Προς το περιεχόμενο

Steam Κάρτες Ανταλλαγών (Trading Cards) και Badges


krokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφερον concept... εδω για λεπτομέριες

παιζεις παιχνιδια και κερδιζεις καρτες...προβλεπω αλλη μια επιτυχια για το steam

 

https://steamcommunity.com/tradingcards/faq/Steam?l=greek

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 602
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κίνηση για να τραβήξει τον κόσμο από τους άλλους clients.

 

Μήπως έχει κανείς κανένα περισσευούμενο inv?

 

Άκυρο, απλά κάνεις join το official group. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απόψε έδωσαν την τελευταία πατρίδα 50000 invites για αυτή την εβδομάδα. Τυχαία κατάφερα να μπω στους πρώτους 4000 στο group και πήρα κατευθείαν invite.

Να ενημερώσω σχετικά με αυτά που δεν γράφει το site.

To κάθε παιχνίδι έχει συγκεκριμένα card drops και εφάπαξ.

Για παράδειγμα, αν έχεις το portal 2, που έχει card drops, θα σου δώσει παίζοντας το παιχνίδι, 4 από τις 8 συνολικά του κάρτες.

 

Και αυτό ήταν. Δεν ξαναρίχνει άλλες ποτέ!!!

Τις υπόλοιπες πρέπει

  • Να τις αποκτήσεις με ανταλλαγή
  • Να τις αγοράσεις στο market του steam
  • Να αγοράσεις το παιχνίδι ξανά σε άλλο λογαριασμό (και να πάρεις άλλες 4)

 

Με τις κάρτες γίνεται χαμός στο market του steam, με τις αγοραπωλησίες να δίνουν και να παίρνουν! Ακόμα και τα extra invites (Ο κάθε χρήστης που μπαίνει στο beta παίρνει και 3 extra invires) έφτασαν να πωλούνται στην αγορά του steam ακόμα και 2,5€ το φθηνότερο. Oι πρώτες κάρτες πουλούσαν στα 2€ τουλάχιστον.

Οι τιμές έχουν ευτυχώς εξομαλυνθεί κάπως μετά τα πάρα πολλά invites που έδωσε το steam και ευτυχώς εξακολουθούν να πέφτουν.

 

Μαζεύοντας λοιπόν όλες τις κάρτες ενός παιχνιδιού κάνεις craft ένα badge του παιχνιδιού και παίρνεις

  1. Ένα emoticon για το chat
  2. Ένα background για το προφίλ σου
  3. Ίσως ένα εκπτωτικό κουπόνι που δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές
  4. 100ΧP ανεβάζοντας έτσι level στο steam profile σου.

 

Το αποτέλεσμα όλης της κίνησης είναι ξέφρενο card fever που δεν έχω ξαναδεί ακόμα και όταν έπαιζα magic the gathering, χρηματιστήριο το market - χρήστες να αγοράζουν invites και κάρτες με σκοπό να τα πουλήσουν ακριβότερα και πάρα μά πάρα πολλές αγοραπωλησίες με κάρτες. Προσπαθήστε να πουλήσετε μία οποιαδήποτε κάρτα 0,05€ χαμηλότερα από τη ελάχιστη τιμή που πωλείται. Δεν θα μείνει για πάνω από 5 δευτερόλεπτα.

 

*Spoiler 1: Υπάρχουν rare, uncommon και common emoticon και backgrounds! Όπως στο magic.

*Spoiler 2: Αν φτάσεις στο level 10 υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα η κάρτα που θα ρίξει το παιχνίδι να είναι FOIL! Επίσης όπως στο magic. Πωλούνται στο market από 20€ και περισσότερα ή αν μαζέψεις και τις 8 ενός παιχνιδιού τις κάνεις craft σε FOIL badge.

*Spoiler 3: Για κάθε συναλλαγή στο market το steam παίρνει ένα ποσοστό από τα χρήματα της πώλησης.........

 

Achievement unlocked Gabe

 

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου:

 

Έβγαλα όλες μου τις κάρτες απο τα παιχνίδια, τις πούλησα στο market, έβγαλα περίπου 30€ από τις κάρτες και τα invites. Όταν έπεσαν οι τιμές στις κάρτες, με το χέρι στο refresh, αγόρασα 8 του dota 2 για περίπου 6€, τις έκανα craft, έβγαλε ένα common emoticon και ένα rare background. Τα πούλησα και αυτά για 2,99€ το emoticon και 29,99€ το background. Με το κέρδος μου αγοράσα ένα άλλο background για 1€ που μου άρεσε και το έβαλα στο προφίλ του steam και κάποιες άλλες φθηνές κάρτες που βρήκα με σκοπό να κάνω craft άλλο ένα badge και να πουλήσω ότι μου βγάλει. Τελικά δεν άντεξα άλλο και κατά τις 05:00 κοιμήθηκα στο keyboard. Όπως μου συνέβαινε κατά τη διάρκεια του summer camp, με τα κάρβουνα παλαιότερα.

