Johny Q Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλησπέρα και καλή Μ. Εβδομάδα. Με αφορμή μια σχετική "διαμάχη" ανοίγω αυτό το νήμα, για να συζητήσουμε περί σπόιλερζ. Γνώμη μου είναι ότι σπόιλερ θεωρείται μια πληροφορία όταν κάτι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και όχι σε περίπτωση που εσύ δεν το έχεις δει. Για παράδειγμα: Σπόιλερ, είναι να σου πω τι γίνεται στην 3η ταινία του Χόμπιτ επειδή έχω διαβάσει τα βιβλία. Αν όμως πω τι γίνεται στη 2η δεν είναι σπόιλερ καθώς η 2η έχει βγει και απλώς εσύ δεν την έχεις δει ακόμα. Συμφωνείτε ή είμαι λάθος; Αν υπάρχει σχετικό νήμα παρακαλώ να κλειδωθεί και ζητώ συγγνώμη. Αλλά στην αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι. 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εισαι λαθος, και στις 2 περιπτωσεις χρησιμοποιεις spoiler. 21
mphxths Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δηλαδη με λιγα λογια επειδη εχει βγει το χομπιτ 2 , υποτιθεται οτι το τι γινεται εκει ειναι γνωστο σε ολους? δεν παιζει δηλ καποιος να μην εχει διαβασει τα βιβλια και να μην εχει δει το νο2 ακομα ε? ο αλλος ακριβως δεν την εχει δει ακομα οπως λες και συ και δεν θελει να δει τι γινεται απο τα δικα σου γραφομενα...αλλα μια και καλη στο σινεμα...ειναι απλη λογικη...
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ποιο Νο2 και ποιο Νο3... Και 100 χρονων ταινία/σειρά να είναι, από τη στιγμή που δεν την εχει δει ο άλλος, τον σποϊλεριάζεις. 3
Pa0ki Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Έλα ρε, ξεκίνησα τελικά το [τυχαία σειρά] Που είσαι?Πέθανε ο...? 3
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Έλα ρε, ξεκίνησα τελικά το [τυχαία σειρά] Που είσαι?Πέθανε ο...? Το αλλο το πιο γαματο ειναι : -Ελα ρε που ησουν ? -Στο βιντεοκλαμπ -Τι πηρες να δεις ? -Αυτη την ταινια -Οοο γαματη την εχω δει, αλλα θα φας τρελο ξενερωμα στο τελος εκει που ...μπλα μπλα Μπραβο μαλακα τωρα δεν θα την δω την ταινια και θα πληρωσω και δυο ευρω τσαμπα 1
gamanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σπόιλερ είναι οτιδήποτε θέλει ο καθένας να ανακαλύψει μόνος του και του το χαλάει κάποιος, ακόμα και αν αυτό είναι το μπαχαρικό στα κεφτεδάκια που τα έκανες γαμάτα, αλλά μην μου πεις θέλω να ανακαλύψω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Προφανώς καταλαβαίνεις πόσο πιο σημαντικό γίνεται για μια ταινία ή σειρά . . . 2
gatokoritso Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ποιο Νο2 και ποιο Νο3... Και 100 χρονων ταινία/σειρά να είναι, από τη στιγμή που δεν την εχει δει ο άλλος, τον σποϊλεριάζεις. θελω να πιστευω οτι μια σειρα/ταινια 20+ χρονων τοτε περναει σε spoiler free mode. τεσπα γενικα δεν με πιανει πολυ το θεμα και το τελος να μου πουνε αμα θελω να δω κατι θα το δω. 1
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο περναει σε spoiler free mode. O ορισμός της έννοιας "σπόιλερ" είναι ένας και μοναδικός, και το χρονικό δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο σε αυτόν. Κι οπότε δεν τον επηρρεάζει (/ακυρώνει την ισχύ του). Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από scullyist
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του forum, οποιαδήποτε αποκάλυψη πλοκής ταινίας, σειράς ή και λογοτεχνικού έργου θεωρείται spoiler - ανεξαρτήτως χρονολογίας που πρώτο-τέθηκε σε κυκλοφορία το έργο. 1
Razor_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) εδώ είσαι: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILERS ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ!!! ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από paredwse 2
Johny Q Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δεν αναφερόμουν αποκλειστικά στο φόρουμ. Πιο πολύ ήθελα να συζητήσουμε τον "ορισμό" της λέξης. Όπως και έγινε.
bluesattack Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αν όμως πω τι γίνεται στη 2η δεν είναι σπόιλερ καθώς η 2η έχει βγει και απλώς εσύ δεν την έχεις δει ακόμα. Συμφωνείτε ή είμαι λάθος; Γενικα συμφωνω μαζι σου.Φαντασου τωρα να βαζουν 30αρηδες σε spoiler την πλοκη του Ροκυ η του Σπαρτακου.Θα μου πεις τωρα υπαρχουν νεαροτερες ηλικιες που μπορει να μην τις εχουν δει ...ας προσεχαν.Αρα το θεμα ειναι βαθυτερο και αφορα το χασμα γενεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα