Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

για οσους δεν γνωριζουν τι ακριβως ειναι τα ptc (paid to click) sites 

και πως μπορουμε να βγαλουμε ενα εξτρα εισοδημα απο αυτα, μπορω 

μεσα απο αυτο το θεμα να απαντησω σε ολες σας τις ερωτησεις.

το μονο που χρειαζεστε για να βγαλετε χρηματα απο αυτες τις σελιδες ειναι

να ξερετε λιγα αγγλικα, λιγος ελευθερος χρονος καθημερινα και ενας λογαριασμος paypal,

στον οποιο θα στελνετε τα κερδη σας και απο εκει και μετα ειτε στον τραπεζικο σας 

λογαριασμο, ειτε σε αγορες απο οποιαδηποτε site δεχονται πληρωμη με 

paypal. 

Για οποιον επιθυμει να ριξει μια ματια πως ακριβως λειτουργουν τα site αυτα,

μπορει να κανει μια αναζητηση στο διαδικτυο και για οποιες αποριες

μπορει να εχετε,ειστε ελευθεροι να με ρωτησετε. 

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, δουλεύω στο πλαίσιο για 400Ε μήνα, αξίζει να παραιτηθώ και να ασχοληθώ καθαρά με αυτό;

Έχω ειδικό gaming ποντίκι με άμεσση απόκλιση οπότε περισσότερα click/min λογικά θα έχω και κάποια διαφορά στα χρήματα;

• Like 20
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, δουλεύω στο πλαίσιο για 400Ε μήνα, αξίζει να παραιτηθώ και να ασχοληθώ καθαρά με αυτό;

Έχω ειδικό gaming ποντίκι με άμεσση απόκλιση οπότε περισσότερα click/min λογικά θα έχω και κάποια διαφορά στα χρήματα;

εννοειται πως δεν πρεπει να παραιτηθεις απο την δουλεια σου. επισης τα χρηματα που βγαζουμε απο αυτα τα σαιτ 

δεν εχουν σχεση με την ταχυτητα κλικαρισματος,αφου καθημερινα σου δινει εναν συγκεκριμενο αριθμο κλικαρισματων

που μπορεις να κανεις. το κερδος απο αυτες τις σελιδες εξαρταται απο την διαχειρηση που μπορεις να κανεις 

στο ref line που χτιζεις σταδιακα.

Δημοσ.

Sarcasm not detected

αν ειχε σαρκαστικη διαθεση ο φιλος μου παραπανω ειναι δικαιωμα του. εγω οφειλω να απαντησω

στην ερωτηση του,μιας και το μηνιαιο κερδος μου απο αυτες τις σελιδες ειναι λιγο παρακατω απο

τους μισθους του πλαισιου.

Πόσα θα βγάζω την ώρα δηλαδή;

Εσύ πόσα βγάζεις στον μήνα με πόσες ώρες καθημερινά;

ασχολουμαι με 5 σελιδες που κατα την γνωμη μου αξιζουν τον κοπο. καθημερινα το καθαρο μου κερδος

ειναι γυρω στα 15 ευρω απο ολες μαζι. οποτε μπορεις να υπολογισεις το μηνιαιο μου κερδος. χωρις ομως να

σταματαμε εδω,αφου συνεχιζοντας την διαχειρηση και αυξηση των νοικιασμενων μου refs,αυξανω και το καθημερινο μου

κερδος. 

καθε σελιδα καθημερινα μου παιρνει γυρω στα 10 λεπτα απο τον χρονο μου...

Δημοσ.

Εγώ επειδή είμαι πολύ γαμαουα και βαρέθηκα να κάθομαι στην καρέκλα του ΙΚΑ να ακούω τα μπινελίκια των γέρων και να περιμένω στο τέλος του μήνα να μπεί το διχίλιαρο, λέω να παραιτηθώ και να ασχοληθώ με αυτά τα καινοτόμα sites, θα γλιτώσει και την χρεωκοπία το ελληνικό τραπεζικό σύστημα από την εισροή χρήματος με δουλειά απ' το σπίτι.

Ρε αφού εδώ οι ΔΥ παραιτούνται, δεν θα παραιτηθείς εσύ για να δοκιμάσεις την νέα μεγάλη ιντερνετική καινοτομία PTC?

Δημοσ.

αμα βάλω δυο pc και δουλεύω δυο account ταυτόχρονα, θα έχω διπλό κέρδος?

Λογικά θα χρειαστεί να φαίνεται ότι είσαι από 2 διαφορετικές IP.

Δημοσ.

15€ / μέρα;; Μάλλον cents εννοείς ...

15 ευρω εννοω. 3 ευρω απο καθε σελιδα και οπως ειπα παραπανω ασχολουμε κυριως με 

5 σελιδες μεσα απο τις χιλιαδες τετοιου ειδους που υπαρχουν. δεν ειναι ολες αξιοπιστες οποτε μην 

βιαστειτε να πειτε οτι εφοσον υπαρχουν χιλιαδες θα καταφερουμε να πληρωθουμε απο ολες και

να πλουτισουμε.

αμα βάλω δυο pc και δουλεύω δυο account ταυτόχρονα, θα έχω διπλό κέρδος?

οχι εναν λογαριασμο ανα σελιδα μπορεις να εχεις. αλλιως σε μπαναρουν. σε διαφορετικη περιπτωση

μπορεις να το κανεις απο 2 η και παραπανω υπολογιστες αλλα με διαφορετικη ip οπως ειπε και ενας

φιλος νωριτερα.

Δημοσ.

15 ευρω εννοω. 3 ευρω απο καθε σελιδα και οπως ειπα παραπανω ασχολουμε κυριως με 

5 σελιδες μεσα απο τις χιλιαδες τετοιου ειδους που υπαρχουν. δεν ειναι ολες αξιοπιστες οποτε μην 

βιαστειτε να πειτε οτι εφοσον υπαρχουν χιλιαδες θα καταφερουμε να πληρωθουμε απο ολες και

να πλουτισουμε.

οχι εναν λογαριασμο ανα σελιδα μπορεις να εχεις. αλλιως σε μπαναρουν. σε διαφορετικη περιπτωση

μπορεις να το κανεις απο 2 η και παραπανω υπολογιστες αλλα με διαφορετικη ip οπως ειπε και ενας

φιλος νωριτερα.

Πόσες ώρες την ημέρα και πόσες ημέρες την εβδομάδα ασχολείσαι με αυτό; Δουλεύεις και κάπου αλλού;

Δημοσ.

Πόσες ώρες την ημέρα και πόσες ημέρες την εβδομάδα ασχολείσαι με αυτό; Δουλεύεις και κάπου αλλού;

ασχολουμε μια ωρα καθημερινα. το θεμα με αυτες τις σελιδες ειναι οτι οταν φτασεις στο σημειο

να νοικιαζεις ρεφεραλς( ειναι αυτοι απο τους οποιους αποκομιζεις κερδος αναλογα τα κλικαρισματα τους),

για να παιρνεις το κερδος απο τα κλικ τους, θα πρεπει να εχεις κλικαρει εως 4 διαφημισεις την 

προηγουμενη μερα. αρα αν μια μερα δεν μπορεσεις να κλικαρεις απλα την επομενη μερα

δεν θα πιστωθεις το κερδος απο τα κλικ τους. στην ουσια σε αναγκαζει να μπεις εστω για 1 λεπτο

στην σελιδα και να κλικαρεις τις απαραιτητες διαφημισεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...