Κατά τις 20:00 σήμερα που γύρισα σπίτι είδα οτι οι τιμές στα emoticon και τα backgounds (εκτός από τα rare) είχαν απαξιώθεί και συνεχίζουν να πέφτουν όσο γράφω.

Αποτέλεσμα. Ξεκίνησα με 0,00€ Gabe dollars και κατέληξα σήμερα με τα λεφτά που θα χαλάσω στο summer sale του steam και ένα δυνατό card fever, και το steam με τα ποσοστά του από τις αγοραπωλησίες μου. Προσπαθώ να μην αγοράσω άλλες κάρτες αλλά ακόμα το hype είναι πάρα πολύ δυνατό..

 

Edit: Όποιος θέλει να μπεί και δεν έχει invite μπορεί να το αγοράσει για περίπου 0,15€ στο market προς το παρόν. Με την πώληση της πρώτης κάρτας έχετε κέρδος ακόμα, γιατί οι τιμές των καρτών είναι μεταξύ 0,35€-0,90€ προς το παρόν αλλά πέφτουν.

 

Και κάτι τελευταίο. Η valve έχει προβλέψει για αυτούς που ίσως έκαναν καινούρια accounts για να πάρουν τις κάρτες του Team Fortress 2 και του Dota 2 που είναι free to play, και έτσι αυτά τα παιχνίδια ρίχνουν κάρτες μόνο αν είχες αγοράσει το Team Fortress 2 πρίν γίνει free to play και το Dota 2 αν είχες κάνει οποιαδήποτε αγορά in game πρίν απο την έναρξη του beta. Για όλους τους υπόλοιπους θα ρίχνουν μία κάρτα για κάθε αγορά 9$ in game στο κάθε παιχνίδι.

That's all.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτενέστατη περιγραφή. Ωραίος!

 

Δυστυχώς πλέον έχουν πέσει όλα οπότε δε νομίζω ότι βγαίνει τπτ πλέον. Από τα διαγράματα τιμών βλέπω τρελές πτώσεις.

 

Εντωμεταξύ δεν σου αναγνωρίζει αναδρομικά το χρόνο που έχεις παίξει ε? Μλκια.... :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε περίπου 1 ώρα πέφτουν όλες οι κάρτες ακόμα και αν είσαι με το παιχνίδι minimized. Και να αναγνώριζε τις ώρες που έχεις παίξει στο παρελθόν πάλι 4 κάρτες θα σου έβγαζε εφάπαξ και τέλος.

 

Η μόνη πιθανότητα να ξαναβγάλει ίσως κάρτες το ίδιο παιχνίδι είναι όταν βγάλουν καινούριες σειρές απο κάρτες, εικάζω γιατί οι κάρτες γράφουν series 1. Αλλά μέχρι τώρα ισχύει 4 και τέλος.

 

Τα 0,14 του invite τα βγάζεις με την πρώτη κάρτα αν έχεις κάποιο απο τα παιχνίδια, ακόμα. Πιστεύω οτι σταδιακά οι τιμές θα πέσουν κάτω απο τα 0,10€ που είναι και λογικό.

Η όλη διαδικασία συλλογής των καρτών δεν κρατάει πάνω απο 4 ώρες αν έχεις όλα τα παιχνίδια που συμμετέχουν. Με το παιχνίδι minimized απλά έρχεται στο inventory σου κάποια στιγμή.

Πιστεύω οτι κάτι μπορεί να βγεί απο την πώληση των καρτών μέχρι στιγμής αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει με το ρυθμό που πέφτουν οι τιμές.

 

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα όταν αρχίσουν να λιγοστεύουν οι κάρτες να γίνουν πολύ σπάνιες και να αποκτήσουν τρελή αξία αλλά δεν το πιστεύω και πολύ.

 

Όπως και να έχει το steam παίρνει το cut του απο τις αγοραπωλησίες στη μαύρη αγορά του και ο Gabe χαμογελάει για ακόμα μια φορά.

gabe_newell_pleased.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sorry που θα το πω....αλλα αυτο ειναι εθιστικο...

