Προς το περιεχόμενο

Απόδειξη ανάγνωσης των μηνυμάτων που στέλνετε παρέχει το WhatsApp


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια μικρή αλλά σημαντική δυνατότητα προσθέτει το WhatsaApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων η οποία ανήκει πλέον στο Facebook.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac, το WhatsApp πλέον εμφανίζει στον αποστολέα το πότε το μήνυμα που έστειλε. αναγνώστηκε από τον παραλήπτη, εμφανίζοντας με μπλε χρώμα το διπλό σύμβολο του checkmark. Αρκετοί χρήστες μέχρι σήμερα παρερμήνευαν την εμφάνιση του διπλού συμβόλου το οποίο βρίσκεται δίπλα σε κάθε μήνυμα που έστελναν, ως μια ένδειξη ότι αυτό διαβάστηκε όπως κάνουν πολλές άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων.

 

Στην πραγματικότητα το σύμβολο αυτό φανερώνει απλά ότι το μήνυμα έφτασε στη συσκευή του παραλήπτη, με το μονό checkmark να σημαίνει ότι το μήνυμα έχει φτάσει στους servers της υπηρεσίας. Πλέον με το μπλε χρώμα, ο χρήστης γνωρίζει το αν διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλε ενώ μια εναλλακτική λύση είναι να επιλέξει το μενού των πληροφοριών το οποίο εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο μήνυμα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η νέα δυνατότητα του WhatsApp είναι ήδη διαθέσιμη με τις τελευταίες εκδόσης της εφαρμογής για iPhone, Android και Windows Phone.

 

Link.png Site: 9to5Mac

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι χειροτερο υπάρχει, να θέλεις να αποφύγεις κανέναν αντιπαθητικό και να μην μπορείς. Ελπίζω να μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Ίσως έτσι πάρει το μύνημα ;)

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους έλειπε πολύ καιρό αυτή η δυνατότητα. Καλώς η κακώς δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνο στο whatsapp αν δεν έχει ο άλλος τα δεδομένα ανοιχτά συνέχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβερή καινοτομία!!! Στo blackberry messenger  το θυμάμαι να υπάρχει αυτό από όταν το πρωτο έπιασα στα χέρια μου κάπου στο 2009... Και πλέον bbm μπορείτε να έχετε όλοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο what's new του update λέει ότι μετά τον πρώτο χρόνο πρέπει να πληρώνεις 0.99$/per year. Είναι κάτι καινούριο ή δεν το είχα προσέξει παλαιότερα;

Δεν το ειχες προσεξει..παντα ηταν ετσι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε WP όλα κομπλέ.

 

Διέγραψε την και ξανακατεβασε την @andreashellas.

 

@alderman Απο Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας bbm πέρα από τους nerds, τους τύπους με bb κινητό, ή τις γκομενες του instagram που έγινε η νέα μόδα μετά το kik. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...