Προς το περιεχόμενο

bios balanced - power balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακουω κατι 40αρια ευρω που δεινουν για να παρουν τα παρακατω...(μαλιστα τους πειθουν και με τεστακια με διαφορες φορωντας ή οχι τα βραχιολακια!!!!!!!!!!!!)

bb1.jpg

papandreou_bracelet.jpg

pb444M.jpg

Το βραχιόλι που συντονίζει την ηλεκτρομαγνητική μας ενέργεια και δίνει δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία.

Το ανθρώπινο σώμα είναι σαν μια μπαταρία που παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Η αρμονική λειτουργία αυτού του συστήματος εξαρτάται από τη διατήρηση της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας SRF (Schumann Resonating Frequency) κοντά στο ιδανικό επίπεδο των 7,8Hz.

--------------

αφου τελικα πουλησαν μερικα μυρια βραχιολακια τους αναγκασαν(Επιτροπή Αθέμιτου Ανταγωνισμού) να αποδειξουν οτι οντως δουλευει...

αλλα αυτοι απλα ειπαν οτι γυριστε το και σας επιστρεφουμε τα λεφτα

<<Στην διαφήμιση μας δηλώνουμε ότι το power balance βελτιώνει την δύναμη , ισορροπία και την ευελιξία . Παραδεχόμαστε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα...

επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς μας με συνέπεια την παραπλάνηση.

Εάν νομίζετε ότι έχει παραπλανηθεί από προσφορές μας ζητούμε συγνωμη και προσφέρουμε την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας .>> http://gizmodo.com/#!5723577

υ.γ. εκεινα τα βραχιολακια του armstrong τελικα μαθαμε που πηγαν τα λεφτα?!!

Επεξ/σία από kage
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εχω κ εγω.. απο ebay αυθεντικο power balance 7$

Ενταξει τα τεστ μουφα ειναι, αλλα εχω δει διαφορα στην προπονηση μου.. ισως λειτουργει σαν πλασιμπο

Υ.Γ εχω το μαυρο power balance που εχει κ ο Γιωργακης.. τα bio balance πρεπει να ειναι απομιμηση γιατι στην Αμερικη εδω και χρονια υπαρχουν μονο τα power balance

Αλλωστε, who cares? Ειναι πολυ ωραιο στο χερι σου, βγαινει σε πολλα χρωματα και μεγεθη και με ρωτανε ολοι τι ειναι.. ενταξει μην δωσεις τοσα ευρω, αλλα μπορεις να το βρεις πολυ φθηνα

Δημοσ.

Αν και δεν έχω πιστεύω ότι όντως δούλεψαν σε αρκετούς και όχι επειδή έκαναν αυτό που έλεγαν αλλα επειδή ΠΙΣΤΕΨΑΝ αυτοί που τα φορούσαν ότι λειτουργούσαν. Βεβαια εγώ δεν αγόρασα και ούτε πρόκειται να αγοράσω κάτι τέτοιο , έχω καλύτερους τρόπους να ξοδέψω τα λεφτά μου. :-D

Δημοσ.

Μυριζει μουφα απο χιλιομετρα, αλλα ημουν περιεργος, καθως ειδα μια φιλη να το φοραει και να νομιζει οτι εγινε λαστιχο και τερας ψυχικης ηρεμιας :devil:

Δημοσ.

Μυριζει μουφα απο χιλιομετρα, αλλα ημουν περιεργος, καθως ειδα μια φιλη να το φοραει και να νομιζει οτι εγινε λαστιχο και τερας ψυχικης ηρεμιας :devil:

Είναι τι θα πιστέψει ο άλλος. Εδώ άνθωποι γιατρεύονται επειδή το πίστεψαν και άλλοι αρρωσταίνουν επειδή επίσης το πίστεψαν. :blink:

Δημοσ.

Κι αλλοι γινονται πρωθυπουργοι επειδη το πιστεψαν :P

Καλα αυτος εγινε πρωθυπουργος κι ακομη δεν το πιστεψε. Αλι απο μας τους χαμενους που βγαζουμε πρωθυπουργους επειδη εμεις το πιστεψαμε.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι ρε παιδιά, γιατί δεν παίρνετε σουπερμαντολίνη που είναι και δωρεάν;

Ο έξυπνος της μέρας spotted! Γιατί το θέμα είναι να μην το ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια και να σε πείσει κάποιος για να το πιστέψεις.

mutant_facepalm.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο νους που επινόησε μία ιδέα ποτέ δεν επιστρέφει στις προηγούμενες διαστάσεις του...

Όλα είναι αντανακλάσεις του νού, στο επίπεδο της πραγματικότητας...

Δημοσ.

Ο έξυπνος της μέρας spotted! Γιατί το θέμα είναι να μην το ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια και να σε πείσει κάποιος για να το πιστέψεις.

Χα, τώρα το είδα αυτό. Αρχηγέ, πριν πουλήσουμε μούρη με τα facepalms, καλό είναι να το ψάχνουμε και λίγο, ε;

Για δες εδώ:

http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0015591

Για να μην διαβάζεις και κουράζεσαι, στο Χαρβαρντ έδωσαν placebo σε ασθενείς λέγοντάς τους ότι δεν περιέχει καμία δραστική ουσία και αυτοί βελτιώθηκαν. Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και παλιότερα:

Amanzio M, Benedetti B. Neuropharmacological Dissection of Placebo Analgesia: Expectation-Activated Opioid Systems versus Conditioning-Activated Specific Subsystems. The Journal of Neuroscience, January 1, 1999, 19(1):484-494

Δημοσ.

Ο νους που επινόησε μία ιδέα ποτέ δεν επιστρέφει στις προηγούμενες διαστάσεις του...

Όλα είναι αντανακλάσεις του νού, στο επίπεδο της πραγματικότητας...

Ναι ...και όπως είπε και ένα παλικάρι καμένο στο DBZ:

-Νομίζω οτι μπορώ να σε καταστρέψω με ένα κύμα ενέργειας.

(Όλοι ένα βήμα πίσω,κοιτώντας τα χέρια του αν υφίσταται αιχμηρό αντικείμενο)

Μεγάλο πράγμα η αυθυποβολή ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...