censOred Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Με αφορμή αυτό το άρθρο απευθύνω την ερώτηση.Είστε υπέρ ή κατά? Πιστεύετε ότι τετοιου είδους κινήσεις προκαλούν τα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας?
anwnymh29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μοδες που δεν προσφερουν τιποτα..κατι σαν τις παγκοσμιες μερες.Κατι σαν μαζωξη προβατων για να βελαζουν ολα μαζι. Η μητροτητα δεν ειναι προιον διαφημισης και προβατοποιησης.Ειναι κατι ιερο..Αυτα. 11
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εδω φετος ειχαμε τριτ ορ τρικ και μας πειραζουν τα πιο φυσικα πραγματα. Φωτια σε ολους πραγματικα. Πριν λιγες μερες πετυχα μητερα να θηλαζει το παιδι της σε καφετερια/εστιατοριο δε θυμαμαι στη Λιθουανια. Δεν παραπονεθηκε κανεις και ηταν απολυτα φυσιολογικο και υποτιθεται οτι ειμαστε και πιο ανοιχτομυαλη χωρα 1
groot Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εδω φετος ειχαμε τριτ ορ τρικ και μας πειραζουν τα πιο φυσικα πραγματα. Φωτια σε ολους πραγματικα. Πριν λιγες μερες πετυχα μητερα να θηλαζει το παιδι της σε καφετερια/εστιατοριο δε θυμαμαι στη Λιθουανια. Δεν παραπονεθηκε κανεις και ηταν απολυτα φυσιολογικο και υποτιθεται οτι ειμαστε και πιο ανοιχτομυαλη χωρα Από πότε η Ελλάδα υποτίθεται ότι είναι ανοιχτόμυαλη χώρα; 7
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Με αφορμή αυτό το άρθρο απευθύνω την ερώτηση. Είστε υπέρ ή κατά? Πιστεύετε ότι τετοιου είδους κινήσεις προκαλούν τα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας? τα ποια; 3
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι κι εδώ οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να γίνει δημόσια. Τι θέλουν να πετύχουν δηλαδή; 4
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ο μητρικός θηλασμός είναι κάτι το φυσιολογικό και υγιεινό. Τώρα το ότι μαζεύτηκαν 100 μαμάδες για να θηλάσουν δημόσια ταυτόχρονα τα μωρά τους τι θέλει ακριβώς να δείξει; Να μην σοκαριζόμαστε; Ποιός νοιάζεται; 4
Adon1s Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω μια μητέρα να γαλουχεί το μωρό της πχ στην καφετέρια ή το εμπορικό κέντρο [ (οκ, τα εμπορικά κέντρα -νομίζω, τουλάχιστον τα επιπέδου τύπου Cosmos - έχουν ειδικούς χώρους για μωρά (για αλλαγή πάνας, για γαλουχία κλπ κλπ ) ] εφόσον γίνεται με διακριτικότητα (υπάρχουν ειδικά σουτιέν με τρύπα) και χωρίς να βγάζουν επιδεικτικά τα μεμέ τους "απο άποψη" σαν την θεά των φιδιών. Η θεά των φιδιών: Οτιδήποτε άλλο επιπέδου "δημόσια γαλουχία στην πλατεία του χωριού,έτσι" στα πλαίσια δήθεν διαμαρτυρίας , είναι πιστεύω , όπως προαναφέρθηκε, άκρατο ατένσιονχοριλίκι , χιπστερισμός και χίπικο . Όταν όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια "οργάνωσης" για "να δείξουμε την διαμαρτυρία μας για την καταπίεση" και λοιπές φεμινιστομπούρδες , τις κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο με ηβέντ τύπου "gay pride". 11
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μια βλακεία και μισή είναι αυτές οι κινήσεις, είμαι υπερ του θηλασμού και να την κάνει όποια μητέρα θέλει στο σπίτι της. 2
Speculoos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Η μάνα που θηλάζει δημόσια για να ταϊσει το μωρό της είναι κάτι φυσικό. Ούτε χρειάζεται να ντρέπεται, ούτε να φοράει μπούρκα ούτε τίποτα. Από την άλλη η γυναίκα που το κάνει για επίδειξη είναι το ίδιο ενοχλητική με τον τύπο που θέλει να πουλήσει λουλούδια και δε φεύγει πάνω από το κεφάλι μου, τον απολίτιστο που έχει βάλει στη διαπασών το κινητό μέσα στο μετρό και τον καράμπαμπα στο εστιατόριο που μου φυσάει το τσιγάρο μέσα στη μούρη. Φαίνεται πότε μια γυναίκα το κάνει για το παιδί της και πότε για να τονώσει την αυταρέσκειά της. 6
παπι Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αχρηστη μοδα. Ακτιβισμός είναι, όχι μόδα. Και ναι καλά κάνουν, είναι πολλές ηλιθιες εκεί έξω, δες μόνο το θέμα "νέες μανουλες" ή όπως λέγεται.
lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 εγω θα αισθανομουν αμηχανα αν ειχα την αλλη απεναντι να θηλαζει δεν ειναι θεμα πουριτανισμου για μενα αλλα αμηχανιας. εμας που μας θηλαζε σπιτι η μανα μας δεν παθαμε τιποτα μπορει να θηλασει το παιδι και μετα να βγει εξω
V for Vagelis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά μου φάνηκε υπερβολική σα κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά μετά από μερικά σχόλια που διάβασα λέω καλά κάνουν τελικά, έτσι για σπάσιμο στους κομπλεξικούς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις