Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή αυτό το άρθρο απευθύνω την ερώτηση.
Είστε υπέρ ή κατά?

Πιστεύετε ότι τετοιου είδους κινήσεις προκαλούν τα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας?

img_67131446377483_-2-.jpg

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μοδες που δεν προσφερουν τιποτα..κατι σαν τις παγκοσμιες μερες.Κατι σαν μαζωξη προβατων για να βελαζουν ολα μαζι.

Η μητροτητα δεν ειναι προιον διαφημισης και προβατοποιησης.Ειναι κατι ιερο..Αυτα.

• Like 11
  • Moderators
Δημοσ.

εδω φετος ειχαμε τριτ ορ τρικ και μας πειραζουν τα πιο φυσικα πραγματα. Φωτια σε ολους πραγματικα.

Πριν λιγες μερες πετυχα μητερα να θηλαζει το παιδι της σε καφετερια/εστιατοριο δε θυμαμαι στη Λιθουανια. Δεν παραπονεθηκε κανεις και ηταν απολυτα φυσιολογικο και υποτιθεται οτι ειμαστε και πιο ανοιχτομυαλη χωρα

• Like 1
Δημοσ.

εδω φετος ειχαμε τριτ ορ τρικ και μας πειραζουν τα πιο φυσικα πραγματα. Φωτια σε ολους πραγματικα.

Πριν λιγες μερες πετυχα μητερα να θηλαζει το παιδι της σε καφετερια/εστιατοριο δε θυμαμαι στη Λιθουανια. Δεν παραπονεθηκε κανεις και ηταν απολυτα φυσιολογικο και υποτιθεται οτι ειμαστε και πιο ανοιχτομυαλη χωρα

Από πότε η Ελλάδα υποτίθεται ότι είναι ανοιχτόμυαλη χώρα; 

• Like 7
Δημοσ.

Με αφορμή αυτό το άρθρο απευθύνω την ερώτηση.

Είστε υπέρ ή κατά?

Πιστεύετε ότι τετοιου είδους κινήσεις προκαλούν τα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας?

τα ποια; 

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω ότι κι εδώ οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να γίνει δημόσια. Τι θέλουν να πετύχουν δηλαδή;

• Like 4
Δημοσ.

Ο μητρικός θηλασμός είναι κάτι το φυσιολογικό και υγιεινό.

Τώρα το ότι μαζεύτηκαν 100 μαμάδες για να θηλάσουν δημόσια ταυτόχρονα τα  μωρά τους τι θέλει ακριβώς να δείξει; 

Να μην σοκαριζόμαστε;  Ποιός νοιάζεται; 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω μια μητέρα να γαλουχεί το μωρό της πχ στην καφετέρια ή το εμπορικό κέντρο [ (οκ, τα εμπορικά κέντρα -νομίζω, τουλάχιστον τα επιπέδου τύπου Cosmos - έχουν ειδικούς χώρους για μωρά (για αλλαγή πάνας, για γαλουχία κλπ κλπ ) ]  εφόσον γίνεται με διακριτικότητα (υπάρχουν ειδικά σουτιέν με τρύπα) και χωρίς να βγάζουν επιδεικτικά τα μεμέ τους "απο άποψη" σαν την θεά των φιδιών.

Η θεά των φιδιών:

776.jpg

Οτιδήποτε άλλο επιπέδου "δημόσια γαλουχία στην πλατεία του χωριού,έτσι" στα πλαίσια δήθεν διαμαρτυρίας , είναι πιστεύω , όπως προαναφέρθηκε, άκρατο ατένσιονχοριλίκι , χιπστερισμός και χίπικο . 

Όταν όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια "οργάνωσης" για "να δείξουμε την διαμαρτυρία μας για την καταπίεση" και λοιπές φεμινιστομπούρδες , τις κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με ηβέντ τύπου "gay pride".

• Like 11
Δημοσ.

Η μάνα που θηλάζει δημόσια για να ταϊσει το μωρό της είναι κάτι φυσικό. Ούτε χρειάζεται να ντρέπεται, ούτε να φοράει μπούρκα ούτε τίποτα.  Από την άλλη η γυναίκα που το κάνει για επίδειξη είναι το ίδιο ενοχλητική με τον τύπο που θέλει να πουλήσει λουλούδια και δε φεύγει πάνω από το κεφάλι μου, τον απολίτιστο που έχει βάλει στη διαπασών το κινητό μέσα στο μετρό και τον καράμπαμπα στο εστιατόριο που μου φυσάει το τσιγάρο μέσα στη μούρη.

Φαίνεται πότε μια γυναίκα το κάνει για το παιδί της και πότε για να τονώσει την αυταρέσκειά της.

• Like 6
Δημοσ.

Αχρηστη μοδα.

Ακτιβισμός είναι, όχι μόδα. Και ναι καλά κάνουν, είναι πολλές ηλιθιες εκεί έξω, δες μόνο το θέμα "νέες μανουλες" ή όπως λέγεται.

Δημοσ.

εγω θα αισθανομουν αμηχανα αν ειχα την αλλη απεναντι να θηλαζει δεν ειναι θεμα πουριτανισμου για μενα αλλα αμηχανιας. εμας που μας θηλαζε σπιτι η μανα μας δεν παθαμε τιποτα μπορει να θηλασει το παιδι και μετα να βγει εξω

Δημοσ.

Αρχικά μου φάνηκε υπερβολική σα κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά μετά από μερικά σχόλια που διάβασα λέω καλά κάνουν τελικά, έτσι για σπάσιμο στους κομπλεξικούς.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...