Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 13-14 η πίτσα! Σκέψου πόσο χρεώνεται η πίπα δηλαδή.
mariba5b Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 13-14 η πίτσα! Σκέψου πόσο χρεώνεται η πίπα δηλαδή. :mrgreen:
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα, η dominos ας πούμε τις δίνει εδώ και κάποιο καιρό 8.88. H dominos.
traganeus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Άμα την πήρε απο τέτοιο κατάστημα 14 και έκανε 8.88 τότε ναι έχει δίκιο. Αλλα αν την πήρε απο κλασική πιτσαρία του κυρ γιάννη ας πούμε εγώ την θεωρώ κανονική τιμή. Πάντως γενικά απο τιμές αυτό που είδα και εγώ το διήμερο ήταν οτι μπορούσες και να βγείς και να πιείς και να φας με λίγα λεφτά. Μαυροδάφνη της Achaia Claus που είναι καλύτερη την πήραμε 3€ απο Σούπερ, καφεδάκι πίναμε και δώσαμε απο 3 εως 3.5 freddo capuccino. Φαγητό πιτογυρα με 5€ έτρωγες και έσκαγες. Ποτάκι αν ήσουν τρόμπας και πήγαινες να δώσεις 25€ στο Villa καλά να πάθεις, πήγαμε σε ένα μαγαζί στο κέντρο (δεν θυμάμαι όνομα) 15€ 2 ποτά και σε ένα άλλο μπαράκι στην Αγίου Νικολάου και πλήρωσα την Corona 5€ κανονική τιμή. Και τα ποτά που ήπιαμε όσο μπορούσαμε να καταλάβουμε ήταν κανονικά. Αυτά τα ολίγα, προσωπικά την έβγαλα πιο φτηνά σε σύγκριση με πέρσι εγώ.
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλά δε το είπα για να κρίνω γενικά τις τιμές. Εξάλλου σε τέτοια σκηνικά, λογικό είναι να γίνεται φαρμακείο το σύμπαν, είναι σα το νερό στο αεροπλάνο και τη μπύρα στη συναυλία.
traganeus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μπα και ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε τις παρελάσεις που μετέδωσε η ερτ? Γιατί έγινα φίρμα και θέλω να με καμαρώσω.
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εγω φετος ειδα ασυνηθιστα πολλους να ξερνανε στον δρομο.τι διαολο εκαναν/ηπιαν αυτοι? Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
Tenshi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δέν εφάρμοσαν το γνωστό ρητό περι εγκράτειας...
jacknut Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 H Πάτρα ΑΠΕΔΕΙΞΕ και φέτος γιατί το Πατρινό Καρναβάλι είναι ο κορυφαίος χειμερινός πολιτιστικός θεσμός της χώρας ! Σε μια εποχή που οι άλλες πόλεις ακύρωσαν και συρρίκνωσαν τις εκδηλώσεις τους, η Πάτρα, οι 35.000 καρναβαλιστές που έβγαλαν από την τσέπη τους χρήματα για να συμμετάσουν στα γκρουπ και τα 140 πληρώματα, πήραν διαζύγιο από τη μιζέρια, την καψεροσύνη, τη βλαχοκακομοιριά, πράγματα που μας κάνουν να στρίβουμε πεζοδρόμιο. Και επίσης την Κυριακή η Πάτρα είχε πραγματικά πολύ κόσμο. Κατέβηκε μαζικά κόσμος την Κυριακή αυθυμερόν για την παρέλαση και τα πεζοδρόμια κατά μήκος της παρέλασης είχαν αισθητά περισσότερο κόσμο σε σχέση με πέρισυ και πρόπερσυ. Link Και ειδικά σήμερα βράδυ είχε πολύ νέκρα ρε γαμώτο. Αφού μαζευτήκαμε στις 4... Πράγματι, δεν είχε καθόλου κόσμο.....τρεις και ο κούκος ήταν στην τελετή λήξης. Και στα πληρώματα νέκρα η κατάσταση.....μόνο 32 χιλιάδες βγήκαν φέτος..... Τι να μασήσει το καρναβαλάκι της Πάτρας μπροστά στο παγκοσμιού βεληνεκούς καρναβάλι του Μοσχάτου.....
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Σε μια εποχή που οι άλλες πόλεις ακύρωσαν και συρρίκνωσαν τις εκδηλώσεις τους, η Πάτρα, οι 35.000 καρναβαλιστές που έβγαλαν από την τσέπη τους χρήματα για να συμμετάσουν στα γκρουπ και τα 140 πληρώματα, πήραν διαζύγιο από τη μιζέρια, την καψεροσύνη, τη βλαχοκακομοιριά, πράγματα που μας κάνουν να στρίβουμε πεζοδρόμιο. Τι να μασήσει το καρναβαλάκι της Πάτρας μπροστά στο παγκοσμιού βεληνεκούς καρναβάλι του Μοσχάτου..... Κατι τετοια λες και σε ενοχλει μετα το flame που τρως εδω μεσα. Εγω προσωπικα δεν παρευρεθηκα γιατι ειμαι μεσα στους στους βλαχοκακομοιριδες που δεν του περισσευαν φραγκα να τα κανω μαυροδαφνη. Sorry ε...
traganeus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πράγματι, δεν είχε καθόλου κόσμο.....τρεις και ο κούκος ήταν στην τελετή λήξης. Και στα πληρώματα νέκρα η κατάσταση.....μόνο 32 χιλιάδες βγήκαν φέτος..... Τι να μασήσει το καρναβαλάκι της Πάτρας μπροστά στο παγκοσμιού βεληνεκούς καρναβάλι του Μοσχάτου..... Δεν είπα για την τελετή λήξης, αλλα για τα μπαράκια που βγήκαμε, πήγαινες άλλες χρονιές Αγίου Νικολάου και ήταν βούλωμα όλα τα μαγαζιά. Τελετή λήξης έχω να πάω κανα 3άρι χρόνια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τι να μασήσει το καρναβαλάκι της Πάτρας μπροστά στο παγκοσμιού βεληνεκούς καρναβάλι του Μοσχάτου..... Και με αυτή την υπέροχη δόση χολής για την καρναβαλική προσπάθεια μιας άλλης περιοχής, η φετινή διαφημιστική καμπάνια του Πατρινού καρναβαλιού λαμβάνει τέλος. Εύχομαι να περάσατε όμορφα όσοι πήγατε και συμμετείχατε στο Πατρινό καρναβάλι και θα τα πούμε του χρόνου.(*) (*) Με τη διευκρίνιση, από τώρα, πως αν επιχειρηθεί και του χρόνου η ίδια ανούσια αναδημοσίευση διαφημιστικών κειμένων, και όχι οι δικές σας εμπειρίες, προτάσεις, ιδέες και σκέψεις (μείον τη χολή για όποιους έχουν το θράσσος να αμφισβητούν την πρωτοκαθεδρία της Πάτρας) το λουκέτο θα έρθει πολύ, πολύ νωρίτερα από ό,τι φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις