητική και το ότι περιλαμβάνει πληθώρα γρίφων και όχι μόνο το κλασικό point and click! Και φυσικά γυναίκα ηρωίδα!! Nice!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι φαινεται πανέμορφο σχεδιαστικά και αρκετα ενδιαφέρον! Κατεβάζω το demo να το δοκιμάσω και γω...

 

Μια ερώτηση : (θα) εχει ελληνικά ή μονο αγγλικα;

 

PS. Ο διαγωνισμός λήγει στα γενέθλια μου! Τυχαίο; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ΄το trailer μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος. Το design και τα χρώματα ηταν φανταστικά. Επίσης εν μέσω της πλήρους αποχαύνωσης που θέλουν να περάσουν(βλ παιδεία κλπ) χαίρομαι να βλέπω άτομα τα οποία σχεδιάζουν παιχνίδια με τέτοιο επίπεδο δυσκολίας. Γιατι είναι δυσκολότερο να χτίσεις ένα γρίφο παρά να τον λύσεις ;)

 

Θα παίξω το demo μόλις μπορεσω και θα συνεχίσω τα σχόλιά μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαινεται πολυ καλο αλλα δυστυχως δεν με βλεπω να ξεκολαω απο Βνετ για να παιξω κατι αλλο...

Οπως και να χει καλη επιτυχια και καλη συνεχεια !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους!

 

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και ελπίζουμε να σας αρέσει το παιχνίδι πολύ!

 

@Dr41k

Σε περίπτωση που δεν είναι αρκετά σαφές στο tutorial, τα κλικς είναι μονά ως επί το πλείστον. Το διπλό κλικ εξυπηρετεί συγκεκριμένες καταστάσεις μόνο και χρησιμοποιείται πολύ πιο σπάνια.

 

@miza & Haros

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη μεταφορά του παιχνιδιού σε Linux. Όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε. :-)

 

@bnvdarklord

Παράλληλα με το Linux έχουμε ξεκινήσει και το localization στα Ελληνικά, το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αν όλα πάνε καλά. (Όχι να το παινευτούμε, αλλά το Clockwork Man είναι ένα τέλειο δώρο γενεθλίων :-D)

 

@tehAllantin

Σ' ευχαριστούμε πολύ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει ένα άρθρο μας για το πώς φτιάχτηκαν τα 2 παιχνίδια στη σειρά του Clockwork Man εδώ: http://www.gamezebo.com/news/2010/08/30/clockwork-man-steampunk-goes-casual

 

Να πούμε, επίσης, ότι για πρώτη φορά στο χώρο των Casual Games, το The Clockwork Man: The Hidden World διατίθεται από την ιστοσελίδα μας DRM-Free (δηλαδή χωρίς ενεργοποίηση του προϊόντος, κωδικούς, κλπ) ενώ ταυτόχρονα στην ίδια τιμή περιλαμβάνεται η έκδοση για PC, Mac και αργότερα και Linux. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο σε όλη την ομάδα, δείχνει πολύ καλή δουλειά και χαίρομαι που δεν είναι ένα απλό hidden-objects game. Ελπίζω να δούμε και μια μεγαλύτερη ίσως παραγωγή στο μέλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεπόν, τελείωσα το demo και σίγουρα θα αγοράσω το game γιατί θέλω να δω τι γίνεται στην συνέχεια. Αυτό απο μόνο του είναι επιτυχία! Συγχαρητήρια στην ομάδα σχεδιασμού για τα χρώματα, το design και την ατμόσφαιρα και την αίσθηση της βικτοριανής εποχής! Σαν γρίφους και σαν επίπεδο δυσκολίας το βρήκα σχετικά "ευκολο" ή εστώ όχι δύσκολο. Λογικά αργότερα οι γρίφοι και το επίπεδο δυσκολίας θα ανέβει ;)

 

 

Δεν ανακάλυψα κάτι που με εμπόδισε να συνεχίσω την ιστορία μέχρι το τέλος της, η βοήθεια του sproket ήταν ότι έπρεπε, σωστό και το cooldown. Θέλω να ρωτήσω αν στα επόμενα η τα υψηλά επίπεδα θα υπάρχει και "timer" στο ψάξιμο για να υπάρχει και περισσότερο σασπενς! Αυτά απο μένα, καλή συνέχεια παίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...