μου θυμίζει την εποχη με τα χρηματιστήρια....

 

προβλεπω πολυ καψιμο, απο πολύ κόσμο...

(εβγαλα  και το πρώτο 1 ευρο σε ένα 10 λεπτο....)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά τα λέτε!

 

Εντωμεταξύ, από τη στιγμή που πέφτουν μόνο 4/8 στον καθένα, αυτό σημαίνει ότι αν δεν βγουν άλλες μόνο οι μισοί μπορούν να κάνουν craft. Και επίσης ότι θα υπάρχει πεπερασμένη ποσότητα καρτών, που είναι και το κυριότερο. Γιατί αν είναι πεπερασμένη ποσότητα κάποια στιγμή απλά θα μέινουν ελάχιστες, λόγω του ότι πολλοί θα έχουν κάνει craft. Και τότε θα είναι σημαντικά ακριβότερες.

 

Επίσης, παίζει και το ότι όταν βγει από beta και πέσει ο πολύς κόσμος, τότε πάλι θα γίνει τρελή αύξηση θεωρώντας ότι θα ακολουθήσει το initial pattern της 1ης φοράς.

 

Οπότε, πουλάμε τώρα στο 0.5-0.8Ε ή κρατάμε για μετά?

 

Btw, αυτά που έχουμε τα κρατάμε και μετά τη beta ε?

 

Και όπως κατάλαβες Κρόκο, έχεις απόλυτο δίκιο!! Πωπω, λίγο σαπίλα το λες η αλήθεια είναι.... Αλλά αν μπορείς να βγάλεις 2-3 games..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω οτι τα πραγματα δεν μπορεις να τα προβλεψεις μακροχρονια.....

Για αυτο ειμαι της αποψης, κοιταμε το διαγραμμα/τα  χτυπαμε στο bear market και πουλαμε στο bull ανα κάρτα...

 

βεβαια για οποιον εχει πολυ χρονο και υπομονη σιγουρα αξιζει να πας για craft...

 

ενα πραγμα δεν πολυκαταλαβα...αν μαζεψω τις 5 καρτες του dont starve και κανω badge θα είναι "ισης" αξιας με το badge του half life 2 που θέλει 8 κάρτες?? αν ειναι ετσι ισως συμφερει να κυνηγας το dont starve για badge.....(αν και οι καρτες του ειναι πιο ακριβες κατα μεσο ορο απο το half life 2)

 

λαλισαμε.....

 

ΥΓ Πολύ τον "παίζουν" τον maxwel.....

http://steamcommunity.com/market/listings/753/Maxwell?filter=maxwel

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενα πραγμα δεν πολυκαταλαβα...αν μαζεψω τις 5 καρτες του dont starve και κανω badge θα είναι "ισης" αξιας με το badge του half life 2 που θέλει 8 κάρτες?? αν ειναι ετσι ισως συμφερει να κυνηγας το dont starve για badge.....(αν και οι καρτες του ειναι πιο ακριβες κατα μεσο ορο απο το half life 2)

 

Ναί. Έχουν όλα την ίδια πιθανότητα να βγάλουν rares. Welcome Krokos! Εθιστικό μέχρι αηδίας. Καλά κέρδη! Είναι πιο ακριβές επειδή δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά, επειδή το παιχνίδι είναι σχετικά καινούριο. Αν και φαντάζομαι μόλις μπεί σε sale θα σπάσει τα ταμεία το don't starve!

 

Οπότε, πουλάμε τώρα στο 0.5-0.8Ε ή κρατάμε για μετά?

 

Btw, αυτά που έχουμε τα κρατάμε και μετά τη beta ε?

 

Και όπως κατάλαβες Κρόκο, έχεις απόλυτο δίκιο!! Πωπω, λίγο σαπίλα το λες η αλήθεια είναι.... Αλλά αν μπορείς να βγάλεις 2-3 games..

 Τα κρατάς, ναι. It all comes down to this. Αυτή τη φορά το steam χτυπάει τις εξής έμφυτες παρορμήσεις.

  1. Να βγάλουμε χρήματα.
  2. Να συλλέξουμε πράγματα.

Ο καθένας θα νιώσει μια απο τις δύο περισσότερο και έτσι θα υπάρχει πάντα και προσφορά και ζήτηση στις κάρτες.

Κυκλοφορούν πολλές θεωρίες συνομοσίας, όπως οτι οι συγκεκριμένες Series 1 κάρτες θα κοστίζουν πάρα πολλά χρήματα μετά απο καιρό που θα έχουν προχωρήσει σε σειρές, οτι οι τιμές θα ανέβουν πολύ, οτι θα πέσουν πολύ κλπ.

