Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο έγραφε και την προηγούμενη εβδομάδα. Μια χαρά μου πέρασε το κουπόνι για το Cajoline / livesmart 1,5lt με τελική  περίπου 1 ευρώ.

Ωραία μακάρι να ισχύει.

Έχει τα dove από αύριο και δεν ξέρω αν ισχύει και συνδυάζεται κουπονι από trust and use και livesmart.

Είναι -1 ευρώ από trust and use και -1 ευρώ από livesmart συνολο δηλαδή -2 ευρώ.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία μακάρι να ισχύει.

Έχει τα dove από αύριο και δεν ξέρω αν ισχύει και συνδυάζεται κουπονι από trust and use και livesmart.

Είναι -1 ευρώ από trust and use και -1 ευρώ από livesmart συνολο δηλαδή -2 ευρώ.ν 

Αν περάσει ενημέρωσε μας ( livesmart και trust n use). Πάντως είναι καθαρά θέμα ταμίας αν θα στο περάσει.

Δημοσ.

Αν περάσει ενημέρωσε μας ( livesmart και trust n use). Πάντως είναι καθαρά θέμα ταμίας αν θα στο περάσει.

Την Τρίτη η την Τετάρτη θα πάω μάλλον θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία μακάρι να ισχύει.

Είναι -1 ευρώ από trust and use και -1 ευρώ από livesmart συνολο δηλαδή -2 ευρώ.

Αν έχω καταλάβει σωστά, για το S/M Γαλαξίας, τα κουπόνια Livesmart έχουν περάσει στο trust&use και μπορείς να τα χρησιμοποιείς χωρίς εκτύπωση για την συγκεκριμένη αλυσίδα.

Δεν νομίζω να περάσει διπλό κουπόνι livesmart και trust, για το ίδιο προιον. Η το ένα ή το άλλο.

Δεν είμαι σίγουρος όμως οπότε καλό είναι να πάρουμε και άλλη γνώμη.

ΕΔΩ η ανακοίνωση απο την Unilever με ημ/νια 29/06/2016

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει σωστά, για το S/M Γαλαξίας, τα κουπόνια Livesmart έχουν περάσει στο trust&use και μπορείς να τα χρησιμοποιείς χωρίς εκτύπωση για την συγκεκριμένη αλυσίδα.

Δεν νομίζω να περάσει διπλό κουπόνι livesmart και trust, για το ίδιο προιον. Η το ένα ή το άλλο.

Δεν είμαι σίγουρος όμως οπότε καλό είναι να πάρουμε και άλλη γνώμη.

ΕΔΩ η ανακοίνωση απο την Unilever με ημ/νια 29/06/2016

Σωστος δεν το γνώριζα καθόλου αυτό.

Δεν το δοκιμάζω καθόλου μετά το θεωρώ σιγουρο ότι δεν θα περάσει αλλωστε έχει ακριβώς τα ίδια κουπόνια.

Δημοσ.

Mεχρι και αυριο μπορουν να ανανεωσουν τα παλια μελη την συνδρομη τους στα 48€. Με την ανανεωση λαμβανουν 2 κουπονια που μπορουν να δωσουν σε μη μελη για να γραφτουν και αυτοι πριν αρχισει η επισημη εναρξη της προσφορας. Εγω ετσι τσιμπησα ενα κουπονι, πηγα σημερα γραφτηκα και εδωσα τα 2 δικα μου σε φιλους να γραφτουν και αυτοι. Ρωτηστε λοιπον κανα φιλο σας για κανα spare κουπονι. 

ρε παιδες αν εχει καποιο κουπονι καποιος ας μου πει προσπαθησα χθες βραδυ και ολο ακυρο εβγαζε

ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια μπηκαν σε κανενα οι ποντοι απ τα παιχνιδια του βασιλοπουλου;

Μέχρι 09/09/2016 θα περαστούν οι πόντοι, αν θυμάμαι καλά ...

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως τελικα δεν περναει το κουπονι απο Livesmart.Αλλωστε το γραφει και πανω στο κουπονι οταν το εκτυπωσα οτι δεν συνδυαζετε με αλλο κουπονι.

Σε καλη τιμη παντως βγαινουν τα αποσμητικα(spray πηρα οχι roll on) οπου μπορεις να παρεις 2.Ενα ειναι το απλο κι ενα το men+care τα οποια απο 3,91 ευρω με την εκπτωση που εχουν -45% βγαινουν στα 2,15 ευρω κι αν αφαιρεσουμε -1 ευρω τοτε παει στο 1,15 ευρω το καθενα.

Οποτε τα 2 αποσμητικα βγαινουν στα 2,30 ευρω οταν συνηθως τα παιρνω 3,91 και τα 2 μαζι οταν τα βγαζουν σε προσφορα 50% και τα εχει 1+1 δωρο.

Στα αφρολουτρα(το μεγαλο μεγεθος) δεν συμφερει θεωρω διοτι εχουν αρχικη τιμη 6,47 και με -45% βγαινουν στα 3,56 ευρω και με το -1 ευρω πανε στα 2,56.Μερικες φορες τα βρισκεις συνηθως στον Βασιλοπουλο -50% κι εχουν 1+1 στην ιδια τιμη σχεδον(3,56).Ειχα παρει εδω και καιρο 6 διπλα οποτε δεν πηρα τωρα.

Δημοσ.

Απαράδεκτοι στο pockee.εχουν βαλει στα κουπονια οτι δεν ισχυουν με οποιαδηποτε προσφορα του super market η με εκτυπωμενα κουπονια.μολις μας τελειωσε το pockee κυριοι.τι να το κανω αν μου δεινεις -1 ευρω στο αφρόλουτρο που εχει 6 ευρω και να το παρω 5?το θεμα ειναι να ειναι σε μιση τιμη απο το σουπερ και σε συνδιασμο με το ποκι να το παρω 2ευρω.

• Like 18
Δημοσ.

Το πήραμε όλοι γραμμή ότι μας τελείωσε το pockee, καλά ήταν όσο κράτησε, μας βοήθησε και λίγο λόγω capital control!

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και καιρό τέλος το pockee

Όντως βοήθησε επειδή περνάμε τα λεφτά στο pp

Πλέον δεν βοηθάει σε τίποτα και δεν αξίζει.αχρηστο πια,το έκαναν έτσι ώστε να μην σου κόβει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Απαράδεκτοι στο pockee.εχουν βαλει στα κουπονια οτι δεν ισχυουν με οποιαδηποτε προσφορα του super market η με εκτυπωμενα κουπονια.μολις μας τελειωσε το pockee κυριοι.τι να το κανω αν μου δεινεις -1 ευρω στο αφρόλουτρο που εχει 6 ευρω και να το παρω 5?το θεμα ειναι να ειναι σε μιση τιμη απο το σουπερ και σε συνδιασμο με το ποκι να το παρω 2ευρω.

Πότε άλλαξε αυτό. Το Σάββατο πήρα πράγματα με συνδυαστική προσφορά και περάστηκαν κανονικά σήμερα. Μήπως έχει ισχύ από σήμερα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...