Προς το περιεχόμενο

Παρουσιάστηκε επίσημα το Samsung Galaxy S6 [Video]


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1) to cpu της apple ειναι αστειο και φαινεται απο το γεγονος οτι πολλα πολλα δε σηκωνει παρα το ικανοτατο λειτουργικο  και επισης σε κανα σοβαρο benchmark πατωνει (3dmark physics)

 

2) το σ6 ειναι πολυ ωραιο και φοβερα ικανο φαινεται ..εκτος της sd card ,, 

 

3) to edge ειναι ισως η ωραιοτερη συσκευη ever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να καταλάβω...αύξησαν την ανάλυση, μείωσαν την μπαταρία και την έκαναν μη αποσπωμενη.

αν ο exynos δεν κάνει ζογκλερικα με την κατανάλωση, φαντάζομαι θα έχει θέματα με την αυτονομία, εκτός κι αν έχουν απαίτηση να το έχεις όλη μέρα σε battery save mode.

 

Αφαίρεσαν και την sd, βαδίζοντας αντίθετα σε σχέση με htc-lg.

Αφαίρεσαν και την πιστοποίηση IP67

 

Μεγάλο θετικό ότι αφαίρεσαν περίπου το 40% των προεγκατεστημενων εφαρμογών, σίγουρα ένα καλό βήμα

 

 

Περίεργα μας τα λέει. Αν και μπορώ να πω ότι είναι ίσως το πρώτο galaxy που μου αρέσει εμφανισιακά, νιώθω ότι σε αρκετούς τομείς πάνε 1 βήμα εμπρός και 2 πισω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην μπερδευεστε, οταν λέμε πως η Apple έδωσε στην Samsung να βγάλει τους CPU της, εννούμε πως απλά έχει το εργοαστάσιο η εταιρία και τα μηχανίματα, για την παραγωγη ενός chip που σχεδίασε η πρώτη...

 

Η Apple εφτιαξε το CPU της, και η TCHM και η Samsung που έχουν τα εργοστασια, απλα θα τα παρασκευάδουν

Ναι τον επεξεργαστη τον σχεδιάζει η apple και η qualcomm αλλα παρατησαν την TSMC(την TCHM δεν την ξερω) γιατι ειναι στα 20nm και τρεξαν στην samsung για τα 14nm finfet....14 nm finfet ειναι τεχνολογία οχι μηχανήματα ελεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ! Σίγουρα ποιο όμορφο απο το καινούργιο htc one και απο το iphone 6! Μάλλον το επόμενο μου smartphone οταν πέσει η τιμή.

 

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη τη φορα δεν θα τη κραξω τη samsung...φυσικα δεν εφτιαξε το τελειο κινητο αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι προσπαθησε αρκετα.

Ελπιζω με αυτες τις συσκευες να γινει η samsung που θαυμαζα μεχρι το SII..

 

btw τι σκορ χτυπησαν στο αντουτου?!?! 65 χιλιαρικα  και 20 χιλιαρικα στο 3D του αντουτου με QHD οθονη ειμαστε σοβαροι? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Samsung Galaxy S6...όσο αδιάφορο το περιμέναμε..Αναρωτιέμαι αν μετά την θραύση που έκανε η άλλη πατάτα της Apple αν έχει μείνει κανείς να πάρει αυτό η το άλλο το gimmickedge..Όπως είπε και το παιδί πάνω τσίμπισε ένα Xiaomi note 4 και καθάρισε,πντελώς αχρείαστα τα κινητά με τιμες πάνω απο 200 για μένα..Πες 350 για τα spec geeks

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα εκανε η Samsung και ανεβασε επιτελους την ποιοτητα κατασκευης και σταματησε τις πλαστικουρες της κακιας ωρας σε high end κινητα. To S5 ηταν αθλιο και για αυτο εχασε σε πωλησεις. Το S6 φαινεται πολυ καλο

''Τωρα αν δεν λυγίζει κιόλας θα ειναι καλα''.χαχαχαχαχα

Ρε μην τσακωνεστε για τους κολοσσους μεταξυ τους τα εχουν βρει αυτοι εσεις τσακωνεστε μονο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν λετε να καταλαβετε πως δεν κανουν οι πυρηνες και οι μνημες ενα κινητο ναυαρχιδα...Και 16πυρηνο να γινει και 8 gb ram να φορεσει δεν μπορει να σταθει διπλα σε ios συσκευη.

Θελει δουλεια στην βαση του το Ανδροιδ.Τα υπολοιπα ειναι φατε ματια ψαρια...

Αυτο που με στεναχωρει ειναι πως θα παει απατο κι αυτο και σιγα σιγα θα αραιωνουν οι ανταγωνιστες.Χωρις ανταγωνισμο θα πεσουν και οι υπολοιποι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεται να εισαι designer για να σου θυμησει το iphone 6.

παρακατω,μεγαλη ανοησια να εγκαταληψουν τις καρτες μνημης.ελπιζω αυτο να εγινε προκειμενιυ να βελτιωθουν οι ταχυτητες.

 

Το μεγαλυτερο τους ομως σφαλμα και νομιζω πως οταν το καταλαβουν θα γυρησουν στα παλια λημρρια,ειναι η επιλογη τους για exynos.τα note με Snapdragon και υποσυστημα adreno τσουλανε πολυ πιο ανετα.αφησανε την πιο δοκιμασμενη σειτα chipset για να κανουν την μαγκια τους.

Κορεατες αεριστητε λιγο ρε να δουμε αν φυσαει!!!!

με μια προταση θα ζησει στην σκια του iPhone 6

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί ρε μάγκες δεν φτιάχνεται ένα κινητό με sd card και μπαταρία αποσπώμενη;;;;;;

 

Φανατικός της Samsung αλλά τα τελευταία χρόνια μας απογοητεύει .... μόνο η σειρά Note αξίζει πιά... αν και σε αυτή βγάλουν την sd και μου βάλουν μπαταρία μη αποσπώμενη .... τότε the end...

 

Πάρτι θα κάνουν οι Κινέζοι.... Huawei και κτλ.. θα δουν τις πωλήσεις του να ανεβαίνουν.... 

 

Κάποτε λέγαμε η Samsung σε σχέση με την Apple σου έδινε.... sd, radio, μπαταρία και κτλ... σιγά σιγά τα σημεία υπεροχής της τα διαγράφει.... και γιατί να δώσω τόσα λεφτά όταν μπορώ να πάρω πιά επώνυμο Κινέζικο που τα κάνει όλα.... το ίδιο δηλ. που έλεγα παλία για τη Sammy σε σχέση με την Apple....

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακριβως περιμενες δηλαδη?

 

Κραζατε οτι ειναι πλαστικουρα, χωρις ποιοτητα. Σας το παει στο ακρως αντιθετο με μεταλλο και γυαλι και ξανακραζετε οτι απεκτησε φιλοσοφια Αpple.

 

Πραγματικα ολο θελετε απο καπου να πιανεστε...

 

δηλαδή η φιλοσοφία της Apple είναι σωστή;;; με copy paste ουσιαστικά συσκευή κάθε χρόνο;;;;

Αυτό που έγραψα είναι ότι η σειρά αυτή της Samsung θέλει διάσωση μετά την "αποτυχία" του S5 και ότι με αυτή τη συσκευή ΔΕΝ πρόκειται να το καταφέρει αυτό.. Δεν είναι τόσο σχεδιαστικό το θέμα όσο ουσίας σε θέματα μπαταρίας-SD Card-κτλ κτλ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"να μην διαθέτει αφαιρούμενη πλάτη, και έτσι, δεν αφαιρείται η μπαταρία. Επίσης δεν διαθέτει microSD υποδοχή και δεν είναι αδιάβροχο όπως το Galaxy S5."

 

 

Μα τι μαλακια κάνανε?!

Αφαιρέσαν 3 απο τα βασικότερα πλεονεκτήματα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει και ενα αλλο θεμα..  Αφορα μόνο οσους πειραζουν τα κινητα,  δηλ λιγους.  Ο exinos,  αν και σαφως καλύτερος του snapdragon.  Μόνο και μόνο που παράγεται σε χαμηλοτερη λιθογραφια,  είναι 100% βεβαιο οτι θερμαινεται λογοτερο, και καταναλώνει λιγοτερο.  Στην πραγματικότητα υποοδηγειται.  Μπορει ανετα να τρεξει σε υψηλότερο χρονισμο απο τον snapdragon. Τοτε θα βγάλει ιδιες θερμοκρασίες και καταναλωσεις.

 Το θέμα ομως ειναι οτι εχει μηδενικη υποστήριξη σε xda..  Ολες οι συσκευές της Samsung με exinos δεν υποστηριζονται καθόλου..  Δεν δίνει τους drivers η Samsung ή κατι τετοιο.. 

Και δε μιλαω θεωρητικα. Στο s5 απο την 1η μερα τρεχω custom. Πρωτα κοιταω τι ρομ υπάρχουν και μετα επιλέγω κινητό. Με το hardware της Samsung και το κατάλληλο, software το κινητο πεταει και με μειωμένη κατανάλωση.  Ουσιαστικα αυτοι οι χρήστες τρωνε πορτα.  Ολο και ποιο πολυ iphonιζει στα αρνητικα. 

Επαναλαμβάνω το κινητο μου αρεσει.  Ειναι οτι ποιο ομρφο και ποιοτικο εχει βγαλει. Επίσης πιστεύω οτι θα παει καλα εμπορικα,  γιατί οπως εχει απόδειξει και η apple,  ο κοσμος ο πολυς κοιτα την εμφάνιση και οχι την ουσια.   Εχω την εντύπωση ομως οτι στρέφεται στο αγοραστικό κοινο της apple..  Βλέπω μάλιστα να μειώνονται οι πωλησεις iPhone.. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...