Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το PC μου :/

ZaNorStyle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω εναν η/υ μπορω να πω οτι ειναι παλιος οταν τον ειχα παρει τον πηρα μεταχειρισμενο απο ενα ιντερνετ καφε...σε καλη κατασταση ομως το ειχα κανει φορματ...κ περασα τα windows xp black...πρωσορινα..το pc ετρεχε μια χαρα...τελευταιο καιρο ομως στο game που παιζω εχω αρχησει κ κολλαω πολυ κ δεν ξερω τι μπορει να φταει...φορμαt δεν το εκανα ακομα...Pentium® 4CPU 3.20Ghz,3.21Ghz.2GB ram...και καρτα γραφικων Nvidia Geforce 210..τι μπορει να φταει??και τι πρεπει να κανω? γτ δν ειμαι για νεο pc τωρα..ευχαριστω :rolleyes:

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ανελυσε με περισσοτερες λεπτομερειες τι εννοεις με το "κολλαει".Παιζεις και πεταει μπλε οθονη, βλεπεις youtube και σταματαει να αποκρινεται για 20 δευτερολεπτα, αργει παρα πολυ στη μεταφορα αρχειων, σταματαει στο boot κλπ κλπ κλπ.

κ περασα τα windows xp black

Μεσα σ ολα τα πιθανα προβληματα να υπολογιζεις και τα "black", τα οποια δεν ξερεις τι τροποποιησεις εχουν υποστει.

Δημοσ.

freezarei στο game αρκετα κ συνεχεια..το game που παιζω για να καταλαβεις ειναι το lineage2...κ οταν πρωχοραω πχ μεσα στο game κανει πολλα freez...αργει κιολλας κ δεν μπορω να ευχαριστηθω το game..ενω πιο παλια δεν ηταν ετσι...κ δεν ξερω κ παρα πολα απο pc...για αυτο δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσ.

οχι αλλα τι ακριβως ειναι αυτο το program?? τα μονα που κατεβασα ηταν κατι cleaner..tuneup..κ κατι αλλα...δεν γνωριζω κ πολλα απο pc

Δημοσ.

οχι αλλα τι ακριβως ειναι αυτο το program?? τα μονα που κατεβασα ηταν κατι cleaner..tuneup..κ κατι αλλα...δεν γνωριζω κ πολλα απο pc

Θέλει μεγάλη προσοχή με αυτά ενδέχεται να φταίνε ακόμα και αυτά για τα κολλήματα.

Το defrag βάζει τα αρχεία σε μια σειρά για να διαβάζονται ποιο γρήγορα,αφού με την πάροδο του χρόνου μπερδεύονται και τεμαχίζονται πάρα πολύ.

Πέρα από αυτό μόνο τo Ccleaner εμπιστεύομαι για καθαρισμό αρχείων αλλά και τις registry.

Δημοσ.

και αν δεν στρωσει κ με αυτο τι αλλο μπορει να φταει..κ πρεπει να κανω?

εκανα ενα που λεγοταν defrag..αλλα απο το tuneup..εκανε περιπου 2μιση με τρεις ωρες...διαβαζε ολα τα αρχεια κ εσβησε κ αρκετα...

Δημοσ.

κανε ενα disck cleanup και μετα κανε το defrag. αν και οπως ειπε ο GIO οι σπασμενες εκδοσεις των XP κυριως ευθηνονται. αν πρεπει οπωσδηποτε να κανεις φορματ προσπαθησε να βαλεις μια κανονικη εκδοση του λειτουργικου σου. καλη επιτυχια και εδω ειμαστε

(στο disck cleanup και στο defrag καλο θα ηταν να ειναι κλειστα ολα τα αλλα προγραμματα)

Δημοσ.

απο οτι γνωριζω τα σπασμενα (windows) εχουν κ ημερομηνιες ληξεις...ειναι περιπου 2 χρονια που εχω βαλει τα (black) με ενα φορματ ολα θα ειναι κομπλε μετα???

καποια αλλη γνωμη για να κανω κατι αλλο? ειναι κουραστικο να παιζω ετσι...και δεν υπαρχουν κ λεφτα για νεο :(

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξει..ειναι κουραστικο να παιζω ετσι..ενω πριν καιρο δεν ηταν ετσι...τι αλλο να κανω? :(

Α και κατι αλλο παιδια τελευταιο ενα-μιση μηνα οταν ανοιγω το pc μου βγαζει αυτο..(OC Fail Please Enter Setup To Change OC Fail Settings)κ πρεπει να παταω f1 για να ανοιξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...