Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ζαχαρωνω μια Gigabyte RX580 XTR Aorus θα δουλέψει με το παρακάτω σύστημα.

CPU phenom2 965BE @3,7Ghz

RAM 4Gb DDR2 1066Ghz

MB Gigabyte ga790fx-ds5

GPU Gigabyte HD6870 1Gb

Κάποια στιγμή στο προσεχές 6-8μηνο θα προχωρήσω σε πλήρη αναβάθμιση σε Ryzen+ μάλλον τότε..

Οπότε θα μου μείνει για το καινούριο σύστημα. Η απορία είναι θα παίζει σε τόσο παλιό σύστημα?

Γιατί πραγματικά το τελευταίο χρόνο άρχισε να μην την παλεύει η 6870 καθόλου. Ενώ μέχρι πρότινος έστω στα low κάτι έπαιζες και από τελευταίους τίτλους. Επίσης λόγο ψυκτρας δεν μπορώ να βάλω παραπάνω RAM για την ακρίβεια ίσως μπαίνει low profile.

Οθονη,τροφοδοτικο δεν εγραψες αν και θα πας σε αλλαγη.Δε θα χεις προβλημα λογικα Δεν εχω δει κατι για ασυμβατοτητα σε τετοιες μητρικες. 

Δημοσ.

Οθονη,τροφοδοτικο δεν εγραψες αν και θα πας σε αλλαγη.Δε θα χεις προβλημα λογικα Δεν εχω δει κατι για ασυμβατοτητα σε τετοιες μητρικες.

Ναι όντως τα ξέχασα ...

PSU thermaltake toughpower XT 750watt ο phenom2 είναι 125w tdp οπότε είχα κοιτάξει να τον ταΐζω.

Οθόνη Samsung T240 24" 1920x1200

Άμα πέσει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 300€ θα την παρω.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Δημοσ.

Μπράβο, πούλα την τώρα στο ebay στους miners για κανένα 500άρικο και πήγαινε πάρε GTX1080... :)

αμα βρεις αγοραστη με 500αρικο.... την πουλησα χτεεεες!!!!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, οπότε 1050ti ή Rx560. Το pc θα μπει σαλόνι για σύνδεση με τηλεόραση και θέλω hdmi για να περνάει και ήχο γιαυτό και θα γίνει αλλαγή της 4870.

Και η 4870 περνάει ήχο μέσω hdmi. Κάνε ότι θες απλα να ξέρεις όλες τις παραμέτρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,

μεσα στο καλοκαιρι θα φτιαξω καινουργιο συστημα με amd ryzen 5 1600 και βρήκα αυτήν την κάρτα μεταχειρισμένη στα 180 . αξίζει?GIGABYTE GEFORCE GTX780 TI GV-N78TGHZ-3GD 3GB GDDR5 PCI-E

Επεξ/σία από george1703
Δημοσ.

καλησπέρα, 

μεσα στο καλοκαιρι θα φτιαξω καινουργιο συστημα με amd ryzen 5 1600 και βρήκα αυτήν την κάρτα μεταχειρισμένη στα 180 . αξίζει? 

ποιααα.....????

Δημοσ.

καλησπέρα,

μεσα στο καλοκαιρι θα φτιαξω καινουργιο συστημα με amd ryzen 5 1600 και βρήκα αυτήν την κάρτα μεταχειρισμένη στα 180 . αξίζει?GIGABYTE GEFORCE GTX780 TI GV-N78TGHZ-3GD 3GB GDDR5 PCI-E

Οχι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει σαν καρτα, η δεν αξιζει αυτα τα χρηματα;

To δεν αξίζει σαν κάρτα δε σημαίνει κάτι, αν είναι στη σωστή τιμή και ανάλογα με τις απαιτήσεις σου, όλες μπορούν να αξίζουν. Τέλος πάντων, όχι σε αυτά τα χρήματα δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

780ti 180ευρώ? Την πουλάει κανείς απο αυτούς που βάζουν κάρτες που πέρυσι καινούργιες έκαναν 200 και τώρα τις πουλάνε 250? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...