Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω κανει παραγγελια απο το FastTech απο τις 8 Φεβρουαριου και ακομα δεν εχω παραλαβει. Μου στειλανε στις 17 το δεμα λογω διακοπων(κινεζικη πρωτοχρονια). Εχει παραγγειλει κανεις εκεινες τις μερες και να εχει παραλαβει ηδη;

http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE819148800SE

Επισης υπαρχει κανενα αλλο site με προσιτες τιμες που να στελνει σχετικα γρηγορα?

Το δέμα σου Ελλάδα βρίσκεται ήδη. Πλέον είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ πότε θα ανοίξουν τον σάκο σου για να στο φέρουν.

Εγώ παρήγγειλα πριν από σένα και ακόμα ταξιδεύει με το αεροπλάνο για να 'ρθει.

Αυτοί οι χρόνοι αναμονής δεν είναι οι φυσιολογικοί, παρήγγειλε όλος ο πλανήτης τις μέρες της Πρωτοχρονιάς τους.

Επίσης, για να 'μαστε δίκαιοι, το FT είναι τρομερά γρήγορο στην αποστολή των προιόντων του. Αν κάτι υπάρχει σε στοκ, μέσα σε 12 ώρες έχουν πακετάρει και το έχουν στείλει υπό κανονικές συνθήκες. Από 'κει και πέρα, το δέμα έρχεται από Κίνα και κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ φτάνοντας και εδώ, είναι λαχείο ποιον σάκο θα αποφασίσει να ανοίξει ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ.

Αυτά είναι πράγματα που δεν είναι στην ευχέρεια ούτε του FT, ούτε κανενός άλλου καταστήματος φυσικά. Να παραγγείλεις από Κίνα και να 'ναι σε 3 μέρες στην πόρτα σου, δεν γίνεται.

(Ξαναλέω, όχι ότι είναι φυσιολογική και η αναμονή 1.5 μήνα, αλλά εδώ μιλάμε για ειδική περίπτωση. Σε ήδη αστείες τιμές, μας κάνανε έκπτωση 20%. Από την αρχή ξέραμε ότι τα πράγματα αυτά θα φτάσουν το Πάσχα στην Ελλάδα.)

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μια γρήγορη ερώτηση γιατί με ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη.

Μιας κ είναι δύσκολο να διαβάσω 253 σελίδες του θέματος και στο google μισοί ναι μισοί όχι θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Η κοπέλα μου κάνει έναν καπνό ανά 2 μέρες περίπου.

Της είπαν εκεί στη δουλειά για ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Και καλά ποιο υγείες από το κανονικό μεγαλύτερη οικονομία κλπ κλπ .

Θέλει να το πάρει με τη προοπτική (και καλά) να το κόψει εντελώς.

Εν συντομία αξίζει?

Πιο πολύ από θέμα υγείας.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αμα βγάλεις τα και καλά δίνεις μόνος σου την απάντηση .εν συντομία θα σου πω ότι άμα υπάρχει θέληση κόβεις το τσιγάρο με τον ατμο και μετά κόβεις και τον ατμο .απλά να το πιστέψεις και όχι να λες μισό καπνό μισό ατμό γιατί το χεις χάσει το παιχνίδι .αν πεις ότι παίρνεις ηλεκτρονικό δεν ξαναπιανεις τσιγάρο ούτε για πλάκα . Επίσης από άποψη υγείας δεν έχει αποδειχθεί τίποτα με 100% σιγουριά και αυτό διότι δεν έχουμε αποτέλεσματα ερευνών μακροχρόνια.ξερουμε ότι π.χ. στα 5 χρόνια χρήσης δεν έχει πάθει κανένας κάτι ,στα 50 όμως ?? Έρευνες λένε όμως ότι είναι 95% πιο υγιεινό από το τσιγάρο .τα συστατικά που έχει μέσα τα γνωρίζουμε και είναι 4-5 όχι όπως το τσιγάρο που έχει 300 ουσίες που προκαλούν καρκίνο .για το αν αλλάζει η υγεία δεν έχω γνώμη μιας και κάπνιζα μόλις 4 χρόνια και Ατμιζω 2 οπότε δεν μπορώ να πω ότι είδα τρελή διαφορά γιατί ούτε το τσιγάρο πρόλαβε να μου κάνει μεγάλη ζημιά .Οπότε εγώ το προτείνω .αν εσύ όμως είσαι καπνιστής να ξέρεις ότι θα της είναι πολύ δύσκολο .πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι .ειδικά άμα της λες τι είναι αυτά που βάζεις στα πνεομονια σου και άλλα τέτοια .άμα την βοηθήσεις όμως και εσύ σε αυτή την προσπάθεια θα το κόψει πίστεψε με .Μόνο που θα της πεις επιτέλους δεν μυριζεις τσιγαριλα θα χαρεί πολύ και θα το παλέψει ακόμα παραπάνω .Το ηλεκτρονικό είναι επιτυχημένη μέθοδος διακοπής του καπνίσματος οπότε πρέπει και αυτό κανονικά να το κόψει ώστε να είναι απολύτως καθαρή από νικοτίνη κλπ .μην κοιτάς άλλους(και εμένα με βάζω σε αυτούς) που τρελενονται και το έχουν κάνει χόμπι και εθισμό .

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μια γρήγορη ερώτηση γιατί με ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη.

Μιας κ είναι δύσκολο να διαβάσω 253 σελίδες του θέματος και στο google μισοί ναι μισοί όχι θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Η κοπέλα μου κάνει έναν καπνό ανά 2 μέρες περίπου.

Της είπαν εκεί στη δουλειά για ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Και καλά ποιο υγείες από το κανονικό μεγαλύτερη οικονομία κλπ κλπ .

Θέλει να το πάρει με τη προοπτική (και καλά) να το κόψει εντελώς.

Εν συντομία αξίζει?

Πιο πολύ από θέμα υγείας.

Ευχαριστώ

Δεν είναι πιο υγειές.

Είναι λιγότερο επιβλαβές.

Βοηθάει να κόψεις το κανονικό τσιγάρο επειδή το αντικαθιστά.

Δηλαδή θα παίρνει την νικοτίνη που της χρειάζεται/αναλογεί, με άλλο μέσο/τρόπο.

Απώτερος σκοπός είναι, να μειώνει σταδιακά την νικοτίνη ώστε κάποια στιγμή να μην εξαρταίται από αυτήν,

και στο τέλος να κόψει και το ηλεκτρονικό.

Το concept αυτό είναι.

Θα δει διαφορά στην ποιότητα της ζωής της από την πρώτη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο γράφων, ατμίζει επειδή του αρέσει παρόλο που ξεκίνησε με σκοπό να μην ξαναβάλει κανονικό τσιγάρο στο στόμα του.

Δημοσ.

Guys αύριο για πρώτη φορά σε ταξίδι με αεροπλάνο λέω να πάρω μαζί το ηλεκτρονικό.

Αυτά που θα έχω επάνω μου είναι το RX200 στημένο με Griffin ο οποίος θα είναι γεμάτος με υγρό αναπλήρωσης

και ένα 30ml υγρό ανοιχτό γιατί από αυτό βάζω στον Griffin.

Θα έχω θέμα λέτε;

Δημοσ.

Guys αύριο για πρώτη φορά σε ταξίδι με αεροπλάνο λέω να πάρω μαζί το ηλεκτρονικό.

Αυτά που θα έχω επάνω μου είναι το RX200 στημένο με Griffin ο οποίος θα είναι γεμάτος με υγρό αναπλήρωσης

και ένα 30ml υγρό ανοιχτό γιατί από αυτό βάζω στον Griffin.

Θα έχω θέμα λέτε;

Κανένα. Αδιαφορούν εντελώς. Θυμίσου μόνο να γυρίσεις τον ατμοποιητή ανάποδα μέσα στο αεροπλάνο γιατί αλλιώς θα σου χυθεί όλο το υγρό έξω. Πριν κανά μήνα που πέταξα 7-8 άτομα είμασταν με ηλεκτρονικό.

• Like 2
Δημοσ.

Thx Baator...

Απλά ανησυχώ μήπως λόγω του μακελειού στις Βρυξέλες γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι...

Δημοσ.

Μόλις έφτιαξα νικοτίνη 3αρα και κάπνιζα και εγώ έναν καπνό κάθε 2 μέρες.Ξεκίνησα με 6αρα έκανα καμμιά βδομάδα 9αρα μια εβδομάδα μηδενική.Ατμίζω 3 μήνες κάπνιζα 25 χρόνια.Αυτό λέει πολλά

Δημοσ.

+

Natura 6 ευρώ 20 μλ, 20 ευρώ 100 μλ

+

Hexocell natura πήγε και πήρε χθές φίλος μου από εδώ 

http://www.smokecentre.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-%CE%B5-liquids-30-ml-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/

http://www.smokecentre.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-%CE%B5-liquids-30-ml/

5 μπουκάλια των 30ml το καθένα (σύνολο 150ml), στα 25 ευρώ όλα (5 ευρώ έκαστος). Πολύ καλή τιμή.

