ploutonas1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα Πιστευω πως το τοπικ αυτο ειναι μια ευκαιρια ετσι ωστε να μην την ξαναπητησει και κανεις αλλος εκτος απο μενα και να ενημερωθουμε σχετικα με το θεμα..λοιπον Αγοραζω εδω και καιρο πραγματα μεσω ιντερνετ και paypal.Ως τωρα δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Πριν λιγες μερες ηθελα να παραγγειλω υποδηματα απο μια σελιδα wholesale(χονδρικο εμποριο) του εξωτερικου(κινας).Το εχω ξανακανει αλλα οχι απο την συγκεκριμενη η οποια μαλιστα δεν ειχε το paypal σαν τροπο πληρωμης οποτε επελεξα western union.Μου εστειλαν μηνυμα απο τη σελιδα πως ολα ειναι οκ και πως θα ταχυδρομησουν την παραγγελια μου. Μετα απο μια μερα ελαβα αλλο μηνυμα που ελεγε οτι τα λευτα δεν παραληφθηκαν και επιστρεφηκαν απο την wu σε εμενα και πως πρεπει να τα ξαναστειλω. Ομως σε εμενα δν εχει επιστραφει τπτ και νομιζω πως την πατησα... Θελω να θεσω μερικα ερωτηματα και παρακαλω απαντηστε με τι σειρα στα παρακατω 1)Πως μπορω να καταλαβω αν μια σελιδα που πουλαει εμπορευματα ειναι μαιμου-απατη η αν κανει οτι λεει? 2)Υπαρχει περιπτωση η wu να εχει επιστρεψει τα λευτα και να μην παραληβθηκαν?Αν ναι πως και απο που τα παιρνω? 3)Υπαρχει κατι που μπορω να κανω εκτος απο το να κλαιω τα 70 μου ευρω? ευχαριστω εκ των προτερων
headbanger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 φώναζε από μακρυά. μην εμπιστέυεσαι όταν δεν έχουν Paypal. έχει και αλλού πορτοκαλιές.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αλλαξε και τον τιτλο του θέματος, γιατι ειναι πολύ γενικος
ploutonas1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το 3ο, θα κλαις τα 70 σου ευρώ Δεν ρωτησα τι απο τα 3 θα συμβει..τελοσπαντων υπαρχει κανεις που να μπορει να μου απαντησει για το 1) και το 2) ? Κυριως για το 1!!
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 1: ειναι πολυ φτηνα? => ειναι απατη με τον ενα ή με τον αλλο τροπο 2: οχι
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ρωτησα τι απο τα 3 θα συμβει..τελοσπαντων υπαρχει κανεις που να μπορει να μου απαντησει για το 1) και το 2) ? Κυριως για το 1!! Σου απάντησαν για το 1 ποστ #3 http://www.insomnia.gr/topic/477070-αγορά-online-μέσω-κίνας-και-προβλήματα/?p=52188057
deesnider Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 1)Πως μπορω να καταλαβω αν μια σελιδα που πουλαει εμπορευματα ειναι μαιμου-απατη η αν κανει οτι λεει? Από τη στιγμή που βλέπεις πληρωμή μέσω money transfer τύπου Western Union, απλά απομακρύνεσαι. Αυτές οι υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, λειτουργούν από πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι προς εταιρεία ή κατάστημα - κάποιο όνομα ανθρώπου έβαλες ως παραλήπτη όταν έστειλες τα λεφτά, έτσι δεν είναι; - άρα... 2)Υπαρχει περιπτωση η wu να εχει επιστρεψει τα λευτα και να μην παραληβθηκαν?Αν ναι πως και απο που τα παιρνω? Αν επρόκειτο να πάρεις χρήματα από τη Western Union, θα έπρεπε να έχεις κωδικό για την είσπραξή τους, τον οποίο θα μπορούσε να σου τον έχει δώσει μόνο αυτός που έστειλε χρήματα επίσης στο όνομά σου. Σου έδωσε κανείς κάποιο κωδικό; Όχι, φαντάζομαι. Οπότε, καταλαβαίνεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα