Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδοεπικοινωνία-μπινελικομηχανή για οδηγούς. Έρχεται σε δυο μέρη με δυο χρήσεις. Η ενδοεπικοινωνία που χρησιμοποιείται σαν ασύρματος για να επικοινωνούν οι οδηγοί μεταξύ τους αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος στον δρόμο. Αν δεν υπάρχει κίνδυνος, χρησιμοποιείται για να βρίζονται (για να μην μένεις με την απορία γιατί ο δίπλα σε κορνάρει μανιασμένα). Έξτρα αξεσουάρ, ένας πίνακας LED με σήμα το μεσαίο δάχτυλο, για να δηλώνεις την δυσαρέσκεια σου στον πίσω οδηγό όταν του κάνεις προσπέραση.

Ναι! Το έχω σκεφτει κι εγω αυτο, με τη διαφορα οτι θα ειναι πινακας led που τον βαζεις στο παρμπριζ και εχει speech to text οποτε λες το μυνημα που θελεις και εμφανιζεται γραπτως στον απο πισω σου. Οποτε λες χρήσιμα πράγματα όπως "τι πας κωλοφεραντζα ρε, δε βλεπεις εχω αλλους μπροστα?" ή "χαμήλωσε τα φώτα μας τύφλωσες".

Εγώ θα το αγόραζα σίγουρα αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον σε πρόλαβαν :P

https://www.youtube.com/watch?v=l98B8ibMPUg

Μερικές δικές μου παιδικές ιδέες:

Γιτσομηχανή. Ένα ρομπότ που σου εύχεται γίτσες κάθε φορά που φταρνίζεσαι. Υπάρχει και η γιτσομηχανή v2 που δίνει 3ψήφια νούμερα. Το v2 υπάρχει σε app

Πωωω. Αυτό με τη γειτσομηχανή είναι πολύ ελεεινή ιδέα!

• Like 3
Δημοσ.

Γιτσομηχανή. Ένα ρομπότ που σου εύχεται γίτσες κάθε φορά που φταρνίζεσαι. Υπάρχει και η γιτσομηχανή v2 που δίνει 3ψήφια νούμερα. Το v2 υπάρχει σε app για iOS :)

Ή ενα ρομποτ που θα σου λεει εναν αριθμο καθε φορα που φταρνιζεσαι, κατα προτιμηση 69 ή 666.

Δημοσ.

Μία συσκευή που την αφήνεις σε κάποιο σημείο του δωματίου σου, και μετά συνεχώς σκαννάρει τον χώρο για κουνούπια.

Μόλις εντοπίσει κάποιο το καθαρίζει αυτόματα με μια ακτίνα λέιζερ.

• Like 5
Δημοσ.

Μία συσκευή που την αφήνεις σε κάποιο σημείο του δωματίου σου, και μετά συνεχώς σκαννάρει τον χώρο για κουνούπια.

Αν το έβγαζες για crowdfunding θα το υποστήριζα 100%!!!!!!

Δημοσ.

Δεν είναι δικό μου, από ένα καμμένο fanzine του 1992, το Μυστρί:

Α.ΑΙ.ΚΑ.

Αυτόματος Αιωρούμενος Κακαδοσυλλέκτης

Για όποιον δεν κατάλαβε:

Μια συσκευή που ίπταται κοντά σου.

Μόλις τελειώσει η εξερευνητική σου διάθεση πετάς το "μπαλάκι" ψηλά αντί για κάτω και η συσκευή αναλαμβάνει να το συλλέξει.

Profit το καθαρό πάτωμα.

EDIT: Α, τώρα είδα το να γελάσουμε στον τίτλο. Νόμιζα έλεγε να ξεράσουμε

:-D

Δημοσ.

ηλεκτροχημικά τζάμια στα αυτοκίνητα τα οποία θα είναι πολωμένα προκειμένου να μη χρειάζεται να φοράς γυαλιά ηλίου μέσα στο αυτοκίνητο. επίσης όσο πιο πολύ φως τόσο περισσότερο να σκουραίνουν , όπως συμβαίνει με τους ηλεκτροχημικούς κεντρικούς καθρέπτες τώρα. επίσης να είναι 100% αντιθαμβωτικά στη βροχή ακόμα και με 5 άτομα μέσα.

μία συσκευή που να συνδέεται με το μυαλό σου , θα σκέφτεσαι την εικόνα του πράγματος που έχεις χάσει και δε μπορείς να βρείς με τίποτα και αυτό μετά θα σαρώσει όλο το χώρο μέχρι να το εντοπίσει .

έναν replicator αλά star trek όπου θα μπορείς να δημιουργείς πεντακοσάευρα από το πουθενά.

Δημοσ.

Ναι αλλα αμα το κουνουπι εντοπιστει πανω σου θα καθαρισει κι εσενα :mellow:

Αυτο το καλοκαιρι παρατηρησα σημαντικα λιγοτερους τιγρεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα αμα το κουνουπι εντοπιστει πανω σου θα καθαρισει κι εσενα :mellow:

Αυτο το καλοκαιρι παρατηρησα σημαντικα λιγοτερους τιγρεις!

Ε καλά δεν θα έχει και το laser του deathstar.

Έχει βγεί όμως τέτοιο. Υπάρχει και βίντεο στο youtube που δείχνει δοκιμή του.

Δημοσ.

bitch please, στο σουπερμάρκε της γειτονιάς μου πωλείται θήκη για τετράγωνο τοστ ΚΑΙ θήκη για μπανάνα

Όλα τα τοστ τετράγωνα είναι...:P :D

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ξυπνητήρι το οποίο όταν το κλείνεις (για να μην ξαναχτυπήσει) να ανιχνεύει με ακτίνες λειζερ (μετά από κάνα 10-20λεπτο) αν είσαι ακόμα στο κρεβάτι και κοιμάσαι ώστε να αρχίσει να βαράει δυνατά μπας και σηκωθείς.

Δημοσ.

Μιξοαντλητής:

Όταν είσαι σιχανομενος ή έχεις καμιά αλλεργία η καταρροή είναι ανυπόφορη και χρειάζεται να φυσάς την μύτη σου κάθε 3 λεπτά.

Θα είναι μια συσκευή με ειδικά σωληνάκια, πολύ μικρά που να μπαίνουν στην μύτη κι εκεί θα διακλαδίζονται και θα ρουφάνε τα υγρά.

• Like 1
Δημοσ.

Μιξοαντλητής:

Όταν είσαι σιχανομενος ή έχεις καμιά αλλεργία η καταρροή είναι ανυπόφορη και χρειάζεται να φυσάς την μύτη σου κάθε 3 λεπτά.

Θα είναι μια συσκευή με ειδικά σωληνάκια, πολύ μικρά που να μπαίνουν στην μύτη κι εκεί θα διακλαδίζονται και θα ρουφάνε τα υγρά.

Εγώ είχα σκεφτεί μια παραλλαγή για αυτούς που τις αμολάνε συνέχεια B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...