Προσωπικά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο κάτι ψηφιακό, χωρίς καμία απολύτως χρήση, μόνο e-pen, να αποκτήσει μεγάλη αξία αλλά με το steam ποτέ δεν ξέρεις.

Γιαυτό και ξεπούλησα όσο οι τιμές ήταν ψηλά. Βέβαια μου κάνει εντύπωση που οι τιμές δεν έπεσαν καθόλου απο χθές το βράδυ..

Μην ξεχνάτε οτι είναι ακόμα σε beta και θα αλλάξει ακόμα με τρόπους που να βολεύει το steam περισσότερο. (Profit centered πάντα)

Gamble or collect away!

 

P.S. Tο καινούριο προφίλ πώς σας φαίνεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ξερετε ποιος ειναι πανω στο control της valve και παταει τα "κουμπια" της "αγορας"......

 

ο sir Βαρουφακης.....

ειμαστε τα πειραματοζωα του Βαρουφακη....

 

Αναθεμασε μνημονιο που τον εδιωξες απο την Ελλαδα και τωρα παίζει μαζί μας απο το Steam...!!!!!!!!!

 

(Για το προφιλ δεν εχω αποψη...ουτε καταλαβα οτι αλλαξε...εγω κανα παιχνιδι παιζω να περασει η ώρα)

 

Υ.Γ. οπως καταλαβατε δεν το εχουν παρει χαμπαρι πολλοί ακομα....σε λιγο θα γινεται χαμος σε αυτο το post.

 

Υ.Γ.2  εχει κανενας maxwell και  wolfgang για ανταλλαγή..εχω half life cards...λεμε τώρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπηκα και εγω να δω τι παιζει εγινα μελος τις κοινοτητας αλλα δε βρισκω πουθενα πως γινετε να μπω... λεει θα σ στειλουμε μαιλ μεχρι τωρα τπτ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπηκα και εγω να δω τι παιζει εγινα μελος τις κοινοτητας αλλα δε βρισκω πουθενα πως γινετε να μπω... λεει θα σ στειλουμε μαιλ μεχρι τωρα τπτ....

 

 

Απόψε έδωσαν την τελευταία πατρίδα 50000 invites για αυτή την εβδομάδα.

Αυτό έγινε χθές. Ή περιμένεις την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναδώσουν invites, ή ψάχνεις απο φίλους, ή το αγοράζεις απο το steam market για 0,17€ αυτή τη στιγμή.

Εξακολουθώ να λέω οτι αξίζει γιατί με την πώληση της πρώτης κάρτας θα έχετε κέρδος αν την πουλήσετε στο ελάχιστο που πωλούνται δηλαδή 0,35€ του Team Fortress, οι οποίες είναι οι πιό φθηνές... Άρα -0,17€+0,35€= 0,18€ μόνο απο την πρώτη κάρτα. Όλες οι υπόλοιπες είναι extra κέρδος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε squall εχεις καρτες απο το tf2?

εμενα δεν το βγαζει καθολου..

 

και μετα ειδα αυτο:

"if you've made purchases in-game prior to the Steam Trading Card Beta, or if you purchased TF2 prior to the Free to Play Update,"

 

εσυ εκανες αγορες απο το tf2??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε squall εχεις καρτες απο το tf2?

εμενα δεν το βγαζει καθολου..

 

εσυ εκανες αγορες απο το tf2??

Το είχα αγοράσει σε ένα πακέτο του steam πρίν γίνει free to play.

 

Και κάτι τελευταίο. Η valve έχει προβλέψει για αυτούς που ίσως έκαναν καινούρια accounts για να πάρουν τις κάρτες του Team Fortress 2 και του Dota 2 που είναι free to play, και έτσι αυτά τα παιχνίδια ρίχνουν κάρτες μόνο αν είχες αγοράσει το Team Fortress 2 πρίν γίνει free to play και το Dota 2 αν είχες κάνει οποιαδήποτε αγορά in game πρίν απο την έναρξη του beta. Για όλους τους υπόλοιπους θα ρίχνουν μία κάρτα για κάθε αγορά 9$ in game στο κάθε παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok...

 

EDIT: εκανα το πρωτο badge με dont starve....τελικα αυτα που πήρα απο το badge ηταν μικροτερης αξίας απο τις  καρτες που το εφτιαξα..αρα δεν ειναι παντα το καλυτερο να κανεις badge... 

Επεξ/σία από krokos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...