Προς το περιεχόμενο

Το ένα τρίτο των αγοραστών του καινούριου iPhone προέρχονται από το Android


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 27 Οκτωβρίου, η Apple παρουσίασε επίσημα τα έσοδά της για το τέταρτο τρίμηνο του 2015. Μάλιστα, ο CEO της Apple, Tim Cook, δήλωσε ότι το 30% περίπου των αγοραστών του καινούριου iPhone ήταν κάτοχοι συσκευής με λειτουργικό σύστημα Android που έκαναν μετάβαση στο iOS.

Μάλιστα, ο Cook πρόσθεσε ότι η εταιρία είναι υπερήφανη για το ποσοστό αυτό, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ μετάβασης από Android σε iOS smartphones από τότε που η Apple ξεκίνησε να μελετά τα ποσοστά αυτά πριν από 3 χρόνια. Ακόμη αποκάλυψε ότι από το συνολικό ποσοστό χρηστών iPhone, το ένα τρίτο έχει αγοράσει τα καινούρια iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

 

Πιθανότατα, μερίδιο ευθύνης για το υψηλό αυτό ποσοστό μετάβασης έχει η τακτική προσέγγισης των χρηστών Android που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα η Apple. Για την ακρίβεια, πέρυσι η εταιρεία έφτιαξε ιστοσελίδα αποκλειστικά για χρήστες Android που θέλουν να πάνε στο iOS ενώ φέτος και με την παρουσίαση των νέων IPhone, η Apple παρουσίασε την εφαρμογή «Move to iOS» παράλληλα με το iOS 9, έχοντας ως σκοπό την εύκολη μετάβαση από το Android στο iOS.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαχαχα...

 

θεματα διαλεγμενα για χαμο .. σουπερ 

 

αντε δωστε fanboys

 

 

*η αχρηστη ειδηση της ημερας ... προφανως και κάποιοι αλλοι αλλαξαν απο ios σε android αλλα αυτο θα το γραψουμε την αλλη εβδομαδα για να γινει παλι αλλος χαμος και η ζωη συνεχιζεται 

  • Like 23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναμενομενο ειναι ,ο μονος ανασταλτικος παραγοντας για τους κατοχους των android ναυαρχιδων (τους αλλους δεν τους αφορα το θεμα ειναι overbudget  για αυτους ετσι και αλλιως ) ωστε να κανουν την μεταβαση στα ipnone ηταν η μικροτερη οθονη.

Mε την εισοδο στην αγορα του   plus πλεον δεν συντρεχει κανενας λογος εξου και αυτα τα αποτελεσματα .

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κλασσικά πράγματα.

Μόλις βγει το Galaxy S7, θα πουλήσουν τα iPhone για να πάρουν το Galaxy και Αύγουστο του 2016 θα πουλήσουν τα Galaxy για να πάρουν το νέο iPhone, κλπ κλπ...

 

Έχεις πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα gadget και πληρώνεις μόνο την διαφορά.

 

???

Profit!

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Μάλιστα, ο CEO της Apple, Tim Cook, δήλωσε ότι το 30% περίπου των αγοραστών του καινούριου iPhone ήταν κάτοχοι συσκευής με λειτουργικό σύστημα Android που έκαναν μετάβαση στο iOS. Μάλιστα, ο Cook πρόσθεσε ότι η εταιρία είναι υπερήφανη για το ποσοστό αυτό...

 

Μάλιστα. Ούτε ο Σπαλιάρας δεν δηλώνει ότι γ*μ*ει έτσι.

 

 

 

Ακόμη αποκάλυψε ότι από το συνολικό ποσοστό χρηστών iPhone, το ένα τρίτο έχει αγοράσει τα καινούρια iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

 

Τραγικό.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την στιγμή που το 80 τοις εκατό των χρηστών smartphones χρησιμοποιεί android, ποιό είναι το νόημα της είδησης; Και λέει ο άλλος για μεγάλη επιτυχία της Apple. Get your facts right.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η ταση της σημερινης εποχης ειναι φθηνες συσκευες με οσο το δυνατο καλυτερα χαρακτηριστικα, ειτε αυτα ειναι "ανωνυμα" κινεζικα ειτε επωνυμα mainstream. Ο εκαστοτε χρηστης επιλεγει την συσκευη που εχει αυτα που θεωρει απαραιτητα και εχει επιγνωση σε τι αυτη θα υστερει. Απειρα παραδειγματα...Αυτη η ειδηση δεν μου λεει τιποτα οπως τιποτα δεν μου λεει και η Apple ως εταιρεια για 1.000.000 λογους. Πανακριβες συσκευες εν καιρω παγκοσμιας οικονομικης κρισης, υπερεκτιμημενο brand... Και οσο αυτο συνεχιζεται, θα χανει πελατες προς πασα αλλη κατευθυνση. Σημερα αποκαλυφθηκαν τα χαρακτηριστικα και το παρουσιαστικο του OnePlus X. Πανεμορφο τηλεφωνο με ωραιας specs στα 250 USD. Για να μην αναφερω και κινεζους που στην ιδια ή και σε πολυ χαμηλοτερη τιμη, σου προσφερουν ομορφη εμπειρια.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...