Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατ'εμέ αν αντέχεις οικονομικά πάρε την 970/4 που έχει εξαιρετική συμπεριφορά σε "αδύναμους" επεξεργαστές

σε μερικά σύγχρονα παιχνίδια θα τρως ένα μικρό μπουκαλάκι αλλά θα παίζεις τα πάντα σε 1080 ΑΝΕΤΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΑ

όταν με το καλό αλλάξεις το μηχάνημα ίσως δεν χρειαστεί να ξανααλλάξεις κάρτα γραφικών αφού πιστεύω ότι και στο μέλλον θα είναι υπεραρκετή για 1080 gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι εννοείς 2Κ οθόνη

το FHD είναι 1920χ1080

2580χ1080?

ΥΓ (από κάτω)

subarus-14

Junior Member

• cbd1ab1f4301636ad6af82aafef6028d?s=100&d
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 30 μηνύματα

Δημοσίευση Χθες, 18:57

2560x1440 την dell ultrasharp U2515H θελω να παρω.

γι'αυτή την ανάλυση το σωστό είναι 390/8 αλλά με τέτοιο επεξεργαστή θα φας γερό μπουκάλι σε αυτή την ανάλυση.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Εγώ πήρα τελικά ( απο γερμανία απο caseking ) την GTX970 4GB AMP! Extreme Core Edition στα 410 euro με μεταφορικά ολα κομπλέ , μετα απο αρκετές ημέρες ψαξίματος κατέληξα οτι ειναι out of the box η κάρτα με τους μεγαλύτερους χρονισμούς και με 5 χρόνια εγγύηση + φυσικά το tomb raider

• Like 4
Δημοσ.

Τι να πω,εγω με την 290 παντως δεν αντιμετωπισα πουθενα θεμα bottleneck.Μεχρι 45% εχω δει τον επεξεργαστη να δουλευει.Συνηθως στο 30% με την καρτα μονιμα στο 100%.Υπαρχουν βεβαια παιχνιδια που βλεπω την καρτα να παιζει και αρκετα χαμηλοτερα αλλα με την χρηση του επεξεργαστη παλι να ειναι χαμηλα.Μαλλον ειναι απο εκεινα τα καλογραμμενα.Τεσπα.

black ops 3 πχ?

Δημοσ.

Με το σύστημα της υπογραφής μου παίζω fc4 όλα full vsync off antialiasing off και cpu/gpu stock 68+ fps και πέφτει στα 50+ μόνο όταν ρίχνει χιόνι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...