ΥΓ: Τα natura που παίρνετε να λένε πάνω hexocell γιατί από ότι κατάλαβα κυκλοφορούν και σκέτα natura.

Edit: 

Και καλές τιμές βλέπω στο μαγαζι..

πχ: Evic VTC Mini 75w With Cubis + Rba Head στα 75 ευρώ..

Eleaf istick 60w tc + MELO 2 +ORINGS+ COIL=full kit  69 ευρώ..

(δεν ξέρω αν εμπεριέχονται και μπαταρίες μέσα στα μοντάκια..)

Δημοσ.

Τι άποψη έχετε για eleaf ijust start plus;

Το θέλει φίλος, ο οποίος λέει.... για 5-10 τζούρες τη μέρα. Ό,τι άλλο και να προτείνω, είναι δύσκολο οικονομικά, ή δεν του αρέσει (διότι του αρέσει, μάλλον, εμφανισιακά το eleaf και είπε και καλά λόγια ο μαγαζάτορας... οπότε. -δική μου εκτίμηση τα προηγούμενα-).

Απ'όσο κατάλαβα, θέλει από Ελλάδα γιατί μάλλον του έχει σκαλώσει η ιδέα να πάρει ηλεκτρονικό, άρα το θέλει άμεσα.

Οπότε;

Δεν γνώριζα την ύπαρξη του start plus μέχρι σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω διαβασα λιγο το τοπικ γιατι θελει ο φιλος μου να παρει ηλεκτρονικο , καπνιζει ενα πακετο τη μερα και βγαινουν πολλα στο μηνα.. Θελει να το παρει απο φυσικο μαγαζι κι εχουμε κοντα alter eGo. Αυτος εκει του χε προτεινει ενα σετ mod + ατμοποιητη 70€ , εγω του πα οτι διαβασα θετικα για το vtc mini το οποιο το εχουν αλλα μαζι μ εναν αλλο ατμοποιητη -οχι τον cubis - 100€.

Τα θεωρω πολλα αλλα δεν ειναι σε φαση να ψαχτει και ν αγοραζει απο ιντερνετ το θελει αμεσα.. http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-evic-vtc-mini/alter-ego-evic-vtc-mini-a7-ms.html Γνωριζετε τον συγκεκριμενο ατμοποιητη?

Εχω διαβασει και για τις μπαταριες κι εχω κανει screenshot αυτες που προτεινετε

Δημοσ.

Εγω διαβασα λιγο το τοπικ γιατι θελει ο φιλος μου να παρει ηλεκτρονικο , καπνιζει ενα πακετο τη μερα και βγαινουν πολλα στο μηνα.. Θελει να το παρει απο φυσικο μαγαζι κι εχουμε κοντα alter eGo. Αυτος εκει του χε προτεινει ενα σετ mod + ατμοποιητη 70€ , εγω του πα οτι διαβασα θετικα για το vtc mini το οποιο το εχουν αλλα μαζι μ εναν αλλο ατμοποιητη -οχι τον cubis - 100€.

Τα θεωρω πολλα αλλα δεν ειναι σε φαση να ψαχτει και ν αγοραζει απο ιντερνετ το θελει αμεσα.. http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-evic-vtc-mini/alter-ego-evic-vtc-mini-a7-ms.html Γνωριζετε τον συγκεκριμενο ατμοποιητη?

Εχω διαβασει και για τις μπαταριες κι εχω κανει screenshot αυτες που προτεινετε

Από τα όσα έχω διαβάσει μεταξύ χρηστών που έχουν δοκιμάσει και τον Tron (αυτόν φοράει στο λινκ που παραθέτεις) και τον Cubis, τα θετικά σχόλια είναι πάντοτε υπέρ του Cubis.

• Like 1
Δημοσ.

Ο tron της joyetech είναι στην ουσία ο alter ego a7-ms.

Edit: Mε πρόλαβε ο george,.

Και εγώ δεν πρόσεξα ότι είναι ο ego, αλλά είδα βιαστικά την εικόνα και νόμιζα ότι ήταν ο Tron, οπότε με συμπλήρωσες.  :lol:

Αύριο παραλαμβάνω Cuboid και Cubis. Θα ενημερώσω όταν τον δοκιμάσω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...